Смачні оладки з кабачків
Кабачок — чудовий і вельми універсальний овоч з ніжною м'якоттю. Для його теплової обробки потрібно не більше 5-7 хвилин.
Він хороший як з невеликою кількістю спецій, так і в складі складних страв. Приміром, його частенько використовують у м'ясних і вегетаріанських супах, котлетах, рагу, випічку, десерти. Завдяки тому, що у цього овоча досить нейтральний смак, страв з ним можна надати будь-який відтінок.
Сьогодні ми обговоримо, як приготувати смачні оладки з кабачків. Слід зазначити, що їх можна зробити як солодкими, так і гострими або ж солоними. У будь-якому випадку вийдуть смачні кабачкові оладки, якими можна пригощати і рідних, і друзів, і колег.
Для доповнення цих ніжних овочевих пампушок підійде сметанний соус , згущене молоко, мед, майонез і т. д. Ознайомтеся з підбіркою рецептів цих виробів.
Інгредієнти:
кабачки — 230-250 г;
кисляк — 190-200 мл;
куркума;
борошно — 90-100 г;
сода — 1 ч. ложка;
цукор — 1 ст. ложка;
сіль.
Приготування
Змішуємо в мисці кисле молоко з цукром, содою, сіллю і куркумою. Додаємо борошно порціями — по ложці. Після кожної порції перемішуємо масу. Вливаємо ложку масла і розподіляємо по тесту.
Кабачок промиваємо, зрізаємо у нього скоринку. Якщо насіння занадто жорсткі — їх теж прибираємо. Нарізаємо кубиками кабачок, кладемо в миску з тестом. Перемішуємо.
Великою ложкою зачерпываем тісто і кладемо його на сковороду. Смажимо, перевертаючи, щоб з двох сторін утворилася яскрава скоринка. Знімаємо оладки на серветку. Подаємо їх зі сметаною, з солодким кремом.
Інгредієнти:
кабачок — 450-470 г;
олія соняшникова — 60-80 мл;
вівсяні пластівці — 90-100 г;
часник — 3 зубчики;
сіль;
борошно — 4-5 ст. ложок;
яйця — 2 шт.;
коріандр.
Приготування
Трьом на тертці кабачок. Додаємо яйця, вівсяні пластівці, борошно, сіль, коріандр, пропущений через прес часник. Перемішуємо. Даємо тісту постояти, щоб пластівці з вівсянки стали м'якими.
Готове тісто зачерпываем великою ложкою і відправляємо на сковороду. Підсмажуємо кожну оладью з 2 сторін. Як тільки з'являться рум'яні боки, знімаємо зі сковороди і організуємо трапезу.
Інгредієнти:
кабачки — 280-300 г;
кефір (або кисла сметана) — 130-150 мл;
яйця — 2 шт.;
мед (або коричневий цукор) — 3 ст. ложки;
кориця;
сода — 1 ч. ложка;
сіль;
олія соняшникова — 75-80 мл;
борошно вівсяна — 135-150 р.
Приготування
Скибочки кабачків відправляємо разом з яйцями, кефіром, медом, корицею, сіллю і ложкою масла в ємність кухонного комбайна (замість комбайна можна використовувати блендер). Збиваємо дані продукти на низьких обертах. Додаємо туди соду і борошно. Знову збиваємо. Через хвилину тісто буде готове. Смажимо солодкі і смачні пампушки на сковороді.
Інгредієнти:
кабачки — 680-700 г;
крупа манна — 50-60 г;
маслини — 7-8 шт.;
олія для смаження — 80-100 мл;
ковбаса варена — 280-300 г;
майонез — 35-40 мл;
борошно — 25-30 г;
сіль;
яйця — 2 шт.;
перець мелений (червоний або білий).
Приготування
Готуємо кабачки для тіста. Якщо вони молоді, то просто натираємо їх на тертці. Якщо зрілі, то попередньо видаляємо всі тверді місця: насіння, шкірку. Рідина, яка з'являється в кабачкової маси, зливаємо. Додаємо до даного овочу яйця, майонез, манну крупу та борошно. Дерев'яною лопаткою перемішуємо ці продукти.
Нарізаємо ковбасу кубиками, маслини — кільцями, і відправляємо в тісто. Посипаємо його сіллю, перцем і перемішуємо. Відразу не починаємо смаження оладок. Потрібно почекати хвилин 20 щоб манна крупа розбухла. Після цього смажимо оладки і насолоджуємося їх смаком.
Він хороший як з невеликою кількістю спецій, так і в складі складних страв. Приміром, його частенько використовують у м'ясних і вегетаріанських супах, котлетах, рагу, випічку, десерти. Завдяки тому, що у цього овоча досить нейтральний смак, страв з ним можна надати будь-який відтінок.
Сьогодні ми обговоримо, як приготувати смачні оладки з кабачків. Слід зазначити, що їх можна зробити як солодкими, так і гострими або ж солоними. У будь-якому випадку вийдуть смачні кабачкові оладки, якими можна пригощати і рідних, і друзів, і колег.
Для доповнення цих ніжних овочевих пампушок підійде сметанний соус , згущене молоко, мед, майонез і т. д. Ознайомтеся з підбіркою рецептів цих виробів.
Смачні оладки з кабачків - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо в мисці кисле молоко з цукром, содою, сіллю і куркумою. Додаємо борошно порціями — по ложці. Після кожної порції перемішуємо масу. Вливаємо ложку масла і розподіляємо по тесту.
Кабачок промиваємо, зрізаємо у нього скоринку. Якщо насіння занадто жорсткі — їх теж прибираємо. Нарізаємо кубиками кабачок, кладемо в миску з тестом. Перемішуємо.
Великою ложкою зачерпываем тісто і кладемо його на сковороду. Смажимо, перевертаючи, щоб з двох сторін утворилася яскрава скоринка. Знімаємо оладки на серветку. Подаємо їх зі сметаною, з солодким кремом.
Оладки з кабачків - смачні і прості
Інгредієнти:
Приготування
Трьом на тертці кабачок. Додаємо яйця, вівсяні пластівці, борошно, сіль, коріандр, пропущений через прес часник. Перемішуємо. Даємо тісту постояти, щоб пластівці з вівсянки стали м'якими.
Готове тісто зачерпываем великою ложкою і відправляємо на сковороду. Підсмажуємо кожну оладью з 2 сторін. Як тільки з'являться рум'яні боки, знімаємо зі сковороди і організуємо трапезу.
Самі смачні оладки з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки кабачків відправляємо разом з яйцями, кефіром, медом, корицею, сіллю і ложкою масла в ємність кухонного комбайна (замість комбайна можна використовувати блендер). Збиваємо дані продукти на низьких обертах. Додаємо туди соду і борошно. Знову збиваємо. Через хвилину тісто буде готове. Смажимо солодкі і смачні пампушки на сковороді.
Як зробити кабачкові оладки ще смачніше?
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо кабачки для тіста. Якщо вони молоді, то просто натираємо їх на тертці. Якщо зрілі, то попередньо видаляємо всі тверді місця: насіння, шкірку. Рідина, яка з'являється в кабачкової маси, зливаємо. Додаємо до даного овочу яйця, майонез, манну крупу та борошно. Дерев'яною лопаткою перемішуємо ці продукти.
Нарізаємо ковбасу кубиками, маслини — кільцями, і відправляємо в тісто. Посипаємо його сіллю, перцем і перемішуємо. Відразу не починаємо смаження оладок. Потрібно почекати хвилин 20 щоб манна крупа розбухла. Після цього смажимо оладки і насолоджуємося їх смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з кабачків з манкою
Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
Пишні оладки з кабачків - рецепт
Все більшою популярністю починають користуватися овочеві страви. Адже вони набагато корисніше, так і вельми бюджетні. Пропонуємо кілька рецептів
Солодкі оладки з кабачків
Якщо ви ще не скуштували смачні солодкі кабачкові оладки, значить зараз саме час їх зробити. Кабачок універсальний овоч, тому додавання солодких
Оладки з кабачків з сиром і часником
Оладки з кабачків з сиром і часником - це досить смачне і ситне блюдо, підходить під будь-який гарнір. Готуються вони дуже просто, з цим рецептом
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Оладки з кабачків на кефірі
Кабачок - це дуже корисний і дієтичний продукт. Його використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми вам пропонуємо кілька рецептів