Кабачки, запечені з сиром
Кабачок користується величезною популярністю серед любителів легких літніх страв, так як володіє ніжною, соковитою м'якоттю і низьким вмістом калорій. Смак цього овочу досить прісний, але цей факт не можна вважати її недоліком. Швидше навпаки. Його можна готувати, додаючи різноманітні компоненти, приправи і спеції, не боячись несумісності смаків або ароматів. Кожен раз результатом буде нове легке чи більш насичене, але в будь-якому випадку смачне і, безумовно, корисне блюдо.
Ми сьогодні поговоримо про варіанти приготування смачних запечених кабачків з сиром. У такому вони виходять апетитні, мають пікантний вершковий смак і при цьому досить дієтичні, так як готуються в духовці або мультиварці, а не на сковороді з великою кількістю жиру.
Інгредієнти:
кабачок середнього розміру – 2 шт.;
свіжий помідор схожого з кабачком діаметру – 3 шт.;
твердий сир – 220 г;
часник – 3 зубчики;
сіль – за смаком;
чорний перець – за смаком;
рослинна олія – 15 мл;
рубана зелень – за смаком.
Приготування
Кабачки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кружальцями, товщиною по одному сантиметру, присипаємо сіллю і залишаємо на десять хвилин. Потім витираємо серветкою або паперовим рушником виділився сік і розкладаємо одним шаром на промазанный маслом деко або відповідну форму для запікання. Зверху приправляємо кожен шматочок перцем, рубаним часником і поміщаємо зверху по одному скибочці попередньо нарізаних кільцями помідорів, солимо, перчимо і запікаємо в духовій шафі, розігрітій до 200 градусів протягом тридцяти хвилин. За десять хвилин до кінця приготування присипаємо зверху пропущеним через тертці сиром.
Подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню .
Інгредієнти:
молодий кабачок середнього розміру – 1 шт.;
фарш курячий – 250 г;
твердий сир – 120 г;
часник – 1 зубчик;
морква невелика – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
панірувальні сухарі – 25 г;
сіль – за смаком;
пряні трави – за смаком;
рослинне масло – 35 мл;
рубана зелень.
Приготування
Моркву і цибулю промиваємо, очищаємо, нарізаємо кубиками або соломкою і припускаємо на рослинному маслечко в чашу мультиварки десять хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження». Потім додаємо фарш, солимо, приправляємо пряними травами по своєму смаку, смажимо ще п'ятнадцять хвилин, і викладаємо в будь-який посуд.
Промиті просушені і нарізані кільцями товщиною приблизно від одного до півтора сантиметрів кабачки, солимо, натираємо подрібненим часником, потім у панірувальних сухарях і кладемо в чашу мультиварки. Зверху розподіляємо приготовану піджарку з фаршем і присипаємо натертим сиром. Готуємо страву в режимі «Випічка» двадцять п'ять хвилин.
Подаємо до столу зі свіжими помідорами, приправивши зеленню.
Інгредієнти:
молоді кабачки середнього розміру – 3 шт.;
плавлений сир – 450 г;
твердий сир – 120 г;
цибуля ріпчаста – 230 г;
яйця – 5 шт.;
сіль – за смаком;
пряні трави – за смаком;
рослинна олія – 50 мл;
рубана зелень.
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо кружечками завтовшки п'ять-сім міліметрів, а плавлений сир довільними кубиками або пластинами. Лук очищаємо і подрібнюємо кільцями, рубаємо дрібно свіжу зелень.
У великій мисці змішуємо всі інгредієнти, крім яєць, підігріваємо на сковороді до розплавлення сиру і даємо трохи охолонути. Потім додаємо трохи збиті яйця з сіллю і сумішшю пряних трав, перемішуємо і перекладаємо в змащену маслом форму для запікання. Готуємо в духовій шафі при температурі 180 градусів п'ятдесят хвилин.
Ми сьогодні поговоримо про варіанти приготування смачних запечених кабачків з сиром. У такому вони виходять апетитні, мають пікантний вершковий смак і при цьому досить дієтичні, так як готуються в духовці або мультиварці, а не на сковороді з великою кількістю жиру.
Кабачки, запечені з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кружальцями, товщиною по одному сантиметру, присипаємо сіллю і залишаємо на десять хвилин. Потім витираємо серветкою або паперовим рушником виділився сік і розкладаємо одним шаром на промазанный маслом деко або відповідну форму для запікання. Зверху приправляємо кожен шматочок перцем, рубаним часником і поміщаємо зверху по одному скибочці попередньо нарізаних кільцями помідорів, солимо, перчимо і запікаємо в духовій шафі, розігрітій до 200 градусів протягом тридцяти хвилин. За десять хвилин до кінця приготування присипаємо зверху пропущеним через тертці сиром.
Подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню .
Кабачки, запечені з курячим фаршем та сиром у мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і цибулю промиваємо, очищаємо, нарізаємо кубиками або соломкою і припускаємо на рослинному маслечко в чашу мультиварки десять хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження». Потім додаємо фарш, солимо, приправляємо пряними травами по своєму смаку, смажимо ще п'ятнадцять хвилин, і викладаємо в будь-який посуд.
Промиті просушені і нарізані кільцями товщиною приблизно від одного до півтора сантиметрів кабачки, солимо, натираємо подрібненим часником, потім у панірувальних сухарях і кладемо в чашу мультиварки. Зверху розподіляємо приготовану піджарку з фаршем і присипаємо натертим сиром. Готуємо страву в режимі «Випічка» двадцять п'ять хвилин.
Подаємо до столу зі свіжими помідорами, приправивши зеленню.
Кабачки, запечені в духовці з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо кружечками завтовшки п'ять-сім міліметрів, а плавлений сир довільними кубиками або пластинами. Лук очищаємо і подрібнюємо кільцями, рубаємо дрібно свіжу зелень.
У великій мисці змішуємо всі інгредієнти, крім яєць, підігріваємо на сковороді до розплавлення сиру і даємо трохи охолонути. Потім додаємо трохи збиті яйця з сіллю і сумішшю пряних трав, перемішуємо і перекладаємо в змащену маслом форму для запікання. Готуємо в духовій шафі при температурі 180 градусів п'ятдесят хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з кабачків з сиром
Це повноцінне, самостійне, досить ситне блюдо, до того ж - смачне і ароматне. Запіканка з кабачків з сиром виглядає дуже красиво і апетитно. Так само
Кабачки в духовці з помідорами і сиром
Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки
Кабачки в духовці з сиром
Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.
Кабачки з сиром і часником
Вам обов'язково сподобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гострими, з сирним присмаком.
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними