Паштет із свинячої печінки в домашніх умовах

Домашній печінковий паштет із свинячої печінки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печінку промиваємо добренько, позбавляємося від пленочек і судин, натираємо поверхню сіллю, укладаємо в каструлю і заливаємо водою. Кидаємо цукровий пісок, лаврове листя, підігріваємо до кипіння і проварюємо протягом двадцяти п'яти хвилин. Не забуваємо на початку варіння зняти піну.
Тим часом очищаємо часник, цибулю і моркву. Подрібнюємо моркву на терці, цибулю нарізаємо півкільцями. Раздавливаем зубці часнику і кидаємо на прогріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо його з усіх боків і витягаємо з сковороди. В часникову олію кидаємо підготовлений цибулю і моркву пасеруємо овочі до м'якості під кришкою.
Печінка виймаємо з бульйону, промаківающімі поверхню паперовим рушником, нарізаємо скибочками розміром приблизно три сантиметри і викладаємо в сковороду до овочів. Витримуємо на вогні, помішуючи, близько двох хвилин і вимикаємо плиту. Тепер самий барвистий момент приготування. Поливаємо печінка з овочами коньяком і підпалюємо.
Далі пропускаємо вміст сковороди кілька разів через м'ясорубку. Можна перемолоти з її допомогою печінка з овочами один раз, а потім розбити масу блендером до однорідності.
М'яке вершкове масло розбиваємо міксером або блендером до пишності і легкості і потроху вводимо в пюрированную печінкову масу. Додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, сушений чебрець і розмішуємо до однорідності.
Перекладаємо готовий паштет у форму, поливаємо розтопленим вершковим маслом і визначаємо в холодильник приблизно на дві години.
Домашній паштет із свинячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печінку, м'ясо і бекон гарненько промиваємо, вирізаємо плівки, з печінки витягаємо судини. Для полегшення відділення плівки, опустимо печінка на кілька хвилин у гарячу воду.
Далі печінка, свинину і сімдесят п'ять грам бекону кілька разів пропускаємо через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю

Залишився бекон нарізаємо на тоненькі скибочки і вистилаємо ними ємність мультиварки, залишивши трохи для верху. На них викладаємо приготований фарш, розрівнюємо, зверху кладемо гілочки розмарину і лавровий листочок і покриваємо залишеними скибочками бекону.
Налаштовуємо пристрій на режим «Випічка» на сорок хвилин.
Готовому паштету даємо повністю охолонути, перекладаємо на блюдо і прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
Будь-які страви домашнього приготування завжди виходять смачніше і, звичайно корисніше. Приготувавши паштет з курячої печінки самостійно, ви

Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий

Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що

Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і

Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає

Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою