Вінегрет з кальмарами
У кожної господині, напевно, є свій рецепт вінегрету . Вони всі схожі між собою, адже набір продуктів практично однаковий - буряк, огірки, картопля. Але і відмінності є свої - хтось додає цибулю, хтось квашену капусту. Нижче вас чекає ще один цікавий варіант приготування цього салату - ми розповімо вам, як приготувати вінегрет з кальмарами.
Інгредієнти:
буряк - 200 г;
картопля - 150 г;
морква - 150 г;
огірки мариновані - 2 шт.;
кальмари - 2 шт.;
оливки без кісточок - 50 г;
зелена цибуля - 30 р;
рослинна олія;
сіль, лимонний сік - за смаком.
Приготування
Буряк, моркву і картоплю відварюємо до готовності. Кальмари чистимо й опускаємо в киплячу підсолену воду. Після закипання варимо 1 хвилину, а потім відкидаємо на друшляк. Овочі очищаємо, ріжемо соломкою або кубиками. Точно так само чинимо з маринованими огірками і кальмарами. Буряк поливаємо олією і перемішуємо. Це потрібно для того, щоб інші інгредієнти не пофарбувалися в червоний колір. Всі компоненти змішуємо, додаємо ще рослинного масла, сіль, лимонний сік за смаком. Готовий вінегрет розкладаємо по порційних тарілках, посипаємо подрібненою зеленою цибулею і прикрашаємо оливками.
Інгредієнти:
консервовані кальмари - 2 банки ( по 240 г);
консервований зелений горошок - 200 г;
морська капуста - 200 г;
картопля - 300 г;
буряк - 150 г;
морква - 150 г;
огірки мариновані - 5 шт.;
цибуля - 1 шт.;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Відварюємо картоплю, буряк і моркву до готовності. А потім охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Буряк поливаємо столовою ложкою рослинного масла і перемішуємо. Кальмари нарізаємо соломкою. З'єднуємо всі інгредієнти, за смаком підсолюємо і заправляємо салат рослинною олією.
Інгредієнти:
буряк - 3 шт.;
картопля - 4 шт.;
солоні огірки - 3 шт.;
гарбуз - 150 г;
кальмари - 2 шт.;
рослинне масло, сіль - за смаком.
Приготування
Буряк і картоплю відварюємо до готовності. А потім очищаємо і нарізаємо кубиками. Точно так само ріжемо і солоні огірки. Гарбуз очищаємо від шкірки і також варимо до готовності, а потім нарізаємо. Інгредієнти з'єднуємо, додаємо рослинне масло, сіль і перемішуємо. Сирі кальмари миємо й розрізаємо вздовж навпіл, а потім також уздовж нарізаємо їх довгими смужками. Після цього заливаємо ці смужки окропом і залишаємо хвилин на 5. Воду зливаємо. Вінегрет викладаємо на блюдо, а зверху розміщуємо наші кальмари, які химерно закрутилися.
Інгредієнти:
буряк - 150 г;
мариновані огірки - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
цибуля ріпчаста - половинка;
кальмари - 200 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
розсіл з маринованих огірків.
Приготування
Кальмари чистимо, опускаємо в окріп і після закипання варимо 1-2 хвилини. Довше варити не варто, інакше вони будуть жорсткими. Потім їх остуджуємо і нарізаємо соломкою. Цибулю і часник нарізаємо тонкою соломкою і заливаємо розсолом (він повинен покрити овочі).
Ставимо посуд з цибулею і часником в мікрохвильовку і на максимальній потужності витримуємо 3 хвилини. Після чого відкидаємо на друшляк і охолодити. Буряк також нарізаємо соломкою, заливаємо тим же розсолом, якщо потрібно, то вливаємо ще, і ставимо на вогонь. Після закипання варимо хвилин 20. Після цього також відкидаємо на друшляк і охолодити. Огірки нарізаємо соломкою.
В невелику глибоку тарілку викладаємо шарами: спочатку буряк, потім огірки, кальмари, часник і цибулю. Злегка придавлюємо і поливаємо все це рослинним маслом. Приблизно на 30 хвилин прибираємо салат в холодильник, а перед подачею до столу перевертаємо на тарілку плоске блюдо.
Рецепт вінегрету з кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Буряк, моркву і картоплю відварюємо до готовності. Кальмари чистимо й опускаємо в киплячу підсолену воду. Після закипання варимо 1 хвилину, а потім відкидаємо на друшляк. Овочі очищаємо, ріжемо соломкою або кубиками. Точно так само чинимо з маринованими огірками і кальмарами. Буряк поливаємо олією і перемішуємо. Це потрібно для того, щоб інші інгредієнти не пофарбувалися в червоний колір. Всі компоненти змішуємо, додаємо ще рослинного масла, сіль, лимонний сік за смаком. Готовий вінегрет розкладаємо по порційних тарілках, посипаємо подрібненою зеленою цибулею і прикрашаємо оливками.
Вінегрет з кальмарами і морською капустою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо картоплю, буряк і моркву до готовності. А потім охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Буряк поливаємо столовою ложкою рослинного масла і перемішуємо. Кальмари нарізаємо соломкою. З'єднуємо всі інгредієнти, за смаком підсолюємо і заправляємо салат рослинною олією.
Вінегрет з кальмарами і гарбузом
Інгредієнти:
Приготування
Буряк і картоплю відварюємо до готовності. А потім очищаємо і нарізаємо кубиками. Точно так само ріжемо і солоні огірки. Гарбуз очищаємо від шкірки і також варимо до готовності, а потім нарізаємо. Інгредієнти з'єднуємо, додаємо рослинне масло, сіль і перемішуємо. Сирі кальмари миємо й розрізаємо вздовж навпіл, а потім також уздовж нарізаємо їх довгими смужками. Після цього заливаємо ці смужки окропом і залишаємо хвилин на 5. Воду зливаємо. Вінегрет викладаємо на блюдо, а зверху розміщуємо наші кальмари, які химерно закрутилися.
Пісний вінегрет з кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари чистимо, опускаємо в окріп і після закипання варимо 1-2 хвилини. Довше варити не варто, інакше вони будуть жорсткими. Потім їх остуджуємо і нарізаємо соломкою. Цибулю і часник нарізаємо тонкою соломкою і заливаємо розсолом (він повинен покрити овочі).
Ставимо посуд з цибулею і часником в мікрохвильовку і на максимальній потужності витримуємо 3 хвилини. Після чого відкидаємо на друшляк і охолодити. Буряк також нарізаємо соломкою, заливаємо тим же розсолом, якщо потрібно, то вливаємо ще, і ставимо на вогонь. Після закипання варимо хвилин 20. Після цього також відкидаємо на друшляк і охолодити. Огірки нарізаємо соломкою.
В невелику глибоку тарілку викладаємо шарами: спочатку буряк, потім огірки, кальмари, часник і цибулю. Злегка придавлюємо і поливаємо все це рослинним маслом. Приблизно на 30 хвилин прибираємо салат в холодильник, а перед подачею до столу перевертаємо на тарілку плоске блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вінегрет з оселедцем
Вінегрет - дуже відомий і популярний салат. Завдяки простим інгредієнтів і швидкості приготування, на столах він виявляється досить часто. Якщо
Вінегрет з горошком
Вінегрет - популярний і смачний салат, який приготувати досить просто. Таке чудове блюдо підійде як до святкового, так і буденного столу. Давайте
Салат з кальмарами і картоплею
Кальмари - дієтичний морепродукт, який широко використовується в кулінарії. Він чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як
Вінегрет - класичний рецепт
Вінегрет - один з найбільш улюблених салатів нашого народу в зиязикай період. Звичайно, адже крім того, що він смачний, вінегрет ще й корисний,
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,