Рулет з лаваша з сьомгою
Рулет з лаваша з сьомгою – одна з найсмачніших і найпопулярніших закусок, яка чудово доповнить будь-який святковий стіл, прикрасить і внесе різноманітність в будень. Приготувавши таку цікаву закуску для пікніка, ви зможете смачно перекусити, поки готується шашлик.
Наповненням для рулету разом з сьомгою можуть бути різні свіжі овочі та зелень, варені яйця, сири та інші інгредієнти, а пропитывающим і сполучною компонентом майонез, вершковий або плавлений сир.
Нижче в наших рецептах ми докладно розповімо вам, як приготувати правильні рулети з лаваша з сьомгою.
Інгредієнти:
лаваш тонкий – 2 шт.;
слабосолона сьомга – 200 г;
свіжий огірок – 200 г;
салатні листя – за смаком
цибуля порей або зелений лук – за смаком;
свіжа зелень кропу і петрушки – за смаком;
майонез – 150 р.
Приготування
Першим ділом підготуємо всі необхідні компоненти для рулету. Слабосолону сьомгу і вимитий свіжий огірок нарізаємо на максимально тонкі пластини. Подрібнюємо цибулю порей або зелений лук, дрібно рубаємо зелень.
Розгортаємо на рівній поверхні лаваш і промазуємо тонким шаром майонезу. Рівномірно розподіляємо по всій поверхні салатні листя і чергуємо один з одним пластини сьомги і огірка. Рівномірно розкладаємо цибулю, свіжу зелень, і формуємо рулет. Залишаємо для просочування на одну годину, а потім нарізаємо на брусочки, товщиною, приблизно, чотири сантиметри, розкладаємо на блюді і подаємо до столу.
Інгредієнти:
тонкий лаваш – 2 шт.;
сьомга слабосолона – 250 г;
вершковий сир маскарпоне – 250-350 г;
свіжий огірок – 1 шт.;
свіжа зелень петрушки – за смаком.
Приготування
Слабосолону сьомгу нарізаємо пластинами різної товщини. Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Зелень петрушки дрібно подрібнюємо.
Тепер розкладаємо лаваш на рівній поверхні і промазуємо вершковим сиром. Розподіляємо в шаховому порядку соломинки огірків, а пластини сьомги укладаємо в порядку убування за розміром. В результаті з одного боку будуть самі тонкі, а з іншого самі товсті шматочки. Притрушиваем по всій поверхні зеленню петрушки і згортаємо рулет, починаючи з того краю, де скибочки найменші.
Готовий рулет нарізаємо брусочками, поміщаємо на блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
лаваш тонкий – 2 шт.;
сьомга слабосолона – 250 г;
яйця – 3 шт.;
свіжий помідор – 1 шт.;
майонез – 150 г;
зелена цибуля – за смаком;
свіжа зелень кропу – за смаком;
твердий сир – 150 р.
Приготування
Яйця відварюємо круто, занурюємо для охолодження в холодну воду на п'ятнадцять хвилин, очищаємо і пропускаємо через тертку. Сьомгу розрізаємо на невеликі тонкі шматочки. Помідор обдаємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Дрібно рубаємо свіжу зелень кропу і зелений лук. Твердий сир натираємо на тертці.
Всі приготовані інгредієнти, приступаємо до формування рулету. Розкладаємо на рівній чистій поверхні лаваш і промазуємо його тонким шаром майонезу. Потім розподіляємо, чергуючи один з одним, шматочки сьомги, яйця, твердий сир та помідор. Присипаємо зеленою цибулею і кропом і скручуємо рулет. Даємо просочитися протягом години, розрізаємо на бруски, укладаємо на блюдо і подаємо до столу.
Це найпоширеніші рецепти приготування цієї закуски. Ви можете додавати або прибирати компоненти на свій розсуд, замінювати майонез плавленим сиром і навпаки, використовувати інші свіжі овочі або зелень. Також можна успішно регулювати товщину передбачуваного рулету, розрізавши лаваш навпіл або згорнувши в рулет довгою стороною. Кількість витків, таким чином, буде меншим, а рулет тонше.
Наповненням для рулету разом з сьомгою можуть бути різні свіжі овочі та зелень, варені яйця, сири та інші інгредієнти, а пропитывающим і сполучною компонентом майонез, вершковий або плавлений сир.
Нижче в наших рецептах ми докладно розповімо вам, як приготувати правильні рулети з лаваша з сьомгою.
Рулет з лаваша з сьомгою і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом підготуємо всі необхідні компоненти для рулету. Слабосолону сьомгу і вимитий свіжий огірок нарізаємо на максимально тонкі пластини. Подрібнюємо цибулю порей або зелений лук, дрібно рубаємо зелень.
Розгортаємо на рівній поверхні лаваш і промазуємо тонким шаром майонезу. Рівномірно розподіляємо по всій поверхні салатні листя і чергуємо один з одним пластини сьомги і огірка. Рівномірно розкладаємо цибулю, свіжу зелень, і формуємо рулет. Залишаємо для просочування на одну годину, а потім нарізаємо на брусочки, товщиною, приблизно, чотири сантиметри, розкладаємо на блюді і подаємо до столу.
Рулет з лаваша з сьомгою та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Слабосолону сьомгу нарізаємо пластинами різної товщини. Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Зелень петрушки дрібно подрібнюємо.
Тепер розкладаємо лаваш на рівній поверхні і промазуємо вершковим сиром. Розподіляємо в шаховому порядку соломинки огірків, а пластини сьомги укладаємо в порядку убування за розміром. В результаті з одного боку будуть самі тонкі, а з іншого самі товсті шматочки. Притрушиваем по всій поверхні зеленню петрушки і згортаємо рулет, починаючи з того краю, де скибочки найменші.
Готовий рулет нарізаємо брусочками, поміщаємо на блюдо і подаємо до столу.
Рулет з лаваша з сьомгою і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, занурюємо для охолодження в холодну воду на п'ятнадцять хвилин, очищаємо і пропускаємо через тертку. Сьомгу розрізаємо на невеликі тонкі шматочки. Помідор обдаємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Дрібно рубаємо свіжу зелень кропу і зелений лук. Твердий сир натираємо на тертці.
Всі приготовані інгредієнти, приступаємо до формування рулету. Розкладаємо на рівній чистій поверхні лаваш і промазуємо його тонким шаром майонезу. Потім розподіляємо, чергуючи один з одним, шматочки сьомги, яйця, твердий сир та помідор. Присипаємо зеленою цибулею і кропом і скручуємо рулет. Даємо просочитися протягом години, розрізаємо на бруски, укладаємо на блюдо і подаємо до столу.
Це найпоширеніші рецепти приготування цієї закуски. Ви можете додавати або прибирати компоненти на свій розсуд, замінювати майонез плавленим сиром і навпаки, використовувати інші свіжі овочі або зелень. Також можна успішно регулювати товщину передбачуваного рулету, розрізавши лаваш навпіл або згорнувши в рулет довгою стороною. Кількість витків, таким чином, буде меншим, а рулет тонше.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з лаваша – начинки
Будь-яка господиня перед якимось торжеством переживає, щоб вистачило страв для всіх гостей. У таких ситуаціях ідеальним варіантом стають закуски.
Рулети з лаваша - рецепти
Щоб приготувати оригінальну закуску, не обов'язково купувати дорогі продукти. Іноді можна обійтися наявністю тонкого лаваша, кількома доступними
Рулет з лаваша з крабовими паличками
Існує безліч універсальних начинок для рулету з лаваша. Але начинку з крабових паличок можна нескінченно доповнювати різними інгредієнтами і кожен
Фарширований лаваш, запечений в духовці
Приготуйте фарширований лаваш і здивуйте гостей своїми кулінарними здібностями. Блюдо виходить ситним, а також смачним і відмінно прикрасить
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать