Курка в медово-гірчичному соусі

Курка в гірчично-медовому соусі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Спочатку готуємо курку: стегна добре промиваємо під холодною водою і трохи підсушуємо паперовим рушником, акуратно промаківая. Потім перекладаємо м'ясо у форму для випічки, промазану маслом. У чашці змішуємо рідкий мед з гірчицею, додаємо дрібку солі, додаємо масло і перемішуємо до однорідного стану. Змащуємо отриманим маринадом курячі шматочки і між ними розкладаємо гілочки розмарину. Духовку заздалегідь розігріваємо, відправляємо форму і запікаємо страву приблизно 55 хвилин до появи красивою рум'яної скоринки. Подаємо м'ясо гарячим з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Курка в медово-гірчичному соусі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе обробляємо, нарізаємо порційними шматочками, кладемо в каструльку і додаємо оливкова масло, світлий мед, гостру гірчицю і подрібнений через прес часник. Ретельно перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися на півгодини. Потім у сковорідку наливаємо трохи олії, викладаємо філе куряче в медово-гірчичному соусі і обсмажуємо його 15 хвилин, періодично перевертаючи на інший бік. Подаємо блюдо з рисом або будь-яким овочевим гарніром на ваш розсуд.
Курка в медово-гірчичному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку ретельно промиваємо, знімаємо акуратно жовту шкірку, оббираємо пір'ячко і підсолюємо за смаком. Тепер робимо соус для м'яса. Для цього в окремій мисці змішуємо мед з гострою гірчицею, вливаємо трохи оцту, рослинне масло і кидаємо трохи спецій. Все перемішуємо і маринуємо гомілки в цій суміші півгодини. Потім викладаємо курку в чашу мультиварки, закриваємо кришку, виставляємо режим «Випічка» і засікаємо приблизно 45 хвилин. Після закінчення часу дістаємо м'ясо, перекладаємо на тарілку, прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо до столу з будь-яким гарніром і свіжими овочами.
Курка в медово-гірчичному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:

Приготування
Отже, спочатку розморожуємо куряче м'ясо, промиваємо його і обсушуємо на рушник. Лимон обполіскуємо, розрізаємо навпіл і вичавлюємо в пиалку сік. Розтоплюємо В мікрохвильовці масло, додаємо до нього рідкий мед, гірчицю, спеції, лимонний сік і оливкову олію. Все ретельно перемішуємо і добре обмазуємо кожну ніжку приготованим соусом. Форму застеляємо листом фольги, акуратно викладаємо підготовлені ніжки, відправляємо в розігріту духовку і запікаємо 40 хвилин при температурі 200 градусів. Подаємо м'ясо до столу, виклавши на тарілку і посипати рубаним свіжим кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі крильця в медово-соєвому соусі
Любителям курячого м'яса, пропонуємо урізноманітнити меню, приготувавши чудові крильця в медово-соєвому соусі. Це досить оригінальне блюдо особливо

Курка в медово-соєвому соусі
Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому

Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів

Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового