Оладки з яблуками на молоці
Осінь – це не тільки час, в яке на нашому столі панує гарбуз, одним з головних інгредієнтів меню «золотої пори» є яблука. На основі цих плодів можна приготувати будь-яку страву без винятку, але ми зупинимося на ситний сніданок – оладки з яблуками на молоці, які готуються куди простіше, ніж ви могли б подумати.
Почати пропонуємо з рецепту на основі досить незвичного для наших їдців поєднання інгредієнтів: оладок на кислому молоці з яблуками і беконом – дуже ніжних, рум'яних і ідеально ілюструють поєднання солодощі і солі в одній страві.
Інгредієнти:
борошно - 115 г;
сода - 1 ч. ложка;
кисле молоко - 175 мл;
яйце - 1 шт.;
яблуко - 75 г;
бекон - 3 смужки.
Приготування
Почнемо зі змішування перших двох сухих складових разом. До сухої суміші влити кисле молоко і вбийте яйце. З'єднайте всі до утворення однорідного тіста. Смужки бекону обсмажте до хрускоту, переймайте надлишки жиру серветками і розкришите шматочки. Додайте бекон в тісто разом з тертим яблуком і приступайте до обжарке порцій тіста з обох сторін. Подавати оладки краще всього з порцією кленового сиропу.
Інгредієнти:
борошно - 115 г;
дріжджі - 1 ч. ложка;
яйце - 1 шт.;
кисле молоко - 140 мл;
яблуко - 65 г;
вершкове масло - 25 р.
Приготування
Ледь підігрійте кисле молоко і розведіть в ньому порцію дріжджів. Додайте в суміш дрібку цукру, щоб дріжджі швидше і охочіше активізувалися. Через 5-7 хвилин вбийте яйце і додайте розтоплене масло. З'єднайте дріжджовий розчин з борошном і залиште тісто настоятися в теплі ще 20 хвилин. Тісто порціями виливайте на сковороду, посипайте шматочками яблук і обсмажуйте до зарум'янювання з обох сторін.
Інгредієнти:
борошно - 245 г;
розпушувач - 5 г;
кориця - 5 г;
молоко - 230 мл;
цукровий пісок - 45 г;
яблука - 165 г;
рослинне масло - 65 мл
Приготування
Даний рецепт зводиться до простого з'єднання всіх складових разом. Коли тісто буде замішано, додайте в нього нарізані кубиками яблука, перемішайте і обсмажуйте порціями зарумянивая. Готові оладки слід подавати гарячими або тримати до подачі в розігрітій до 90 градусів духовці для підтримки оптимальної температури. Кращою компанією такої страви стане мед, сироп або цукрова пудра.
Оладки з яблуками - рецепт на молоці
Почати пропонуємо з рецепту на основі досить незвичного для наших їдців поєднання інгредієнтів: оладок на кислому молоці з яблуками і беконом – дуже ніжних, рум'яних і ідеально ілюструють поєднання солодощі і солі в одній страві.
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо зі змішування перших двох сухих складових разом. До сухої суміші влити кисле молоко і вбийте яйце. З'єднайте всі до утворення однорідного тіста. Смужки бекону обсмажте до хрускоту, переймайте надлишки жиру серветками і розкришите шматочки. Додайте бекон в тісто разом з тертим яблуком і приступайте до обжарке порцій тіста з обох сторін. Подавати оладки краще всього з порцією кленового сиропу.
Пишні дріжджові оладки з яблуками на кислому молоці
Інгредієнти:
Приготування
Ледь підігрійте кисле молоко і розведіть в ньому порцію дріжджів. Додайте в суміш дрібку цукру, щоб дріжджі швидше і охочіше активізувалися. Через 5-7 хвилин вбийте яйце і додайте розтоплене масло. З'єднайте дріжджовий розчин з борошном і залиште тісто настоятися в теплі ще 20 хвилин. Тісто порціями виливайте на сковороду, посипайте шматочками яблук і обсмажуйте до зарум'янювання з обох сторін.
Як зробити оладки з яблуками на молоці без яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт зводиться до простого з'єднання всіх складових разом. Коли тісто буде замішано, додайте в нього нарізані кубиками яблука, перемішайте і обсмажуйте порціями зарумянивая. Готові оладки слід подавати гарячими або тримати до подачі в розігрітій до 90 градусів духовці для підтримки оптимальної температури. Кращою компанією такої страви стане мед, сироп або цукрова пудра.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки на молоці без дріжджів
Смачний сніданок - запорука гарного настрою на весь день! Якщо немає бажання морочитися з приготуванням вишукувань пропонуємо зробити найпростіші
Як приготувати пишні оладки на кефірі?
Приготувати будь-які оладки - справа не хитра. Однак не всі господині можуть похвалитися пишним підсумком такого найпростішого страви. Пропонуємо
Оладки без дріжджів
Не всі господині вміють поводитися з дріжджовим тістом, навіть таким простим, як для оладок. Добре, що існує безліч альтернативних варіантів
Оладки на молоці без яєць
Відомо, що оладки - це таке блюдо, яке на будь-якій основі вийде гарним та пишним, якщо дотримуватися деяких простих правил. Пропонуємо оригінальні
Оладки на молоці – рецепт
Найчастіше оладки готують з кисломолочних продуктів, але можна спекти і зі звичайного молока. Наші рецепти допоможуть вам у цьому. Такі оладки
Оладки на кислому молоці
Якщо у вас випадково скисло молоко в холодильнику - не поспішайте його викидати, можна приготувати чудові оладки! Оладки на кислому молоці