Вернуться назад Распечатать

Курячий рулет - рецепт

Курячий рулет - рецепт
Ми розповімо вам, як приготувати курячий рулет. Таке блюдо стане відмінним доповненням на святковому столі і здивує всіх гостей своєю оригінальністю і незвичністю. Його можна подавати з будь-яким гарніром або свіжими овочами.

Курячі рулети з чорносливом


Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г;

  • горіхи волоські – 100 г;

  • чорнослив – 100 г;

  • нежирний майонез – 100 мл;

  • свіжа зелень – 30 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, філе нарізаємо гострим ножем на тонкі відбивні. Кожен шматочок гарненько відбиваємо молотком, а потім підсолюємо і перчимо. Чорнослив промиваємо, ошпарюємо окропом і дрібненько шаткуємо. Викладаємо його на серединку кожного м'ясного скибочки і загортаємо рулетик. Отримані заготовки викладаємо в скляну форму для запікання. В окремій мисочці змішуємо майонез з рубленою зелень петрушки і додаємо подрібнені волоські горіхи. Отриманим соусом заливаємо курячі рулети в домашніх умовах і відправляємо ємність на 40 хвилин у духовку.

    Рулет із курячого фаршу


    Інгредієнти:

  • курячий фарш – 1 кг;

  • шпинат свіжий – 500 г;

  • сметана нежирна – 100 мл;

  • зелень петрушки – 50 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • манка – 2 ст. ложки;

  • спеції .


  • Приготування
    Зелень петрушки і шпинат обполіскуємо під холодною водою, обсушуємо на рушник і розбираємо на листочки. Курячий фарш викладаємо в миску, заправляємо нежирної сметаною або вершками, підсолюємо, додаємо манку і все ретельно вимішуємо руками. Потім викладаємо масу рівним шаром на змащений лист фольги, зверху розподіляємо листя петрушки і шпинату, поливаємо залишилася сметаною і звертаємо все в тугий рулет. Викладаємо її на деко і запікаємо в розігрітій духовці 50 хвилин до готовності.

    Рецепт курячого рулету з беконом


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;

  • бекон – 400 г;

  • сир – 150 г;

  • кетчуп – 3 ст. ложки;

  • спеції;

  • соєвий натуральний соус – 50 мл


  • Приготування
    Для приготування цього оригінального блюда, спочатку треба зробити соус: кетчуп змішуємо з соєвим натуральним соусом, солимо і перчимо небагато. Куряче філе промиваємо, обсушуємо, а потім трохи відбиваємо, щоб вийшов тонкий шматочок м'яса. Сир ріжемо на пластинки. На кожен курячий скибочку кладемо сир і загортаємо рулетики. Бекон ріжемо на тоненькі смужки і кожну заготовку загорнути в бекон, а потім викладаємо у форму для запікання. Перш ніж відправити блюдо в духовку, промазуємо рулети приготованим заздалегідь ароматним соусом і випікаємо протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.

    Курячий рулет з желатином


    Інгредієнти:

  • курка – 1 шт.;

  • сухий желатин – 30 г;

  • вода холодна – 1 ст.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, курку ретельно промиваємо і знімаємо з неї шкірку акуратно. Тепер зрізаємо з кісток все м'ясо і рубаємо його невеликими шматочками. Перекладаємо курку в миску і підсолюємо за смаком.
    Курячий рулет - рецепт
    На робочу поверхню розстилаємо харчову плівку викладаємо нарізану м'якоть в один шар і злегка відбиваємо м'ясо. В окремому посуді змішуємо сухий желатин зі спеціями і рівномірно присипаємо відбите м'ясо. Після цього дуже акуратно згортаємо м'ясо рулетом, загорнути його в декілька шарів харчової плівки, а потім замотуємо фольгою. Викладаємо заготівлю швом вгору в вузьку форму, наливаємо трохи холодної води і запікаємо рулет в гарячій духовці близько години. Потім акуратно виймаємо блюдо, розгортаємо і охолодити при кімнатній температурі. Після цього перекладаємо його в холодильник і залишаємо там застигати на 3 години. Після закінчення часу нарізаємо його невеликими порційними шматочками і прикрашаємо зеленню.