Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з лаваша з консервованою рибою

Рулет з лаваша з консервованою рибою

27-07-2015, 21:27
1 641
Рулет з лаваша з консервованою рибою
Не знаєте, як швидко, але смачно і оригінально приготувати закуску і здивувати всіх гостей? Тоді ми з радістю підкажемо вам цікаве рішення і розповімо, як зробити незвичайний рулет з лаваша з консервованою рибою.

Рулет з лаваша з консервою і яйцями


Інгредієнти:

  • лаваш тонкий – 3 шт.;

  • рибні консерви – 1 шт.;

  • яйце – 3 шт.;

  • сир – 200 г;

  • майонез – 250 г;

  • свіжий кріп – 50 р.


  • Приготування
    Отже, для приготування рулету з лаваша з консервою і яйцями, нам необхідно спочатку підготувати всі інгредієнти. Для цього яйця промиваємо, кладемо в ковшичек з водою і відварюємо, а цим часом відкриваємо поки консерви і обережно зливаємо з них рідина. Потім перекладаємо рибку в тарілку і ретельно розминаємо виделкою. Коли яйця зваряться, обдаємо їх крижаною водою, чистимо і подрібнюємо ножем або за допомогою великої терки. Далі шаткуємо дрібненько кріп, додаємо до нього майонез і перемішуємо. Тепер беремо аркуш лаваша викладаємо його на стіл і промазуємо рівномірно майонезним соусом. Зверху викладаємо рибну консерву, накриваємо другим листом і теж промазуємо його. Після цього посипаємо подрібненими яйцями третім лавашем. Покриваємо його залишилися майонезом із зеленню і посипаємо тертим сиром. Потім акуратно згортаємо всі рулетом і прибираємо для застигання у холодильник на 3 години.

    Рулет з лаваша з рибною консервою


    Інгредієнти:

  • лаваш вірменський тонкий – 3 шт.;

  • яйце – 3 шт.;

  • гілочки петрушки – за смаком;

  • рибні консерви – 1 банка;

  • сирок плавлений – 2 шт.;

  • майонез – 6 ст. ложок.


  • Приготування
    Лист лаваша покриваємо рівномірним шаром майонезу. Петрушку обполіскуємо, струшуємо, дрібно рубаємо і посипаємо весь лаваш. Зварені заздалегідь яйця, чистимо, подрібнюємо за допомогою терки і розподіляємо наступним шаром. Акуратно згортаємо в рулет. Другий лист знову розкладаємо на столі і промазуємо майонезом. З рибної консерви обережно зливаємо всю рідину, розминаємо виделкою і наносимо рівним шаром. На край листа викладаємо перший рулет і з цього ж краю починаємо згортати всі разом. Останній лист теж промазуємо майонезом. Плавлені сирки витягуємо з упаковки, подрібнюємо, посипаємо рівним шаром, кладемо на край рулет вже з 2 начинками і щільно згортаємо. Готовий рулет з лаваша з консервою відправляємо на кілька годин в холодильник і залишаємо застигати.

    Рулет з лаваша з консервою і сиром


    Інгредієнти:

  • рибні консерви – 300 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • сир плавлений – 100 г;

  • капуста пекінська – 100 г;

  • майонез – 80 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • лаваш вірменський тонкий – 2 листа.


  • Приготування
    Яйця заздалегідь відварюємо круто протягом 10 хвилин, а потім чистимо і натираємо на найдрібнішу терочку. Плавлений сирок поміщаємо на 15 хвилин в морозильну камеру, щоб він трохи застиг. Після цього звільняємо його з упаковки і подрібнюємо точно також як яйця. Часник чистимо, видавлюємо через спеціальний прес і змішуємо в
    Рулет з лаваша з консервованою рибою
    окремої пиалке з майонезом. Пекінську капусту обполіскуємо, знімаємо верхні погані листя і тоненько шаткуємо ножем. Рибні консерви виймаємо з банки, викладаємо в миску і розминаємо виделкою. Тепер нам знадобляться 2 тонких лаваша квадратної форми. Перший лист промазуємо тонким шаром гострого майонезу, а потім рівномірно розподіляємо плавлений сирок і викладаємо половину нашаткованої пекінської капусти. Далі накриваємо другим лавашем, щільно притискаємо руками і викладаємо рибні консерви. Посипаємо їх яйцями і кидаємо залишилася капусту. Тепер акуратно згортаємо все в щільний рулетик і прибираємо його на кілька годин у холодне місце.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з лаваша – начинки
    Рулет з лаваша – начинки
    Будь-яка господиня перед якимось торжеством переживає, щоб вистачило страв для всіх гостей. У таких ситуаціях ідеальним варіантом стають закуски.
    Рулети з лаваша - рецепти
    Рулети з лаваша - рецепти
    Щоб приготувати оригінальну закуску, не обов'язково купувати дорогі продукти. Іноді можна обійтися наявністю тонкого лаваша, кількома доступними
    Рулет з лаваша з куркою
    Рулет з лаваша з куркою
    Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
    Рулет з лаваша з крабовими паличками
    Рулет з лаваша з крабовими паличками
    Існує безліч універсальних начинок для рулету з лаваша. Але начинку з крабових паличок можна нескінченно доповнювати різними інгредієнтами і кожен
    Лаваш з крабовими паличками
    Лаваш з крабовими паличками
    В якості одного з страв на святковому столі ми все частіше бачимо рулет з лаваша. Апетитна і смачна закуска, до того ж дуже легка у приготуванні, а
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску