Як приготувати горохове пюре?
Пюрированный горох може стати не тільки прекрасним гарнірів до страв з червоного і білого м'яса, або основою для дитячого прикорму, але і смачним наповнювачем для пиріжків або топпінгом для рум'яного хлібного тосту . Відразу з декількома рецептами різноманітного горохового пюре ми розберемося в цьому матеріалі.
Пюре із зеленого гороху – класика британської кухні, в рамках рецептів якої, гарнір з перетертих бобових неодмінно доповнюється дрібно нарізаними листям м'яти. Виходить оригінальна альтернатива куди більш звичному в наших краях пюре з картопляних бульб.
Інгредієнти:
зелений горошок - 6 ст.;
вершки - 235 мл;
жменя зелені м'яти;
часниковий зубок - 1 шт.;
кленовий сироп - 15 мл;
шалот - 1 шт.
Приготування
Відваріть зелений горошок до м'якості. Надлишки рідини злийте, а боби пересипте в чашу блендера. Додати теплі вершки, трохи дрібно нарубаної зелені м'яти, пюрированный часник, шалот і краплю кленового сиропу для солодощі. Збийте горох до однорідності або залиште невеликі шматочки цілих горошин для текстурного різноманітності.
Якщо ви готуєте горохове пюре в якості прикорму для малюка, то додайте в рецепт трохи нежирного м'яса, наприклад яловичини, індички або курки, як ми вирішили вступити в рецепті нижче. Пюре по цьому рецепту годиться не тільки для дітей, які переходять з грудного годування, але і для дорослих, які вирішили дотримуватися дієти.
Інгредієнти:
курячі стегенця - 390 г;
оливкова олія - 15 мл;
цибуля ріпчаста - 35 г;
морква - 55 г;
зелений горох - 1 ст.;
курячий бульйон - 235 мл;
картопляні бульби - 1 шт.
Приготування
Очистіть курячі стегна від шкіри, покрийте їх краплею оливкової олії і запечіть в розігрітій до 190 градусів духовці півгодини або до повної готовності. Альтернативним способом приготування може стати варіння на пару.
Тим часом дрібно наріжте овочі і тушкуйте їх в половнике бульйону до м'якості. Окремо відваріть горох і шматочки картоплі. Пюрируйте їх разом з тушкованою морквою і цибулею, додайте розібрану на волокна курку і приправити невеликою кількістю морської солі.
Якщо ви не знаєте як приготувати горохове пюре в мультиварці, то достатньо просто відварити всі овочі, включаючи картоплю і горошок, в бульйоні до розм'якшення, разом з шматками курки, на «Гасіння» (близько 25-30 хвилин), а потім пюрировать все прямо в чаші і курку розібрати на дрібні шматочки.
Інгредієнти:
зелений горошок - 640 г;
шалот - 45 г;
вершки - 45 мл;
овочевий бульйон - 65 мл;
вершкове масло - 15 г;
щіпка мускатного горіха;
жменя рукколи.
Приготування
Перед тим, як приготувати горохове пюре, розтопіть трохи вершкового масла і використовуйте його для пасерування шалот. До цибулевої засмажки додайте горошок і мускат, перемішайте всі разом і готуйте до тих пір, поки горох не розм'якшиться. Приправте все мускатом, влийте вершки і додайте дрібно нарізану рукколу. Пюрируйте горох і якщо пюре вийде занадто густим, додайте до нього овочевого бульйону.
Інгредієнти:
колотий горох - 165 г;
вода - 550 мл;
ріпчаста цибуля - 110 г;
морква - 75 мл;
порей (біла частина) - 1 шт.;
стебло селери;
сік лимона - 15 мл;
вершкове масло - 45 р.
Приготування
Залийте промитий горох водою і відваріть до готовності. Залишки води злийте в окремий стакан, додайте до гороху сік лимона, олія та пюрируйте, підливаючи злиту воду в міру необхідності. Спессеруйте порей, ріпчаста цибулю, моркву і селеру разом. Додати засмажку до гороховому пюре і знову збийте.
Як правильно приготувати горохове пюре?
Пюре із зеленого гороху – класика британської кухні, в рамках рецептів якої, гарнір з перетертих бобових неодмінно доповнюється дрібно нарізаними листям м'яти. Виходить оригінальна альтернатива куди більш звичному в наших краях пюре з картопляних бульб.
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть зелений горошок до м'якості. Надлишки рідини злийте, а боби пересипте в чашу блендера. Додати теплі вершки, трохи дрібно нарубаної зелені м'яти, пюрированный часник, шалот і краплю кленового сиропу для солодощі. Збийте горох до однорідності або залиште невеликі шматочки цілих горошин для текстурного різноманітності.
Як приготувати горохове пюре з м'ясом?
Якщо ви готуєте горохове пюре в якості прикорму для малюка, то додайте в рецепт трохи нежирного м'яса, наприклад яловичини, індички або курки, як ми вирішили вступити в рецепті нижче. Пюре по цьому рецепту годиться не тільки для дітей, які переходять з грудного годування, але і для дорослих, які вирішили дотримуватися дієти.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть курячі стегна від шкіри, покрийте їх краплею оливкової олії і запечіть в розігрітій до 190 градусів духовці півгодини або до повної готовності. Альтернативним способом приготування може стати варіння на пару.
Тим часом дрібно наріжте овочі і тушкуйте їх в половнике бульйону до м'якості. Окремо відваріть горох і шматочки картоплі. Пюрируйте їх разом з тушкованою морквою і цибулею, додайте розібрану на волокна курку і приправити невеликою кількістю морської солі.
Якщо ви не знаєте як приготувати горохове пюре в мультиварці, то достатньо просто відварити всі овочі, включаючи картоплю і горошок, в бульйоні до розм'якшення, разом з шматками курки, на «Гасіння» (близько 25-30 хвилин), а потім пюрировать все прямо в чаші і курку розібрати на дрібні шматочки.
Як швидко приготувати горохове пюре?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати горохове пюре, розтопіть трохи вершкового масла і використовуйте його для пасерування шалот. До цибулевої засмажки додайте горошок і мускат, перемішайте всі разом і готуйте до тих пір, поки горох не розм'якшиться. Приправте все мускатом, влийте вершки і додайте дрібно нарізану рукколу. Пюрируйте горох і якщо пюре вийде занадто густим, додайте до нього овочевого бульйону.
Як приготувати горохове пюре для пиріжків?
Інгредієнти:
Приготування
Залийте промитий горох водою і відваріть до готовності. Залишки води злийте в окремий стакан, додайте до гороху сік лимона, олія та пюрируйте, підливаючи злиту воду в міру необхідності. Спессеруйте порей, ріпчаста цибулю, моркву і селеру разом. Додати засмажку до гороховому пюре і знову збийте.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати гороховий суп?
Супи з бобових, у тому числі і гороху, вміли готувати ще до нашої ери. Тим не менш, сказати, що ще з тих часів рецепт залишився незмінний не можна,
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
Суп-пюре з гороху
Гороховий суп-пюре має солодкуватий смак і чудово поєднується з копченим і солоним м'ясом. Він виходить ситним і легким, чим не ідеальний обід?
Пюре в мультиварці
Пюре в мультиварці - наскільки широко це поняття! Воно включає і улюблену всіма картоплю-пюре, і горохове пюре з м'ясом, і яблучне пюре, і навіть
Горохове пюре в мультиварці
Горохове пюре - смачне і корисне блюдо. Воно може виступати і в ролі повноцінного страви, особливо під час дієти або поста, і як гарнір до м'яса.