» » Рулет з лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками
Страви з використанням лаваша – це не тільки просто і швидко, це ще й дуже смачно. Є маса варіантів їх приготування. Нижче поділимося рецептами рулету з лаваша з крабовими паличками.

Рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками


Інгредієнти:

  • листи лаваша – 2 шт.;

  • варені яйця – 3 шт.;

  • палички крабові – 240 г;

  • сир сирний – 220 г;

  • майонез 67% жирності – 30 г;

  • зелень кропу – 40 р.


  • Приготування
    Листи лаваша ріжемо навпіл. На одну частину наносимо сирний сир і кріп. Укладаємо другу частину аркуша і знову промазуємо сиром і зверху розміщуємо нарізані крабові палички. Укладаємо поверх третю частину лаваша, промазуємо знову посипаємо сиром і яйцями, тертим на тертці. І нарешті, накриваємо останнім шматком лаваша, який змащуємо майонезом і притрушиваем подрібненим кропом. Формуємо рулет і прибираємо його просякати, або на балкон, якщо справа відбувається взимку, або ж в холодильник. А після цього вже ріжемо його і подаємо до столу.

    Приготування рулету з лаваша з крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • тонкий лаваш – 3 шт.;

  • часник – 4 зубчики;

  • яйця – 3 шт.;

  • сир – 240 г;

  • майонез – 110 г;

  • палички крабові – 230 г;

  • зелень кропу – 70 р.


  • Приготування
    Подрібнюємо сир на маленькій тертці, додаємо подрібнений часник і добре перемішуємо. Тоненькими смужками ріжемо крабові палички. Відварені круто яйця також подрібнюємо і змішуємо з кропом. Перший лист лавашу змащуємо майонезом і покласти на нього крабові палички. Накриваємо другим листом, теж наносимо майонез і викладаємо сир з часником. Накриваємо останнім листом лаваша, промазуємо його також майонезом і викладаємо терті яйця і зелень. Формуємо рулет і прибираємо його для просочення на 2 годинки в холодне місце.

    Пісний рулет з лаваша з крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • лаваш – 1 шт.;

  • майонез пісний – 110 г;

  • крабові палички – 220 г;

  • цибуля зелена – 30 р.


  • Приготування
    Цибулю і крабові палички дрібненько шаткуємо. Додаємо пісний майонез і добре перемішуємо. Лист лаваша намазуємо отриманою сумішшю і робимо рулет. Перед подачею даємо йому настоятися годинку в прохолодному місці, тоді сам лаваш добре просочиться, і закуска вийде смачніше.

    Смачний рулет з лаваша з крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • крабові палички – 230 г;

  • сир ковбасний – 220 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • масло вершкове – 110 г;

  • майонез;

  • тонкий лаваш.


  • Приготування
    Ковбасний сир і злегка підморожені крабові палички тремо на тертці. З'єднуємо ці інгредієнти. Додаємо до них подрібнений часник і терте вершкове масло. Заправляємо масу майонезом і добре перемішуємо. Тонким шаром наносимо начинку на лист лаваша і формуємо рулет, загорнути його плівкою і ставимо в холодне місце. Перед подачею плівку знімаємо, а сам рулет порційно нарізаємо.

    Рулет з лаваша з крабовими паличками і пекінською капустою - закуска


    Інгредієнти:

  • тонкий вірменський лаваш (листи) – 2 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • крабові палички – 170 г;

  • сирки плавлені – 3 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • капуста пекінська 300 г;
  • Рулет з лаваша з крабовими паличками

  • майонез;

  • зелень.


  • Приготування
    Зварені круто яйця і крабові палички подрібнюємо. Додаємо дрібно посічену зелень (краще всього підходить кріп), тертий плавлений сир, подрібнений часник, майонез і це гарненько все перемішуємо. Листи лаваша промазуємо отриманою сумішшю, зверху викладаємо нашатковану пекінську капусту і крабові палички. Звертаємо щільний рулет. І останній штрих – перед подачею рулет потрібно витримати годинки 2 в холодильнику. Тоді він вийде дійсно просоченим і неймовірно смачним. Приємного вам апетиту!
    Додав: admin | 27-07-2015, 21:16
    Переглядів: 1361