Баклажани з помідорами і сиром

Салат з баклажанами, помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно миємо всі овочі і зелень, в духовій шафі запікаємо перець до готовності. Коли він охолоне, знімаємо шкірку, насіння викидаємо і шаткуємо короткими смужками. Баклажани ріжемо соломкою, вимочуємо і обсмажуємо на половині оливкової олії до приємного коричневого відтінку. Помідори ріжемо невеликими кубиками. В олію, додаємо продавлений часник, даємо настоятися. У салатницю викладаємо остиглі перець і баклажани, додаємо помідори і дрібно нарізану зелень, розкришений сир. Якщо сиру ні, не страшно – все одно смачно буде. Заправляємо олією, перемішуємо, подаємо відразу.
Баклажани, фаршировані помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Плоди акуратно разрежем на половинки, ложечкою виймемо серцевину, залишаючи човники, товщина стінок яких не більше 1 див. Серцевину дрібно нарубим, потомим на середньому вогні 3 ложках олії 2 хвилини.
Помідори нарубим дрібно, змішаємо з м'якоттю баклажанів, тиском часником, половиною тертого сиру, злегка присолим. Заповнимо сумішшю наші човники.
Деко застелем фольгою, змастимо її маслом і акуратно розподілимо баклажани на невеликій відстані один від одного. Готуємо човники близько 40 хвилин, духовку встановлюємо на 180 градусів, потім розподіляємо залишився сир за лодочкам і даємо подпечься ще хвилин 10. Прикрашаємо гілочками петрушки.
Закуска: баклажани з помідорами, сиром і часником
Інгредієнти:

Приготування
Баклажани ріжемо впоперек круглими скибочками, замочуємо на 20 хвилин, потім обсушуємо серветкою і обсмажуємо на середньому вогні в прогрітому маслі з кожного боку по парі хвилин до готовності. Поки скибочки мокнуть, підготуємо інше. Майонез перемішати з часником, протертим в ступці з дрібкою солі, сир натремо на дрібній тертці, помідори помиємо, обсушим і наріжемо кружальцями. Збираємо закуску швидко. На гарячий скибочку баклажана насипати тертий сир, притискаємо помідорним кружечком, викладаємо на блюдо. Зверху майонезом і прикрашаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані

Баклажани, фаршировані м'ясним фаршем
Баклажани широко використовуються в кулінарії багатьох країн світу. Вони за формою і змістом чудово підходять для фарширування. Начинка для них може

Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих

Запечені баклажани з помідорами
Баклажани чудово поєднуються з різними овочами. Традиційно в різних закусках їх готують з томатами. І зараз ми розповімо, як зробити запечені

Баклажани в духовці з помідорами
Баклажани, запечені з помідорами - дивовижно соковита закуска з приємним ароматом, яка неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. У нашій статті ми

Баклажани з сиром
Баклажани з сиром - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Варіацій його створення досить багато. Ми зібрали для вас найбільш цікаві рецепти цієї