Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячий рулет в духовці

Курячий рулет в духовці

21-06-2015, 12:30
1 486
Курячий рулет в духовці
З курки можна приготувати безліч різноманітних страв. Які з них підходять для повсякденної їжі, а які-то будуть прикрасою будь-якого святкового столу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати курячий рулет в духовці.

Курячий рулет , запечений в духовці


Інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;

  • моцарелла – 100 г;

  • шинка (скибочки) – 10 шт.;

  • болгарський перець червоного кольору – 1 шт.;

  • болгарський перець жовтого кольору – 1 шт.;

  • орегано – 1 ч. ложка;

  • часник – 1 зубчик;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • петрушка – 1 пучок;

  • сіль, чорний перець мелений.


  • Приготування
    Болгарські перці, вимиті і обсушені, цілком запікаємо в духовці півгодини при 190°С протягом цього часу перчики потрібно кілька разів перевертати, щоб вони рівномірно пропеклися. Після цього кладемо їх в пакет хвилин на 10. Потім знімаємо з перчиком шкірку і м'якоть ріжемо смужками.
    Куряче філе акуратненько відбиваємо, надаючи форму прямокутника. Тепер викладаємо на дошку один на одного внахлест половину скибочок бекону. Площа цього «беконового листа» повинна бути трохи більше площі відбитій курятини, яку ми на нього зверху накладаємо. Солимо, перчимо, злегка промазуємо маслом і подрібненим часником. Притрушиваем орегано, подрібненою зеленню петрушки і викладаємо смужки сиру і перцю. Акуратно звертаємо рулетик і перев'язуємо його ниткою. Все те ж саме повторюємо з другою половиною продуктів. Викладаємо їх на деко і ставимо в духовку хвилин на 30-35 температура при цьому повинна досягати приблизно 200°С. Перед подачею до столу рулет охолоджуємо і нарізаємо шматочками.

    Курячі рулети з яйцем в духовці – рецепт


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 1 шт.;

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • зелена цибуля, кріп;

  • приправа для курки, сіль.


  • Приготування
    З курячої грудки зрізаємо філе таким чином, щоб вийшло 4 пласта. Посипаємо їх сіллю і спеціями. Яйця збиваємо з сіллю, подрібненою зеленню і смажимо 4 млинчика. На кожен отриманий яєчний млинець викладаємо філе, згортаємо його рулетом і скріплюємо нитками. Випікаємо їх в духовці близько півгодини при 180°С.

    Як приготувати курячий рулет в духовці?


    Інгредієнти:

  • тушка курки вагою 2 кг – 1 шт.;

  • курага – 80 г;

  • чорнослив без кісточок – 80 г;

  • желатин – 30 г;

  • перець, сіль – за смаком.


  • Приготування
    З курки видаляємо кісточки. При цьому спочатку починаємо зрізати м'ясо від хребта акуратно, щоб шкіра залишилася неушкодженою. Потім зрізаємо м'ясо з ніжок, відрізаючи шкірку біля самого краю, і виймаємо кісточку. Таким чином, доходимо до верху тушки і зрізаємо м'ясо з крил. Тепер, коли всі кісточки акуратно видалені, курку розрізаємо, як би вивертаючи, і викладаємо на плівку. Там, де м'яса обмаль, можна викласти шматочки зрізаного філе. Зверху прикривають плівкою і відбиваємо м'ясо. Солимо, перчимо його на смак. Притрушиваем желатином і викладаємо чорнослив і курагу у верхній частині. На край класти не потрібно. Згортаємо рулет зверху вниз і щільно загортаємо його в пергамент, а потім у фольгу. Запікаємо 2 години при 160°С. Після цього духовку вимикаємо, а рулету даємо в ній охолонути. І тільки після цього готовий курячий рулет нарізаємо скибочками, викладаємо на тарілки.

    Мармуровий курячий рулет у духовці


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 05 кг;

  • кріп – 30 г;

  • желатин – 30 г;

  • часник – 2-3 зубчики;
  • Курячий рулет в духовці

  • паприка – 1 ст. ложка;

  • перець, сіль.


  • Приготування
    Куряче філе ріжемо невеликими кубиками. Часник і кріп подрібнюємо. Змішуємо в мисці куряче філе з кропом і часником. За смаком солимо, додаємо паприку, желатин і перемішуємо. Викладаємо масу в рукав для запікання і ставимо у форму, рівну величині рулету. Це важливий момент, оскільки якщо форма буде занадто велика, рулет буде розвалюватися. Запікаємо при 180°С 1 годину, потім охолоджуємо і ставимо на ніч у холодильник. Після цього рукав знімаємо, а мармуровий рулет з курки ріжемо скибочками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячий рулет з желатином
    Курячий рулет з желатином
    Курячий рулет з желатином - не саме легке в приготуванні блюдо, але зате на вашому святковому столі буде яскрава і смачна закуска. А наші рецепти
    Рулети з желатином
    Рулети з желатином
    Рулети з желатином - це просте холодець з м'яса, риби і т. д., тільки має форму рулетиків. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цієї закуски,
    Рулети з курячого філе
    Рулети з курячого філе
    Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
    Рулет із курячого філе
    Рулет із курячого філе
    М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
    Рулет з курагою
    Рулет з курагою
    Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька