Курячий рулет з желатином

Рецепт курячого рулету з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Курку обробити, розбираємо, акуратно зрізаємо всю м'якоть з кісток і нарізаємо шматочками. Потім складаємо в миску, підсолюємо за смаком і кидаємо дрібно порубаний болгарський перчик. В гарячій воді розчиняємо желатин до повного розчинення, а потім проціджуємо суміш. Готувати рулет ми з вами будемо в картонній упаковці з-під соку: викладаємо м'ясо і заливаємо желатином. Закриваємо зверху кришкою і ставимо пакет в глибоку каструлю. Наливаємо воду і варимо все близько години. Після цього акуратно дістаємо пакетик з каструлі і, не відкриваючи, залишаємо остуджувати. Далі прибираємо його в холодильник приблизно на 5 годин, а потім акуратно розрізаємо пакет, дістаємо курячий рулет з желе, розрізаємо на шматочки і прикрашаємо рубаною зеленню.
Домашній курячий рулет з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Курку гарненько промиваємо під проточною водою і акуратно знімаємо з неї шкірку. Тепер за допомогою гострого ножа, зрізаємо всю м'якоть з кісток, нарізаємо її шматочками і підсолюємо за смаком. Робочу поверхню вистилаємо харчовою плівкою, на неї викладаємо в один шар підготовлене куряче м'ясо і злегка відбиваємо молоточком. В окремому посуді змішуємо сухий желатин зі спеціями і рівномірно посипаємо цією сумішшю наше м'ясо. Дуже акуратно згортаємо всі рулетом так, щоб плівка не потрапила всередину. Після цього загортаємо заготовку в декілька шарів фольги і викладаємо рулет швом вгору в вузьку форму для запікання. Наливаємо в неї воду приблизно на 1/3 і відправляємо в гарячий духовий шафа, виставивши температуру 200°С. після 1 години, акуратно дістаємо рулет, охолодити при кімнатній температурі, а потім перекладаємо його в холодильник і залишаємо на 3 години для застигання. Потім розгортаємо курячий рулет, нарізаємо однаковими невеликими шматочками, перекладаємо на блюдо і присипаємо рубаною свіжої зеленню.
Варений курячий рулет з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо, розбираємо, зрізаємо м'ясо з кісток і подрібнюємо його середніми шматочками. Потім посипаємо каррі, спеціями, солимо за смаком і видавлюємо часник. Все ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися. Цим часом в теплу воду висипаємо сухий желатин і гарненько перемішуємо до його повного розчинення. Виливаємо отриману суміш в м'ясо і

Рекомендуємо добрі рецепти

Курячий рулет в духовці
Якщо вам захотілося чого-небудь незвичайного, смачного і красивого - курячий рулет, запечений в духовці відмінно підійде! Такий рулетик цілком можна

Рулет зі скумбрії
Рулет зі скумбрії - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. Приготувати таке ласощі не складе особливої праці. Пропонуємо вам кілька простих

Рулети з желатином
Рулети з желатином - це просте холодець з м'яса, риби і т. д., тільки має форму рулетиків. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цієї закуски,

Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити

Рулет зі свинячої рульки
Рулет зі свинячої рульки - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних варіантів створення цієї

Сальтисон з курки
Сальтисон з курки - це смачна і ситна страва німецької кухні, дуже схоже на наш холодець. Воно чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Читаємо