Паштет - рецепт

Рецепт паштету з печінки
Інгредієнти:
Приготування
З печінки видаляємо жилки і плівки, її добре промиваємо і крупно нарізаємо. Потім викладаємо в каструлю, додаємо очищені цибулю, часник, морква, сало та спеції. Вливаємо холодну воду, доводимо до кипіння і проварюємо на слабкому вогні близько години. Далі воду обережно зливаємо, а весь вміст перекручуємо через м'ясорубку або пюрируем блендером до однорідного стану. Заправляємо паштет розм'якшеним вершковим маслом і перемішуємо. Тепер викладаємо його в баночку і зберігати в холодильнику не більше 3 днів.
Рецепт грибного паштету
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо, розрізаємо навпіл і обсмажуємо до рум'яності на рослинному маслечко. Потім кидаємо очищений і нашатковану часточками часник і тушкуємо під кришкою 5 хвилин. Цибулину і перець чистимо, дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці. Окремо обсмажуємо спочатку цибулька, а потім додаємо перець, моркву і подрібнену зелень. Ретельно все перемішуємо, викладаємо гриби і тушкуємо 10 хвилин. Після цього додаємо сметану, спеції за смаком і прогріваємо блюдо 5 хвилин. Знімаємо посуд з вогню, охолодити і збиваємо в блендері, додавши яйця. Пробуємо паштет на смак, підсолюємо при необхідності і злегка розбавляємо водою. Перекладаємо його в сковороду, доводимо до кипіння, а потім розкладаємо по банках і прибираємо в холодильник.
Рецепт паштету з квасолі
Інгредієнти:

Приготування
Всю квасолю замочуємо на ніч у великій кількості води. З ранку рідину зливаємо, промиваємо квасолю і викладаємо в каструлю з водою. Відварюємо її до м'якості протягом 2 годин, а потім обережно зливаємо відвар. На сковороді обсмажуємо дрібно нарізану цибульку, кидаємо мелену паприку, цукор і червоний перець. Потім викладаємо обжарку до квасолі і вливаємо трохи відвару. Тепер збиваємо все блендером і перекладаємо готовий паштет в баночку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
Будь-які страви домашнього приготування завжди виходять смачніше і, звичайно корисніше. Приготувавши паштет з курячої печінки самостійно, ви

Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий

Пісний паштет з квасолі
Паштет із квасолі - прекрасне пісне блюдо, яке прикрасить ваш стіл не тільки під час посту. Квасолевий паштет можна намазувати на хліб, а можна

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Паштет з індички
Паштет з індички - це смачна і корисна закуска. В нього також можна додати різні ароматні трави, що тільки посилить його смак. Пропонуємо вашій увазі

Паштет в мультиварці
Паштет, приготований в домашніх умовах, природно, смачніше і корисніше. А щоб справа йшла швидше, рекомендуємо використовувати для створення цієї