Фаршировані крабові палички
Складно уявити, що якісь чверть століття тому, в наших краях про крабових паличках не чули навіть. Зараз вони практично завжди присутні на святкових столах, адже з них виходять відмінні салати і закуски. Як приготувати фаршировані крабові палички, читайте нижче.
Інгредієнти:
сир твердий – 140 г;
майонез 67%-ної жирності – 90 г;
часник – 2 зубчики;
крабові палички – 500 г;
зелень;
мука – 4 ст. ложки;
сода харчова – 1 щіпка;
яйце куряче сире – 1 шт.;
рослинна олія для фритюру.
Приготування
Сир натираємо на маленькій терочке додаємо до нього майонез, подрібнений часник і перемішуємо. Начинка виходить досить густий, так і повинно бути. За смаком додаємо подрібнену зелень. Тепер крабові палички розгортаємо. Якщо вони були заморожені, то важливо повністю їх розморозити і тільки потім приступати до приготування. Отриманий лист промазуємо начинкою і знову звертаємо. Готуємо кляр: розбиваємо яйце і гарненько збиваємо його віночком, додаємо борошно, соду і перемішуємо. Кожну нафаршировану паличку макаємо в кляр і опускаємо в киплячу олію. Для смаження краще використовувати нешироку і глибоку посуд. Обсмажуємо крабові палички в кляре на невеликому вогні. Як тільки вони придбають золотистий колір, виймаємо шумівкою їх і викладаємо на серветки, щоб вони увібрали залишки масла.
Інгредієнти:
крабові палички – 500 г;
яйця - 3 шт.;
печінка тріски – 1 банку;
зелена цибуля;
сіль, перець.
Приготування
Крабові палички попередньо розморожуємо, а потім акуратно розгортаємо, щоб не пошкодити поверхню. Печінка тріски розминаємо виделкою до однорідності. Яйця варимо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо зелений лук. Змішуємо яйця з печінкою і зеленою цибулею. Якщо маса виходить сухуватою, вливаємо трохи масла з печінки тріски. По внутрішньому краю розгорнутої крабовою палички розподіляємо приблизно 1 десертну ложку начинки і знову звертаємо. Крабові палички, фаршировані печінкою тріски, готові!
Інгредієнти:
розморожені крабові палички – 300 г;
сирі печериці – 170 г;
твердий сир – 160 г;
цибуля ріпчаста – 70 г;
очищені варені креветки – 120 г;
майонез – 2-3 ст. ложки;
зварені круто курячі яйця – 2 шт.;
зелень.
Приготування
Печериці обсмажуємо разом з цибулею. Яйця, сир тремо на тертці і відправляємо на сковороду з грибами. Туди ж додаємо креветки, подрібнену зелень і майонез. Перемішуємо і залишаємо на теплій сковороді, щоб начинка за рахунок розплавленого сиру перетворилася в однорідну пластичну масу. Теплу начинку наносимо на поверхню розгорнутої крабовою палички і назад звертаємо. Ставимо в холодне місце на годинку, а потім нарізаємо і ставимо на стіл.
Кожен з наведених вище рецептів цікавий по-своєму. Чим фарширувати крабові палички, вибирайте на свій смак!
Інгредієнти:
палички крабові – 250 г;
сир плавлений – 100 г;
яйце куряче – 1 шт.;
часник – 2-3 зубки;
кріп – 30 г;
майонез.
Приготування
Плавлений сирок натираємо на тертці. Щоб начинка була більш однорідною, краще використовувати терку з дрібними зубцями. Подрібнюємо вимиту і обсушену зелень кропу. Зубчики часнику чистимо і видавлюємо через прес. Зварене круто яйце трьом на тій терці, що і сирок. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і перемішуємо. Тепер приступаємо до підготовки самих крабових паличок. Спочатку їх повністю розморожуємо, потім розгортаємо.Тонким шаром наносимо начинку і звертаємо назад. Перед подачею до столу крабові палички, фаршировані сиром, нарізаємо навскоси і красиво викладаємо на блюдо.
Фаршировані крабові палички в кляре
Інгредієнти:
Приготування
Сир натираємо на маленькій терочке додаємо до нього майонез, подрібнений часник і перемішуємо. Начинка виходить досить густий, так і повинно бути. За смаком додаємо подрібнену зелень. Тепер крабові палички розгортаємо. Якщо вони були заморожені, то важливо повністю їх розморозити і тільки потім приступати до приготування. Отриманий лист промазуємо начинкою і знову звертаємо. Готуємо кляр: розбиваємо яйце і гарненько збиваємо його віночком, додаємо борошно, соду і перемішуємо. Кожну нафаршировану паличку макаємо в кляр і опускаємо в киплячу олію. Для смаження краще використовувати нешироку і глибоку посуд. Обсмажуємо крабові палички в кляре на невеликому вогні. Як тільки вони придбають золотистий колір, виймаємо шумівкою їх і викладаємо на серветки, щоб вони увібрали залишки масла.
Крабові палички, фаршировані печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Крабові палички попередньо розморожуємо, а потім акуратно розгортаємо, щоб не пошкодити поверхню. Печінка тріски розминаємо виделкою до однорідності. Яйця варимо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо зелений лук. Змішуємо яйця з печінкою і зеленою цибулею. Якщо маса виходить сухуватою, вливаємо трохи масла з печінки тріски. По внутрішньому краю розгорнутої крабовою палички розподіляємо приблизно 1 десертну ложку начинки і знову звертаємо. Крабові палички, фаршировані печінкою тріски, готові!
Крабові палички, фаршировані креветками та грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці обсмажуємо разом з цибулею. Яйця, сир тремо на тертці і відправляємо на сковороду з грибами. Туди ж додаємо креветки, подрібнену зелень і майонез. Перемішуємо і залишаємо на теплій сковороді, щоб начинка за рахунок розплавленого сиру перетворилася в однорідну пластичну масу. Теплу начинку наносимо на поверхню розгорнутої крабовою палички і назад звертаємо. Ставимо в холодне місце на годинку, а потім нарізаємо і ставимо на стіл.
Кожен з наведених вище рецептів цікавий по-своєму. Чим фарширувати крабові палички, вибирайте на свій смак!
Крабові палички, фаршировані плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Плавлений сирок натираємо на тертці. Щоб начинка була більш однорідною, краще використовувати терку з дрібними зубцями. Подрібнюємо вимиту і обсушену зелень кропу. Зубчики часнику чистимо і видавлюємо через прес. Зварене круто яйце трьом на тій терці, що і сирок. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і перемішуємо. Тепер приступаємо до підготовки самих крабових паличок. Спочатку їх повністю розморожуємо, потім розгортаємо.Тонким шаром наносимо начинку і звертаємо назад. Перед подачею до столу крабові палички, фаршировані сиром, нарізаємо навскоси і красиво викладаємо на блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Крабові палички з ананасом»
Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат «Крабові палички з апельсином»
Крабові палички - улюблений багатьма продукт, який смажать у клярі, а також готують з них смачні салати. І зараз ми розповімо про незвичайному і
Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про
Закуска з крабових паличок
Крабові палички гарні самі по собі, але також з ними виходять дуже смачні закуски і салати. Цікаві рецепти закусок з крабових паличок, які до того ж
Крабові палички в кляре - дивовижно смачна закуска для святкового столу
Сьогодні пропонуємо вам кілька варіантів дивно смачною святкової закуски - крабові палички в кляре. Готувати її досить легко, і ми зараз розповімо.