Вінегрет в мультиварці
Вінегрет - класичний російський овочевий салат, який відмінно підходить як до пишного святкового столу, так і до скромної вечері. Звичайні складові вінегрету: картопля, морква, буряк, солоні огірки, квашена капуста і цибуля, причому перші три інгредієнти легко і зручно готувати з допомогою мультиварки. Кухонні помічниця здатна скоротити час приготування сложносоставного салату до 30 хвилин. Як приготувати вінегрет в мультиварці і тим самим заощадити час ми розповімо вам в цій статті.
Інгредієнти:
буряк - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля зелена - 1 пучок;
картопля - 2 шт.;
огірок солоний - 2 шт.;
квашена капуста - 100 р.
Для заправки:
оцет (3%) - 1 ст. ложка;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки заливаємо 5 мультистаканов води і розігріваємо їх (для економії часу можна залити вже підігріту воду). Поки вода гріється нарізаємо ті овочі, які потребують приготування: буряк, моркву і картоплю подрібнюються кубиками і викладаються шарами в посуд для варіння на пару. Тепер настав час акуратно завантажити ємність в саму пароварку і залишити овочі готуватися 30 хвилин в режимі «На пару».
Поки мультиварка працює, ми теж не розслабляємося, а готуємо інші продукти: нарізаємо зелену цибулю і солоні огірки, робимо заправку з солі, масла і 3% оцту. Готові овочі остуджуємо і змішуємо соліннями, поливаємо салат заправкою і прикрашаємо зеленою цибулею.
Швидко підготувати овочі до смачного вінегрету можна також за допомогою інших кухонних помічників: пароварки, аэрогриля або мікрохвильовій печі.
Інгредієнти:
буряк - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
огірок солоний - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;
зелений горошок - 6 ст. ложок.
Для заправки:
масло рослинне - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Буряк миємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Підготовлений коренеплід закладаємо в нижню чашу пароварки і залишаємо готуватися 45 хвилин. Аналогічним чином чинимо з картоплею та морквою, їх необхідно викласти у верхню чашу пароварки за 25 хвилин до готовності буряків. Традиційно готуємо соління, а ріпчаста цибуля довільно подрібнюємо і обдаємо окропом. Пропарені овочі поливаємо олією, солимо, змішуємо з іншими інгредієнтами і заправляємо лимонним соком.
Інгредієнти:
буряк - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
свіжий огірок - 2 шт.;
яйця - 3 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок.
Для заправки:
соняшникова олія - 2 ст. ложки;
кунжутне масло - 1 ч. ложка;
сіль - за смаком.
Приготування
Коренеплоди чистимо, миємо, нарізаємо кубиками і закладаємо в рукав для запікання попередньо вливши туди 2 ст. ложки води. Запаковані овочі готуються на аерогрилі 1 год, при температурі 260 градусів і високого ступеня охолодження.
Через годину плівку розрізаємо, овочі охолодити, змішати з горошком, цибулею і нарізаним огірком і заправляємо сумішшю олії та солі. При бажанні салат можна прикрасити звареними круто яйцями.
За аналогічним рецептом вінегрет можна приготувати і в мікрохвильовці: рукав для запікання наповнюємо нарізаним коренеплодами і залишаємо готуватися при потужності 750 Вт на 15-20 хвилин.
До такого вінегрету відмінно підійде заправка з лимонного соку з рафінованою олією (1:2), запашним перцем і сіллю. Як доповнення до овочевих інгредієнтів у вінегреті кладуть нарізане філе оселедця, яке попередньо вимочують у молоці для змиття надлишків солі. Смачного вам вінегрету і приємного апетиту!
Вінегрет в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
У чашу мультиварки заливаємо 5 мультистаканов води і розігріваємо їх (для економії часу можна залити вже підігріту воду). Поки вода гріється нарізаємо ті овочі, які потребують приготування: буряк, моркву і картоплю подрібнюються кубиками і викладаються шарами в посуд для варіння на пару. Тепер настав час акуратно завантажити ємність в саму пароварку і залишити овочі готуватися 30 хвилин в режимі «На пару».
Поки мультиварка працює, ми теж не розслабляємося, а готуємо інші продукти: нарізаємо зелену цибулю і солоні огірки, робимо заправку з солі, масла і 3% оцту. Готові овочі остуджуємо і змішуємо соліннями, поливаємо салат заправкою і прикрашаємо зеленою цибулею.
Швидко підготувати овочі до смачного вінегрету можна також за допомогою інших кухонних помічників: пароварки, аэрогриля або мікрохвильовій печі.
Вінегрет в пароварці
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Буряк миємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Підготовлений коренеплід закладаємо в нижню чашу пароварки і залишаємо готуватися 45 хвилин. Аналогічним чином чинимо з картоплею та морквою, їх необхідно викласти у верхню чашу пароварки за 25 хвилин до готовності буряків. Традиційно готуємо соління, а ріпчаста цибуля довільно подрібнюємо і обдаємо окропом. Пропарені овочі поливаємо олією, солимо, змішуємо з іншими інгредієнтами і заправляємо лимонним соком.
Вінегрет в аерогрилі
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Коренеплоди чистимо, миємо, нарізаємо кубиками і закладаємо в рукав для запікання попередньо вливши туди 2 ст. ложки води. Запаковані овочі готуються на аерогрилі 1 год, при температурі 260 градусів і високого ступеня охолодження.
Через годину плівку розрізаємо, овочі охолодити, змішати з горошком, цибулею і нарізаним огірком і заправляємо сумішшю олії та солі. При бажанні салат можна прикрасити звареними круто яйцями.
За аналогічним рецептом вінегрет можна приготувати і в мікрохвильовці: рукав для запікання наповнюємо нарізаним коренеплодами і залишаємо готуватися при потужності 750 Вт на 15-20 хвилин.
До такого вінегрету відмінно підійде заправка з лимонного соку з рафінованою олією (1:2), запашним перцем і сіллю. Як доповнення до овочевих інгредієнтів у вінегреті кладуть нарізане філе оселедця, яке попередньо вимочують у молоці для змиття надлишків солі. Смачного вам вінегрету і приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Вінегрет з оселедцем
Вінегрет - дуже відомий і популярний салат. Завдяки простим інгредієнтів і швидкості приготування, на столах він виявляється досить часто. Якщо
Вінегрет з горошком
Вінегрет - популярний і смачний салат, який приготувати досить просто. Таке чудове блюдо підійде як до святкового, так і буденного столу. Давайте
Вінегрет з кальмарами
У кожної господині, напевно, є свій рецепт вінегрету. Вони всі схожі між собою, адже набір продуктів практично однаковий - буряк, огірки, картопля. І
Оселедець під шубою рулетом - рецепт
Оселедець під шубою - традиційний салат, без якого не обходиться жодне святкове застілля. Ми пропонуємо вам спробувати ще один варіант улюбленого
Вінегрет - класичний рецепт
Вінегрет - один з найбільш улюблених салатів нашого народу в зиязикай період. Звичайно, адже крім того, що він смачний, вінегрет ще й корисний,
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,