Вінегрет з оселедцем
Всім нам добре відомий рецепт салату вінегрет. Класичним вінегрету надають вишуканість і гостроту солоні огірочки, але якщо ви хочете чогось новенькоuj або у вас просто закінчилися огірки, їх можна замінити маринованими грибами або навіть солоної оселедцем. Так-так, ви не помилилися! Саме оселедець чудово поєднується і чудово доповнює цей простий, смачний і недорогий салат, надаючи йому пікантну родзинку. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування вінегрету з оселедцем, і ви неодмінно здивуйте всіх своєю оригінальністю і креативністю!
Інгредієнти:
буряк - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
консервований горошок - 200 г;
оселедець солона - 1 шт.;
рослинне масло - для заправки;
зелень кропу, петрушки;
лимон - 05 шт.
Приготування
Давайте розглянемо по порядку, як робиться вінегрет. Спочатку відварюємо картоплю, моркву і буряк у шкірці. Потім охолоджуємо, очищаємо овочі від шкірки і нарізаємо кубиками.
Тепер чистимо цибулю ріжемо півкільцями, а часник - дрібними кубиками. Оселедець очищаємо від луски і кісток і нарізаємо філе невеликими шматочками. Всі інгредієнти змішуємо в салатнику, додаємо порізану зелень, заправляємо лимонним соком і рослинним маслом. Гарненько перемішуємо наш салат і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
філе оселедця - 200 г;
буряк - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
яблуко - 2 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
консервований зелений горошок - 200 г;
гірчиця - 1 ч. ложка;
лимонний сік - за смаком;
рослинне масло - для заправки;
мелений перець - за смаком.
Приготування
Беремо буряк, гарненько миємо й відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності. Болгарський перець, яблука і очищену буряк нарізаємо невеликими кубиками. Червоний цибулю ріжемо півкільцями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на деякий час замаринуватися. Цим часом беремо філе риби нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо всі приготовані інгредієнти в салатник і готуємо заправку. Для цього в окремій мисці змішуємо рослинне масло з гірчицею, гарненько перемішуємо і заправляємо Вінегрет. Приправляємо готовий салат меленим перцем за смаком і додаємо трохи лимонного соку або оцту.
Інгредієнти:
буряк - 1 шт.:
картопля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
солоні огірки - 100 г;
кілька - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
оцет;
рослинне масло - для заправки;
сіль, цукор - за смаком.
Приготування
Відварюємо буряк в мундирі або загортаємо в харчову плівку і запікаємо в мікрохвильовій печі по 2 хвилини з кожного боку. Цим часом миємо, чистимо моркву, картоплю й нарізаємо кубиками. У киплячу підсолену воду кладемо цукор за смаком і викладаємо порізані овочі. За 5 хвилин до закінчення варіння додаємо трохи столового оцту або лимонного соку. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями, поливаємо оцтом і залишаємо на деякий час промаринуватися. Готові овочі обережно зливаємо в друшляк, промиваємо холодною проточною водою і залишаємо стікати. Буряк очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Кладемо її в пиалку, заливаємо рослинним маслом і даємо трохи просочитися. Цим часом нарізаємо мариновані або солоні огірки. В красивому глибокому салатнику змішуємо картоплю, буряк, моркву, огірки і цибуля. Все добре перемішуємо, солимо за смаком і заправляємо рослинною олією. Тепер беремо кільку, відрізаємо голову, виймаємо всі нутрощі і хребет. Викладаємо її навколо вінегрету і одну кладемо в центр. Приємного апетиту!
Рецепт вінегрету з оселедцем
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо по порядку, як робиться вінегрет. Спочатку відварюємо картоплю, моркву і буряк у шкірці. Потім охолоджуємо, очищаємо овочі від шкірки і нарізаємо кубиками.
Тепер чистимо цибулю ріжемо півкільцями, а часник - дрібними кубиками. Оселедець очищаємо від луски і кісток і нарізаємо філе невеликими шматочками. Всі інгредієнти змішуємо в салатнику, додаємо порізану зелень, заправляємо лимонним соком і рослинним маслом. Гарненько перемішуємо наш салат і подаємо на стіл.
Рецепт вінегрету з оселедцем і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Беремо буряк, гарненько миємо й відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності. Болгарський перець, яблука і очищену буряк нарізаємо невеликими кубиками. Червоний цибулю ріжемо півкільцями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на деякий час замаринуватися. Цим часом беремо філе риби нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо всі приготовані інгредієнти в салатник і готуємо заправку. Для цього в окремій мисці змішуємо рослинне масло з гірчицею, гарненько перемішуємо і заправляємо Вінегрет. Приправляємо готовий салат меленим перцем за смаком і додаємо трохи лимонного соку або оцту.
Рецепт вінегрету з кількою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо буряк в мундирі або загортаємо в харчову плівку і запікаємо в мікрохвильовій печі по 2 хвилини з кожного боку. Цим часом миємо, чистимо моркву, картоплю й нарізаємо кубиками. У киплячу підсолену воду кладемо цукор за смаком і викладаємо порізані овочі. За 5 хвилин до закінчення варіння додаємо трохи столового оцту або лимонного соку. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями, поливаємо оцтом і залишаємо на деякий час промаринуватися. Готові овочі обережно зливаємо в друшляк, промиваємо холодною проточною водою і залишаємо стікати. Буряк очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Кладемо її в пиалку, заливаємо рослинним маслом і даємо трохи просочитися. Цим часом нарізаємо мариновані або солоні огірки. В красивому глибокому салатнику змішуємо картоплю, буряк, моркву, огірки і цибуля. Все добре перемішуємо, солимо за смаком і заправляємо рослинною олією. Тепер беремо кільку, відрізаємо голову, виймаємо всі нутрощі і хребет. Викладаємо її навколо вінегрету і одну кладемо в центр. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Вінегрет з горошком
Вінегрет - популярний і смачний салат, який приготувати досить просто. Таке чудове блюдо підійде як до святкового, так і буденного столу. Давайте
Салат з буряком і яблуком
Буряк - джерело вітаміну С, фосфору і міді. Вона чудово виводить з організму токсини і шлаки. І сьогодні ми з вами поговоримо про корисний овочевий
Вінегрет з кальмарами
У кожної господині, напевно, є свій рецепт вінегрету. Вони всі схожі між собою, адже набір продуктів практично однаковий - буряк, огірки, картопля. І
Вінегрет - класичний рецепт
Вінегрет - один з найбільш улюблених салатів нашого народу в зиязикай період. Звичайно, адже крім того, що він смачний, вінегрет ще й корисний,
Вінегрет в мультиварці
Вінегрет - знаменитий салат, який готується не надто швидко. Найбільше часу потрібно господиням на варіння овочів. Як зробити цей процес коротше і
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,