Крабові палички в кляре з сиром

Смажені крабові палички в кляре з сиром
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Крабові палички розморожуємо, позбавляємося від плівки, приправляємо сіллю, меленим чорним перцем, соком однієї третини лимона і перемішуємо. Ставимо на тридцять хвилин у холодильник.
Для кляру розводимо пшеничне борошно в трохи підігрітому молоці, додаємо перетерті з додаванням солі жовтки і даємо постояти п'ятнадцять хвилин. Потім збиваємо білки в щільну піну, акуратно вводимо в борошняну масу і приступаємо до заключного етапу. Кожну промаринованную паличку мачає в приготованому клярі і поміщаємо на добре прогріту з достатньою кількістю рослинного масла сковорідку. Підрум'янюємо з двох сторін і виймаємо на серветки для видалення надлишків жиру.
Гарячі смажені в клярі крабові палички присипаємо дрібно нарубаної зеленню і дрібно натертим пармезаном.
Дуже смачними виходять в клярі крабові палички з начинкою. Як варіант, для наповнення можна взяти будь-сир. До такої страви ідеально підійде часниковий соус .
Фаршировані крабові палички з сиром в клярі - рецепт
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування
Крабові палички при необхідності розморожуємо і очищаємо плівку. Потім акуратно розгортаємо. Якщо це дія виходить з працею або палички ламаються, можна потримати їх трохи над парою. Потім накладаємо по одній чайній ложечці начинки, приготовленої шляхом змішування дрібно натертого сиру, видавленого через прес часнику і майонезу. Розподіляємо її рівномірно по всій поверхні, трохи не доходячи до краю, і надаємо паличці первісну форму.
Яєчні жовтки розтираємо з сіллю, додаємо пиво, воду і трохи збиваємо виделкою або вінчиком. Всипаємо борошно і ретельно перемішуємо, домагаючись густини маси, за консистенцією схожу з тестом на оладки. Холодні білки збиваємо в щільну, густу піну і акуратно вводимо в борошняну суміш.
В невелику глибоку сковороду або сотейник наливаємо рослинне масло, шаром не менше півтора сантиметрів, і прогріваємо його на сильному вогні.
Кожну крабову паличку занурюємо за допомогою вилки в кляр і поміщаємо у вируюче масло. Смажимо до підрум'янення з двох сторін і виймаємо на серветки або паперовий рушник для позбавлення від надлишків жиру.
Для приготування соусу, додаємо в сметану дрібно нарізаний часник, свіжу зелень, заправляємо лимонним соком, сіллю, меленим перцем і перемішуємо.
Крабові палички в сирному клярі
Інгредієнти:
Для кляру:

Приготування
Крабові палички очищаємо, приправляємо соком лимона, перцем і залишаємо маринуватися на двадцять п'ять хвилин.
Змішуємо яйця, майонез, сіль, пшеничне борошно і пропущений через дрібну тертку сир.
Потім кожну промаринованную паличку в приготованому клярі і підрум'янюємо на розпеченому рослинному маслі з двох сторін і виймаємо на серветки для позбавлення від залишків масла. Блюдо готове.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фаршировані крабові палички
Крабові палички найчастіше з'являються на наших столах у складі салатів або ж в якості цікавих закусок. Якраз про такий оригінальної закуски, як

Салат «Крабові палички з ананасом»
Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його

Салат «Крабові палички з апельсином»
Крабові палички - улюблений багатьма продукт, який смажать у клярі, а також готують з них смачні салати. І зараз ми розповімо про незвичайному і

Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про

Крабові палички в кляре - дивовижно смачна закуска для святкового столу
Сьогодні пропонуємо вам кілька варіантів дивно смачною святкової закуски - крабові палички в кляре. Готувати її досить легко, і ми зараз розповімо.

Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.