Як приготувати звичайний вінегрет - рецепт
Стандартна закуска для будь-якого застілля і повсякденного трапези – овочевий вінегрет – страва, що отримала славу завдяки своїй простоті у приготуванні і доступності необхідних інгредієнтів. Запасайтеся з буряком морквою, адже в рецептах нижче ми будемо розбиратися з тим, як приготувати звичайний вінегрет.
Якщо вам не доводилося знайомитися однією з головних холодних закусок часів радянської влади, то перед приготуванням давайте розглянемо, що входить в самий звичайний вінегрет. Класика включає буряк, моркву, солоні огірки і картоплю. Шанувальники більш солоних страв і бажають урізноманітнити текстуру також не рідко доповнюють вінегрет квашеною капустою.
Інгредієнти:
буряк - 370 г;
картопля - 290 г;
морква - 240 г;
квашена капуста - 65 г;
солоні огірки - 170 г;
рослинне масло - 35 мл;
оцет - 15 мл;
ріпчаста цибуля - 35 р.
Приготування
Першим кроком на шляху до готового вінегрету стане ретельне промивання і подальше відварювання коренеплодів: буряка, моркви та картоплі. Варити їх можна разом або окремо, все одно шкірку з овочів знімати ми не будемо. Варені коренеплоди необхідно буде очистити лише після, а потім нарізати кубиками і з'єднати в салатнику. Шматочками аналогічного розміру слід нарізати і огірки. Ріпчасту цибулю ж краще дрібно нашаткувати, а потім обдати окропом, щоб позбавитися від зайвої гіркоти і своєрідного аромату. Додайте цибулю до інших складових салату, а потім заправте блюдо сумішшю оцту і олії з сіллю.
Простий рецепт салату може і виключати з себе цибулю з капустою, оскільки в трохи більш пізні рецептури вінегрету додавали консервований зелений горошок. Завдяки нехитрому інгредієнту страву відразу стає ситніше і в ньому з'являється приємна насолода, доповнює солодкість буряків.
Інгредієнти:
картопля - 380 г;
морква - 170 г;
буряки - 190 г;
солоні огірки - 145 г;
консервований зелений горошок - 135 г;
рослинне масло - 55 мл;
оцет - 15 мл
Приготування
Перед тим, як готувати звичайний вінегрет, відваріть першу трійку овочів в мундирах, потім остудіть їх і очистіть. Наріжте підготовлені інгредієнти шматочками рівного розміру. На аналогічні скибочки розділіть і солоні огірки, а потім змішайте їх разом з овочами та зеленим горошком. Заправте блюдо сумішшю оцту і масла, додайте щедру пучку солі і подавайте закуску до столу.
Вінегрет - звичайний рецепт з капустою
Якщо вам не доводилося знайомитися однією з головних холодних закусок часів радянської влади, то перед приготуванням давайте розглянемо, що входить в самий звичайний вінегрет. Класика включає буряк, моркву, солоні огірки і картоплю. Шанувальники більш солоних страв і бажають урізноманітнити текстуру також не рідко доповнюють вінегрет квашеною капустою.
Інгредієнти:
Приготування
Першим кроком на шляху до готового вінегрету стане ретельне промивання і подальше відварювання коренеплодів: буряка, моркви та картоплі. Варити їх можна разом або окремо, все одно шкірку з овочів знімати ми не будемо. Варені коренеплоди необхідно буде очистити лише після, а потім нарізати кубиками і з'єднати в салатнику. Шматочками аналогічного розміру слід нарізати і огірки. Ріпчасту цибулю ж краще дрібно нашаткувати, а потім обдати окропом, щоб позбавитися від зайвої гіркоти і своєрідного аромату. Додайте цибулю до інших складових салату, а потім заправте блюдо сумішшю оцту і олії з сіллю.
Як робити звичайний вінегрет?
Простий рецепт салату може і виключати з себе цибулю з капустою, оскільки в трохи більш пізні рецептури вінегрету додавали консервований зелений горошок. Завдяки нехитрому інгредієнту страву відразу стає ситніше і в ньому з'являється приємна насолода, доповнює солодкість буряків.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати звичайний вінегрет, відваріть першу трійку овочів в мундирах, потім остудіть їх і очистіть. Наріжте підготовлені інгредієнти шматочками рівного розміру. На аналогічні скибочки розділіть і солоні огірки, а потім змішайте їх разом з овочами та зеленим горошком. Заправте блюдо сумішшю оцту і масла, додайте щедру пучку солі і подавайте закуску до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вінегрет з квашеною капустою
Одне з найпопулярніших страв у наших співвітчизників — вінегрет з квашеною капустою. Це чудовий рецепт, який стане відмінним доповненням до ваших
Вінегрет з оселедцем
Вінегрет - дуже відомий і популярний салат. Завдяки простим інгредієнтів і швидкості приготування, на столах він виявляється досить часто. Якщо
Вінегрет з горошком
Вінегрет - популярний і смачний салат, який приготувати досить просто. Таке чудове блюдо підійде як до святкового, так і буденного столу. Давайте
Вінегрет з кальмарами
У кожної господині, напевно, є свій рецепт вінегрету. Вони всі схожі між собою, адже набір продуктів практично однаковий - буряк, огірки, картопля. І
Вінегрет - класичний рецепт
Вінегрет - один з найбільш улюблених салатів нашого народу в зиязикай період. Звичайно, адже крім того, що він смачний, вінегрет ще й корисний,
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,