» » Смачні оладки з кабачків

Смачні оладки з кабачків

Смачні оладки з кабачків
Кабачок — чудовий і вельми універсальний овоч з ніжною м'якоттю. Для його теплової обробки потрібно не більше 5-7 хвилин.
Він хороший як з невеликою кількістю спецій, так і в складі складних страв. Приміром, його частенько використовують у м'ясних і вегетаріанських супах, котлетах, рагу, випічку, десерти. Завдяки тому, що у цього овоча досить нейтральний смак, страв з ним можна надати будь-який відтінок.
Сьогодні ми обговоримо, як приготувати смачні оладки з кабачків. Слід зазначити, що їх можна зробити як солодкими, так і гострими або ж солоними. У будь-якому випадку вийдуть смачні кабачкові оладки, якими можна пригощати і рідних, і друзів, і колег.
Для доповнення цих ніжних овочевих пампушок підійде сметанний соус , згущене молоко, мед, майонез і т. д. Ознайомтеся з підбіркою рецептів цих виробів.

Смачні оладки з кабачків - рецепт


Інгредієнти:

  • кабачки — 230-250 г;

  • кисляк — 190-200 мл;

  • куркума;

  • борошно — 90-100 г;

  • сода — 1 ч. ложка;

  • цукор — 1 ст. ложка;

  • сіль.


  • Приготування
    Змішуємо в мисці кисле молоко з цукром, содою, сіллю і куркумою. Додаємо борошно порціями — по ложці. Після кожної порції перемішуємо масу. Вливаємо ложку масла і розподіляємо по тесту.
    Кабачок промиваємо, зрізаємо у нього скоринку. Якщо насіння занадто жорсткі — їх теж прибираємо. Нарізаємо кубиками кабачок, кладемо в миску з тестом. Перемішуємо.
    Великою ложкою зачерпываем тісто і кладемо його на сковороду. Смажимо, перевертаючи, щоб з двох сторін утворилася яскрава скоринка. Знімаємо оладки на серветку. Подаємо їх зі сметаною, з солодким кремом.

    Оладки з кабачків - смачні і прості


    Інгредієнти:

  • кабачок — 450-470 г;

  • олія соняшникова — 60-80 мл;

  • вівсяні пластівці — 90-100 г;

  • часник — 3 зубчики;

  • сіль;

  • борошно — 4-5 ст. ложок;

  • яйця — 2 шт.;

  • коріандр.


  • Приготування
    Трьом на тертці кабачок. Додаємо яйця, вівсяні пластівці, борошно, сіль, коріандр, пропущений через прес часник. Перемішуємо. Даємо тісту постояти, щоб пластівці з вівсянки стали м'якими.
    Готове тісто зачерпываем великою ложкою і відправляємо на сковороду. Підсмажуємо кожну оладью з 2 сторін. Як тільки з'являться рум'яні боки, знімаємо зі сковороди і організуємо трапезу.

    Самі смачні оладки з кабачків


    Інгредієнти:

  • кабачки — 280-300 г;

  • кефір (або кисла сметана) — 130-150 мл;

  • яйця — 2 шт.;

  • мед (або коричневий цукор) — 3 ст. ложки;

  • кориця;

  • сода — 1 ч. ложка;

  • сіль;

  • олія соняшникова — 75-80 мл;

  • борошно вівсяна — 135-150 р.


  • Приготування
    Скибочки кабачків відправляємо разом з яйцями, кефіром, медом, корицею, сіллю і ложкою масла в ємність кухонного комбайна (замість комбайна можна використовувати блендер). Збиваємо дані продукти на низьких обертах. Додаємо туди соду і борошно. Знову збиваємо. Через хвилину тісто буде готове. Смажимо солодкі і смачні пампушки на сковороді.

    Як зробити кабачкові оладки ще смачніше?


    Інгредієнти:

  • кабачки — 680-700 г;

  • крупа манна — 50-60 г;

  • маслини — 7-8 шт.;

  • олія для смаження — 80-100 мл;

  • ковбаса варена — 280-300 г;

  • майонез — 35-40 мл;

  • борошно — 25-30 г;

  • сіль;

  • яйця — 2 шт.;

  • перець мелений (червоний або білий).
  • Смачні оладки з кабачків


    Приготування
    Готуємо кабачки для тіста. Якщо вони молоді, то просто натираємо їх на тертці. Якщо зрілі, то попередньо видаляємо всі тверді місця: насіння, шкірку. Рідина, яка з'являється в кабачкової маси, зливаємо. Додаємо до даного овочу яйця, майонез, манну крупу та борошно. Дерев'яною лопаткою перемішуємо ці продукти.
    Нарізаємо ковбасу кубиками, маслини — кільцями, і відправляємо в тісто. Посипаємо його сіллю, перцем і перемішуємо. Відразу не починаємо смаження оладок. Потрібно почекати хвилин 20 щоб манна крупа розбухла. Після цього смажимо оладки і насолоджуємося їх смаком.
    Додав: admin | 1-11-2015, 22:51
    Переглядів: 177