Рулети з лаваша - рецепти
Рулет з лаваша – оригінальна і досить легка закуска, яка прикрасить будь-яке свято чи внесе різноманітність в повсякденне меню. Блюдо виходить неймовірно соковитим, смачним і ситним. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши рулетики з лаваша з різними начинками за нашими рецептами.
Інгредієнти:
вірменський лаваш – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
майонез – 4 ст. ложки;
сир – 100 г;
свіжі печериці – 300 г;
спеції;
яйце – 3 шт.;
кріп свіжий.
Приготування
Пропонуємо вам ще один варіант, як зробити рулет з лаваша. Цибулину очистити, рубаємо півкільцями і пасеруємо на олії. Печериці обробляємо, дрібненько ріжемо ножем і кидаємо до репчатому луку. Обсмажуємо овочі до повної готовності, а потім підсолюємо за смаком. Сир натираємо на середній тертці, а яйця заздалегідь відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Кріп обполіскуємо і обсушуємо, а потім дрібно рубаємо. Лаваш промазуємо тонким шаром майонезу, на середину викладаємо смужками начинку – гриби, яєчні жовтки і білки. Далі накриваємо все правою частиною лавашу, змащуємо ще раз майонезом і розподіляємо сир. Посипаємо зверху кропом, накриваємо лівою частиною лаваша і загортаємо все в щільний рулет. Тепер прибираємо його для просочування в холодильник.
Інгредієнти:
червона ікра – 100 г;
вірменський лаваш– 1 шт.;
крабові палички – 150 г;
майонез – 2 ст. ложки;
огірок – 1 шт.;
плавлений сир – 100 г;
свіжа петрушка;
яйце – 1 шт.
Приготування
Беремо аркуш лаваш, розстеляємо його на робочу поверхню і промазуємо рівномірно майонезом. Плавлений сирок трохи подмораживаем, а потім очищаємо, натираємо на тертці і розподіляємо рівним шаром. Крабові палички шаткуємо тоненькими скибочками, а свіжий огірок подрібнюємо на терочке і викладаємо всі поверх сиру. Далі посипаємо рубаною петрушкою і яйцями, заздалегідь звареними і натертими на тертці. Тепер розподіляємо довільно червону ікру і щільно звертаємо лаваш рулетом, злегка придавлюючи. Готову страву прибираємо в холодильник на кілька годин. Після цього нарізаємо його порційними шматочками і викладаємо на блюдо, прикрашене зеленими салатними листям.
Інгредієнти:
тонкий лаваш – 3 шт.;
сирок плавлений – 250 г;
слабосолона сьомга – 200 г;
лук свіжий зелений – 1 пучок;
лимон – 05 шт.;
кріп свіжий – 1 пучок.
Приготування
Зелена цибуля і кріп обполіскуємо і дрібненько ріжемо ножем. Потім додаємо плавлений сирок і гарненько все перемішуємо. З половинки лимона вичавлюємо в сир з зеленню сік і розтираємо. Розстилаємо лист лавашу на столі, промазуємо тонким шаром отриманою сумішшю і розподіляємо червону рибу, нарізану скибочками. Закручуємо лаваш, загортаємо його в фольгу і відправляємо в холодильник для просочення. Така закуска чудово прикрасить не тільки святковий стіл, але чудово підійде для ситного сніданку або швидкого перекусу.
Інгредієнти:
кукурудза консервована – 50 г;
куряча печінка – 400 г;
нежирний майонез – 15 ст. ложки;
часник – 3 зубчики;
тонкий лаваш – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Курячу печінку спочатку обсмажуємо хвилин 30 на сковороді в рослинному маслечко. Потім підсолюємо за смаком, остуджуємо і нарізаємо кубиками. Лаваш промазуємо рівномірно майонезом, видавлюємо часник, викладаємо консервовану кукурудзу і розподіляємо курячу печінку. Закручуємо лаваш щільною ковбаскою, а потім нарізаємо невеликими шматочками і подаємо.
Рулет з лаваша з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один варіант, як зробити рулет з лаваша. Цибулину очистити, рубаємо півкільцями і пасеруємо на олії. Печериці обробляємо, дрібненько ріжемо ножем і кидаємо до репчатому луку. Обсмажуємо овочі до повної готовності, а потім підсолюємо за смаком. Сир натираємо на середній тертці, а яйця заздалегідь відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Кріп обполіскуємо і обсушуємо, а потім дрібно рубаємо. Лаваш промазуємо тонким шаром майонезу, на середину викладаємо смужками начинку – гриби, яєчні жовтки і білки. Далі накриваємо все правою частиною лавашу, змащуємо ще раз майонезом і розподіляємо сир. Посипаємо зверху кропом, накриваємо лівою частиною лаваша і загортаємо все в щільний рулет. Тепер прибираємо його для просочування в холодильник.
Рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Беремо аркуш лаваш, розстеляємо його на робочу поверхню і промазуємо рівномірно майонезом. Плавлений сирок трохи подмораживаем, а потім очищаємо, натираємо на тертці і розподіляємо рівним шаром. Крабові палички шаткуємо тоненькими скибочками, а свіжий огірок подрібнюємо на терочке і викладаємо всі поверх сиру. Далі посипаємо рубаною петрушкою і яйцями, заздалегідь звареними і натертими на тертці. Тепер розподіляємо довільно червону ікру і щільно звертаємо лаваш рулетом, злегка придавлюючи. Готову страву прибираємо в холодильник на кілька годин. Після цього нарізаємо його порційними шматочками і викладаємо на блюдо, прикрашене зеленими салатними листям.
Рулет з лаваша з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Зелена цибуля і кріп обполіскуємо і дрібненько ріжемо ножем. Потім додаємо плавлений сирок і гарненько все перемішуємо. З половинки лимона вичавлюємо в сир з зеленню сік і розтираємо. Розстилаємо лист лавашу на столі, промазуємо тонким шаром отриманою сумішшю і розподіляємо червону рибу, нарізану скибочками. Закручуємо лаваш, загортаємо його в фольгу і відправляємо в холодильник для просочення. Така закуска чудово прикрасить не тільки святковий стіл, але чудово підійде для ситного сніданку або швидкого перекусу.
Рецепт рулету з лаваша з курячою печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку спочатку обсмажуємо хвилин 30 на сковороді в рослинному маслечко. Потім підсолюємо за смаком, остуджуємо і нарізаємо кубиками. Лаваш промазуємо рівномірно майонезом, видавлюємо часник, викладаємо консервовану кукурудзу і розподіляємо курячу печінку. Закручуємо лаваш щільною ковбаскою, а потім нарізаємо невеликими шматочками і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з лаваша з консервованою рибою
Якщо потрібно швидко приготувати ситну закуску на свято, взяти зручний перекус в дорогу, або приготувати на швидку руку сніданок – рулет з тонкого
Рулет з лаваша з куркою
Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
Рулет з лаваша з крабовими паличками
Існує безліч універсальних начинок для рулету з лаваша. Але начинку з крабових паличок можна нескінченно доповнювати різними інгредієнтами і кожен
Лаваш з крабовими паличками
В якості одного з страв на святковому столі ми все частіше бачимо рулет з лаваша. Апетитна і смачна закуска, до того ж дуже легка у приготуванні, а
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать