Вінегрет з квашеною капустою
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати домашній вінегрет з квашеною капустою. Такий салат стане прекрасним доповненням до повсякденних страв і чудовою прикрасою святкового застілля.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
буряк – 1 шт.;
картопля – 1 шт.;
горошок консервований – 300 г;
квашена капуста з морквою– 100 г;
мариновані огірки – 2 шт.;
олія рослинна.
Приготування
Буряк і картоплю промиваємо щіткою і відварюємо в різних каструльках в шкірці. Потім овочі остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками середніх розмірів. Після цього обвалюємо їх у рослинній олії ,щоб в салаті не фарбували один одного. Цибулину обробляємо, обполіскуємо, дрібненько шаткуємо й ошпарюємо окропом. Дрібними кубиками рубаємо мариновані хрусткі огірочки і викладаємо всі інгредієнти в миску. Далі кладемо в салат жменю квашеної капусти, попередньо віджату від соку. Потім кидаємо консервований зелений горошок без розсолу і заправляємо блюдо соняшниковим маслом. Ретельно перемішуємо і подаємо вінегрет до столу.
Інгредієнти:
картопля – 1 шт.;
буряк – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
солоний огірок – 3 шт.;
горошок зелений – 100 г;
квашена капуста – 200 г;
олія рослинна;
лимонний сік – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Овочі в даному рецепті ми будемо з вами не варити, а запікати. Отже, промиваємо під холодною водою і витираємо насухо рушником. Після цього кладемо картоплю, моркву і буряк в серединку фольги, щільно загортаємо і викладаємо на решітку в духовку. Температуру приготування виставляємо на 175 градусів, а час засікаємо приблизно 1 годину. Коли овочі стануть м'якими, чекаємо, щоб вони гарненько охололи. Далі картоплю очищаємо і шаткуємо кубиками. Моркву і буряк ріжемо точно так само і перекладаємо до картоплі. Квашену капусту заздалегідь добре віджимаємо руками і зливаємо з неї всю зайву рідину. Потім додаємо до решти овочів і все перемішуємо. Зелений консервований горошок відкидаємо на ситечко, щоб стік весь розсіл, а потім висипаємо його в миску з вінегретом. В окремій пиалке з'єднуємо рослинне масло з лимонним соком і приправляємо спеціями за смаком, використовуючи сушений кріп, мелений коріандр і рубаний зелений лук. Отриману ароматну суміш виливаємо в тарілку з салатом і гарненько перемішуємо. Ставимо страву на 25 хвилин у холодильник, а потім подаємо!
Інгредієнти:
картопля – 1 шт.;
буряк – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
огірок солоний – 2 шт.;
капуста квашена – 1 ст.;
яблуко – 05 шт.;
квасоля консервована – 1 банка;
олія рослинна;
лимонний сік;
спеції.
Приготування
Отже, картоплю, буряк і моркву миємо теркою і відварюємо до готовності в різних каструльках. Потім овочі остуджуємо, акуратно очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Чистимо цибулину, обполіскуємо і дрібненько шаткуємо ножем. Солоні огірки рубаємо кубиками, а квашену капусту віджимаємо руками від соку і рубаємо. Якщо вона занадто кислить, відкидаємо її в друшляк і ретельно промиваємо під холодною водою. Зелене яблуко шаткуємо тонкою соломкою і збризкуємо декількома краплями лимонного соку. Консервовану квасолю висипаємо в сито, трохи промиваємо і залишаємо на 10 хвилин стікати. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в каструльку, приправляємо спеціями за смаком, поливаємо рослинним маслом і перемішуємо. Готовий салат перекладаємо в салатник і ставимо на стіл.
Вінегрет з квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Буряк і картоплю промиваємо щіткою і відварюємо в різних каструльках в шкірці. Потім овочі остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками середніх розмірів. Після цього обвалюємо їх у рослинній олії ,щоб в салаті не фарбували один одного. Цибулину обробляємо, обполіскуємо, дрібненько шаткуємо й ошпарюємо окропом. Дрібними кубиками рубаємо мариновані хрусткі огірочки і викладаємо всі інгредієнти в миску. Далі кладемо в салат жменю квашеної капусти, попередньо віджату від соку. Потім кидаємо консервований зелений горошок без розсолу і заправляємо блюдо соняшниковим маслом. Ретельно перемішуємо і подаємо вінегрет до столу.
Смачний вінегрет з квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Овочі в даному рецепті ми будемо з вами не варити, а запікати. Отже, промиваємо під холодною водою і витираємо насухо рушником. Після цього кладемо картоплю, моркву і буряк в серединку фольги, щільно загортаємо і викладаємо на решітку в духовку. Температуру приготування виставляємо на 175 градусів, а час засікаємо приблизно 1 годину. Коли овочі стануть м'якими, чекаємо, щоб вони гарненько охололи. Далі картоплю очищаємо і шаткуємо кубиками. Моркву і буряк ріжемо точно так само і перекладаємо до картоплі. Квашену капусту заздалегідь добре віджимаємо руками і зливаємо з неї всю зайву рідину. Потім додаємо до решти овочів і все перемішуємо. Зелений консервований горошок відкидаємо на ситечко, щоб стік весь розсіл, а потім висипаємо його в миску з вінегретом. В окремій пиалке з'єднуємо рослинне масло з лимонним соком і приправляємо спеціями за смаком, використовуючи сушений кріп, мелений коріандр і рубаний зелений лук. Отриману ароматну суміш виливаємо в тарілку з салатом і гарненько перемішуємо. Ставимо страву на 25 хвилин у холодильник, а потім подаємо!
Вінегрет з квасолею і квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картоплю, буряк і моркву миємо теркою і відварюємо до готовності в різних каструльках. Потім овочі остуджуємо, акуратно очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Чистимо цибулину, обполіскуємо і дрібненько шаткуємо ножем. Солоні огірки рубаємо кубиками, а квашену капусту віджимаємо руками від соку і рубаємо. Якщо вона занадто кислить, відкидаємо її в друшляк і ретельно промиваємо під холодною водою. Зелене яблуко шаткуємо тонкою соломкою і збризкуємо декількома краплями лимонного соку. Консервовану квасолю висипаємо в сито, трохи промиваємо і залишаємо на 10 хвилин стікати. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в каструльку, приправляємо спеціями за смаком, поливаємо рослинним маслом і перемішуємо. Готовий салат перекладаємо в салатник і ставимо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вінегрет з квасолею - рецепт
Вінегрет - відмінний салат, рецептів якого існує безліч. Тому ми вирішили написати про них детальніше. Сьогодні розглянемо способи і секрети
Вінегрет з горошком
Вінегрет - популярний і смачний салат, який приготувати досить просто. Таке чудове блюдо підійде як до святкового, так і буденного столу. Давайте
Вінегрет з кальмарами
У кожної господині, напевно, є свій рецепт вінегрету. Вони всі схожі між собою, адже набір продуктів практично однаковий - буряк, огірки, картопля. І
Салат з квашеної капусти
Салат з квашеної капусти - досить легка і ситна закуска, яка чудово виглядає і на святковому, і на повсякденному столі. Пропонуємо вашій увазі
Вінегрет - класичний рецепт
Вінегрет - один з найбільш улюблених салатів нашого народу в зиязикай період. Звичайно, адже крім того, що він смачний, вінегрет ще й корисний,
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,