Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » В'ялена куряча грудка в домашніх умовах

В'ялена куряча грудка в домашніх умовах

1-11-2015, 23:17
972
В'ялена куряча грудка в домашніх умовах
Ми розповімо вам, як зробити в'ялену курячу грудку. Приготувавши таку страву, ви неодмінно здивуйте своїх гостей оригінальним делікатесом й різноманітите своє стіл.

Рецепт в'ялених курячих грудок


Інгредієнти:

  • курячі грудки – 2 шт.;

  • спеції ;

  • сіль дрібна;

  • коньяк – 200 мл.


  • Приготування
    Дрібну сіль змішуємо зі спеціями і подрібнюємо все в ступці. Після цього обвалюємо куряче м'ясо в ароматної суміші, викладаємо в миску і заливаємо коньяком. Прибираємо заготовку на добу в холодильник, а потім дістаємо шматочки і ретельно промиваємо. Обсушуємо грудки на рушник, ріжемо кожну навпіл, обвалюємо знову в спеціях і викладаємо на решітку для гриля. Вялим близько 3 діб, періодично перевертаючи шматки. Після цього грудки нарізаємо тонкими скибочками і подаємо до столу в якості оригінальної холодної закуски.

    В'ялена куряча грудка в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 2 шт.;

  • мелений чорний перець – 3 ч. ложки;

  • паприка солодка мелена – 1 ст. ложка;

  • сіль дрібна – 2 ст. ложки;

  • часник – 3 зубчики.


  • Приготування
    В окремій мисці змішуємо сіль і мелену паприку. Охолоджені курячі грудки промиваємо, обсушуємо, натираємо сумішшю приправ. Перекладаємо м'ясо в миску, затягуємо харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику приблизно на добу. Потім знову обполіскуємо його під проточною водою і витираємо серветками. Часник чистимо, видавлюємо через прес і натираємо їм курячі грудки. Загортаємо його в тонку тканину і відправляємо в холодильник ще на 12 годин. Після цього підвішуємо куряче м'ясо на нитку і вялим на балконі ще 12 годин.

    В'ялена куряча грудка в духовці


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;

  • спеції;

  • оцет – за смаком.


  • Приготування
    В'ялена куряча грудка в домашніх умовах

    Філе промиваємо, збризкуємо оцтом і присипаємо за смаком сіллю і меленим перцем. Укладаємо м'ясо в миску або пластиковий контейнер, закриваємо кришкою і прибираємо на 3 години в холодильник. Виймаємо з духовки решітку і поміщаємо один шматочок філе між її прутів. Проколюємо його дерев'яною шпажкою і розташовуємо так, щоб вона лежала впоперек, а м'ясо було в підвішеному стані. Проробляємо те ж саме з другим шматочком і встановлюємо грати на самий верх, а внизу встановлюємо деко. Коптимо філе при температурі 50 градусів протягом 5 годин. Дверцята духовки повинна бути злегка прочиненими, щоб м'ясо не пересохло. Після цього грудки нарізаємо шматочками і подаємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    В'ялене м'ясо в домашніх умовах
    В'ялене м'ясо в домашніх умовах
    Вітрини багатьох супермаркетів просто рясніють великою кількістю м'ясних делікатесів, асортимент яких неймовірно великий, що можна й розгубитися.
    Куряча пастрома
    Куряча пастрома
    Чудова альтернатива покупної ковбасі - куряча пастрома. Її не складно приготувати самостійно, маючи мінімальний набір інгредієнтів. Дотримуючись
    Куряча грудка в кефірі
    Куряча грудка в кефірі
    Куряча грудка в кефірі - це просте і дієтичне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. І ми пропонуємо вам пару легких рецептів цієї смакоти,
    Куряча грудка з сиром
    Куряча грудка з сиром
    Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
    Куряча грудка з помідорами
    Куряча грудка з помідорами
    Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,
    В'ялена куряча грудка
    В'ялена куряча грудка
    Любителі м'ясних продуктів домашнього виробництва напевно оцінять рецепт в'яленої курячої грудки. Цей м'ясний делікатес зробити зовсім не складно,