Курячий рулет - рецепт
Ми розповімо вам, як приготувати курячий рулет. Таке блюдо стане відмінним доповненням на святковому столі і здивує всіх гостей своєю оригінальністю і незвичністю. Його можна подавати з будь-яким гарніром або свіжими овочами.
Інгредієнти:
куряче філе – 800 г;
горіхи волоські – 100 г;
чорнослив – 100 г;
нежирний майонез – 100 мл;
свіжа зелень – 30 г;
часник – 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Отже, філе нарізаємо гострим ножем на тонкі відбивні. Кожен шматочок гарненько відбиваємо молотком, а потім підсолюємо і перчимо. Чорнослив промиваємо, ошпарюємо окропом і дрібненько шаткуємо. Викладаємо його на серединку кожного м'ясного скибочки і загортаємо рулетик. Отримані заготовки викладаємо в скляну форму для запікання. В окремій мисочці змішуємо майонез з рубленою зелень петрушки і додаємо подрібнені волоські горіхи. Отриманим соусом заливаємо курячі рулети в домашніх умовах і відправляємо ємність на 40 хвилин у духовку.
Інгредієнти:
курячий фарш – 1 кг;
шпинат свіжий – 500 г;
сметана нежирна – 100 мл;
зелень петрушки – 50 г;
часник – 2 зубчики;
манка – 2 ст. ложки;
спеції .
Приготування
Зелень петрушки і шпинат обполіскуємо під холодною водою, обсушуємо на рушник і розбираємо на листочки. Курячий фарш викладаємо в миску, заправляємо нежирної сметаною або вершками, підсолюємо, додаємо манку і все ретельно вимішуємо руками. Потім викладаємо масу рівним шаром на змащений лист фольги, зверху розподіляємо листя петрушки і шпинату, поливаємо залишилася сметаною і звертаємо все в тугий рулет. Викладаємо її на деко і запікаємо в розігрітій духовці 50 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
куряче філе – 500 г;
бекон – 400 г;
сир – 150 г;
кетчуп – 3 ст. ложки;
спеції;
соєвий натуральний соус – 50 мл
Приготування
Для приготування цього оригінального блюда, спочатку треба зробити соус: кетчуп змішуємо з соєвим натуральним соусом, солимо і перчимо небагато. Куряче філе промиваємо, обсушуємо, а потім трохи відбиваємо, щоб вийшов тонкий шматочок м'яса. Сир ріжемо на пластинки. На кожен курячий скибочку кладемо сир і загортаємо рулетики. Бекон ріжемо на тоненькі смужки і кожну заготовку загорнути в бекон, а потім викладаємо у форму для запікання. Перш ніж відправити блюдо в духовку, промазуємо рулети приготованим заздалегідь ароматним соусом і випікаємо протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
сухий желатин – 30 г;
вода холодна – 1 ст.;
спеції.
Приготування
Отже, курку ретельно промиваємо і знімаємо з неї шкірку акуратно. Тепер зрізаємо з кісток все м'ясо і рубаємо його невеликими шматочками. Перекладаємо курку в миску і підсолюємо за смаком. На робочу поверхню розстилаємо харчову плівку викладаємо нарізану м'якоть в один шар і злегка відбиваємо м'ясо. В окремому посуді змішуємо сухий желатин зі спеціями і рівномірно присипаємо відбите м'ясо. Після цього дуже акуратно згортаємо м'ясо рулетом, загорнути його в декілька шарів харчової плівки, а потім замотуємо фольгою. Викладаємо заготівлю швом вгору в вузьку форму, наливаємо трохи холодної води і запікаємо рулет в гарячій духовці близько години. Потім акуратно виймаємо блюдо, розгортаємо і охолодити при кімнатній температурі. Після цього перекладаємо його в холодильник і залишаємо там застигати на 3 години. Після закінчення часу нарізаємо його невеликими порційними шматочками і прикрашаємо зеленню.
Курячі рулети з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, філе нарізаємо гострим ножем на тонкі відбивні. Кожен шматочок гарненько відбиваємо молотком, а потім підсолюємо і перчимо. Чорнослив промиваємо, ошпарюємо окропом і дрібненько шаткуємо. Викладаємо його на серединку кожного м'ясного скибочки і загортаємо рулетик. Отримані заготовки викладаємо в скляну форму для запікання. В окремій мисочці змішуємо майонез з рубленою зелень петрушки і додаємо подрібнені волоські горіхи. Отриманим соусом заливаємо курячі рулети в домашніх умовах і відправляємо ємність на 40 хвилин у духовку.
Рулет із курячого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Зелень петрушки і шпинат обполіскуємо під холодною водою, обсушуємо на рушник і розбираємо на листочки. Курячий фарш викладаємо в миску, заправляємо нежирної сметаною або вершками, підсолюємо, додаємо манку і все ретельно вимішуємо руками. Потім викладаємо масу рівним шаром на змащений лист фольги, зверху розподіляємо листя петрушки і шпинату, поливаємо залишилася сметаною і звертаємо все в тугий рулет. Викладаємо її на деко і запікаємо в розігрітій духовці 50 хвилин до готовності.
Рецепт курячого рулету з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього оригінального блюда, спочатку треба зробити соус: кетчуп змішуємо з соєвим натуральним соусом, солимо і перчимо небагато. Куряче філе промиваємо, обсушуємо, а потім трохи відбиваємо, щоб вийшов тонкий шматочок м'яса. Сир ріжемо на пластинки. На кожен курячий скибочку кладемо сир і загортаємо рулетики. Бекон ріжемо на тоненькі смужки і кожну заготовку загорнути в бекон, а потім викладаємо у форму для запікання. Перш ніж відправити блюдо в духовку, промазуємо рулети приготованим заздалегідь ароматним соусом і випікаємо протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Курячий рулет з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Отже, курку ретельно промиваємо і знімаємо з неї шкірку акуратно. Тепер зрізаємо з кісток все м'ясо і рубаємо його невеликими шматочками. Перекладаємо курку в миску і підсолюємо за смаком. На робочу поверхню розстилаємо харчову плівку викладаємо нарізану м'якоть в один шар і злегка відбиваємо м'ясо. В окремому посуді змішуємо сухий желатин зі спеціями і рівномірно присипаємо відбите м'ясо. Після цього дуже акуратно згортаємо м'ясо рулетом, загорнути його в декілька шарів харчової плівки, а потім замотуємо фольгою. Викладаємо заготівлю швом вгору в вузьку форму, наливаємо трохи холодної води і запікаємо рулет в гарячій духовці близько години. Потім акуратно виймаємо блюдо, розгортаємо і охолодити при кімнатній температурі. Після цього перекладаємо його в холодильник і залишаємо там застигати на 3 години. Після закінчення часу нарізаємо його невеликими порційними шматочками і прикрашаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий рулет в духовці
Якщо вам захотілося чого-небудь незвичайного, смачного і красивого - курячий рулет, запечений в духовці відмінно підійде! Такий рулетик цілком можна
Курячі рулетики з чорносливом
Коли рідні просять чого-небудь незвичайного, або просто хочеться урізноманітнити щоденне меню, радимо приготувати фаршировані курячі рулетики з
Курячий рулет з желатином
Курячий рулет з желатином - не саме легке в приготуванні блюдо, але зате на вашому святковому столі буде яскрава і смачна закуска. А наші рецепти
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально