Не знаєте, як швидко, але смачно і оригінально приготувати закуску і здивувати всіх гостей? Тоді ми з радістю підкажемо вам цікаве рішення і розповімо, як зробити незвичайний рулет з лаваша з консервованою рибою.
Рулет з лаваша з консервою і яйцями
Інгредієнти: лаваш тонкий – 3 шт.; рибні консерви – 1 шт.; яйце – 3 шт.; сир – 200 г; майонез – 250 г; свіжий кріп – 50 р. Приготування Отже, для приготування рулету з лаваша з консервою і яйцями, нам необхідно спочатку підготувати всі інгредієнти. Для цього яйця промиваємо, кладемо в ковшичек з водою і відварюємо, а цим часом відкриваємо поки консерви і обережно зливаємо з них рідина. Потім перекладаємо рибку в тарілку і ретельно розминаємо виделкою. Коли яйця зваряться, обдаємо їх крижаною водою, чистимо і подрібнюємо ножем або за допомогою великої терки. Далі шаткуємо дрібненько кріп, додаємо до нього майонез і перемішуємо. Тепер беремо аркуш лаваша викладаємо його на стіл і промазуємо рівномірно майонезним соусом. Зверху викладаємо рибну консерву, накриваємо другим листом і теж промазуємо його. Після цього посипаємо подрібненими яйцями третім лавашем. Покриваємо його залишилися майонезом із зеленню і посипаємо тертим сиром. Потім акуратно згортаємо всі рулетом і прибираємо для застигання у холодильник на 3 години.
Рулет з лаваша з рибною консервою
Інгредієнти: лаваш вірменський тонкий – 3 шт.; яйце – 3 шт.; гілочки петрушки – за смаком; рибні консерви – 1 банка; сирок плавлений – 2 шт.; майонез – 6 ст. ложок. Приготування Лист лаваша покриваємо рівномірним шаром майонезу. Петрушку обполіскуємо, струшуємо, дрібно рубаємо і посипаємо весь лаваш. Зварені заздалегідь яйця, чистимо, подрібнюємо за допомогою терки і розподіляємо наступним шаром. Акуратно згортаємо в рулет. Другий лист знову розкладаємо на столі і промазуємо майонезом. З рибної консерви обережно зливаємо всю рідину, розминаємо виделкою і наносимо рівним шаром. На край листа викладаємо перший рулет і з цього ж краю починаємо згортати всі разом. Останній лист теж промазуємо майонезом. Плавлені сирки витягуємо з упаковки, подрібнюємо, посипаємо рівним шаром, кладемо на край рулет вже з 2 начинками і щільно згортаємо. Готовий рулет з лаваша з консервою відправляємо на кілька годин в холодильник і залишаємо застигати.
Рулет з лаваша з консервою і сиром
Інгредієнти: рибні консерви – 300 г; яйце – 2 шт.; сир плавлений – 100 г; капуста пекінська – 100 г; майонез – 80 г; часник – 3 зубчики; лаваш вірменський тонкий – 2 листа. Приготування Яйця заздалегідь відварюємо круто протягом 10 хвилин, а потім чистимо і натираємо на найдрібнішу терочку. Плавлений сирок поміщаємо на 15 хвилин в морозильну камеру, щоб він трохи застиг. Після цього звільняємо його з упаковки і подрібнюємо точно також як яйця. Часник чистимо, видавлюємо через спеціальний прес і змішуємо в
окремої пиалке з майонезом. Пекінську капусту обполіскуємо, знімаємо верхні погані листя і тоненько шаткуємо ножем. Рибні консерви виймаємо з банки, викладаємо в миску і розминаємо виделкою. Тепер нам знадобляться 2 тонких лаваша квадратної форми. Перший лист промазуємо тонким шаром гострого майонезу, а потім рівномірно розподіляємо плавлений сирок і викладаємо половину нашаткованої пекінської капусти. Далі накриваємо другим лавашем, щільно притискаємо руками і викладаємо рибні консерви. Посипаємо їх яйцями і кидаємо залишилася капусту. Тепер акуратно згортаємо все в щільний рулетик і прибираємо його на кілька годин у холодне місце.