Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички в кляре
Інгредієнти:
Приготування
Сир натираємо на маленькій терочке додаємо до нього майонез, подрібнений часник і перемішуємо. Начинка виходить досить густий, так і повинно бути. За смаком додаємо подрібнену зелень. Тепер крабові палички розгортаємо. Якщо вони були заморожені, то важливо повністю їх розморозити і тільки потім приступати до приготування. Отриманий лист промазуємо начинкою і знову звертаємо. Готуємо кляр: розбиваємо яйце і гарненько збиваємо його віночком, додаємо борошно, соду і перемішуємо. Кожну нафаршировану паличку макаємо в кляр і опускаємо в киплячу олію. Для смаження краще використовувати нешироку і глибоку посуд. Обсмажуємо крабові палички в кляре на невеликому вогні. Як тільки вони придбають золотистий колір, виймаємо шумівкою їх і викладаємо на серветки, щоб вони увібрали залишки масла.
Крабові палички, фаршировані печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Крабові палички попередньо розморожуємо, а потім акуратно розгортаємо, щоб не пошкодити поверхню. Печінка тріски розминаємо виделкою до однорідності. Яйця варимо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо зелений лук. Змішуємо яйця з печінкою і зеленою цибулею. Якщо маса виходить сухуватою, вливаємо трохи масла з печінки тріски. По внутрішньому краю розгорнутої крабовою палички розподіляємо приблизно 1 десертну ложку начинки і знову звертаємо. Крабові палички, фаршировані печінкою тріски, готові!
Крабові палички, фаршировані креветками та грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці обсмажуємо разом з цибулею. Яйця, сир тремо на тертці і відправляємо на сковороду з грибами. Туди ж додаємо креветки, подрібнену зелень і майонез. Перемішуємо і залишаємо на теплій сковороді, щоб начинка за рахунок розплавленого сиру перетворилася в однорідну пластичну масу. Теплу начинку наносимо на поверхню розгорнутої крабовою палички і назад звертаємо. Ставимо в холодне місце на годинку, а потім нарізаємо і ставимо на стіл.
Кожен з наведених вище рецептів цікавий по-своєму. Чим фарширувати крабові палички, вибирайте на свій смак!
Крабові палички, фаршировані плавленим сиром
Інгредієнти:

Приготування
Плавлений сирок натираємо на тертці. Щоб начинка була більш однорідною, краще використовувати терку з дрібними зубцями. Подрібнюємо вимиту і обсушену зелень кропу. Зубчики часнику чистимо і видавлюємо через прес. Зварене круто яйце трьом на тій терці, що і сирок. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і перемішуємо. Тепер приступаємо до підготовки самих крабових паличок. Спочатку їх повністю розморожуємо, потім розгортаємо.Тонким шаром наносимо начинку і звертаємо назад. Перед подачею до столу крабові палички, фаршировані сиром, нарізаємо навскоси і красиво викладаємо на блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Крабові палички з ананасом»
Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його

Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,

Салат «Крабові палички з апельсином»
Крабові палички - улюблений багатьма продукт, який смажать у клярі, а також готують з них смачні салати. І зараз ми розповімо про незвичайному і

Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про

Закуска з крабових паличок
Крабові палички гарні самі по собі, але також з ними виходять дуже смачні закуски і салати. Цікаві рецепти закусок з крабових паличок, які до того ж

Крабові палички в кляре - дивовижно смачна закуска для святкового столу
Сьогодні пропонуємо вам кілька варіантів дивно смачною святкової закуски - крабові палички в кляре. Готувати її досить легко, і ми зараз розповімо.