Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фаршировані яйця - начинки

Фаршировані яйця - начинки

5-07-2015, 22:34
717
Фаршировані яйця - начинки
Фаршировані яйця – елементарно проста холодна закуска, годящаяся для подачі в будь-який час року. Про різноманітність начинок для фаршированих яєць, ми і поговоримо в рецептах далі.

Яйця, фаршировані грибами


Якщо ви не знаєте, чим фарширувати яйця так, щоб вийшло смачно і не банально – використовуйте гриби. Як доповнення можна брати практично будь-які гриби: від доступних печериць до ароматних лісових білих.
Інгредієнти:

  • яйця - 6 шт.;

  • гриби - 260 г;

  • часниковий зубок;

  • зелень кропу;

  • майонез - 35 р.


  • Приготування
    Відваривши яйця круто, очистіть їх і розділіть навпіл. Витягнутий жовток покладіть в чашу блендера і збийте разом з припущеними на краплі олії грибами і подрібненим часником. В начинку додайте кріп з майонезом, збийте все ще раз. Отсадите збиті жовтки через кондитерський мішок в порожнину білка. В довершення, посипте блюдо додатковою порцією кропу.

    Яйця, фаршировані шпротами


    Інгредієнти:

  • яйця - 12 шт.;

  • шпроти - 125 г;

  • шалот - 30 г;

  • діжонська гірчиця - 1 ч. ложка;

  • майонез - 120 мл


  • Приготування
    З відварених яєць вийміть жовток і розітріть його в пасту з майонезом, гірчицею і шпротами, попередньо злив масло з останніх. Наріжте цибулину шалот максимально дрібними шматочками і змішайте з яєчно-рибною масою. За допомогою кондитерського мішка або простого пакету, заповніть начинкою порожнини в білку.

    Яйця, фаршировані крабовими паличками


    Інгредієнти:
    Для яєць:

  • яйця - 6 шт.;

  • зернова гірчиця - 1 ч. ложка;

  • майонез - 30 г;

  • солодка гірчиця - 1 ч. ложка.


  • Для крабового начинки:

  • крабове м'ясо - 130 г;

  • майонез - 15 г;

  • сік лимона - 10 мл;

  • щіпка кайенского перцю і паприки.


  • Приготування
    Жовтки зварених круто яєць розітріть разом з майонезом і обома видами гірчиці в однорідну пасту. Заповніть сумішшю білки і приступайте до крабовою складової.
    Дрібно наріжте крабове м'ясо чи розберіть його на волокна. Збризніть все соком лимона і заправте майонезом з додаванням кайенского перцю і паприки. Обережно викладіть порції крабовою начинки поверх жовтків і охолодіть закуску.

    Яйця, фаршировані паштетом

    Фаршировані яйця - начинки

    Інгредієнти:

  • яйця - 6 шт.;

  • майонез - 40 г;

  • куряча печінка - 140 г;

  • молоко - 80 мл;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • вершкове масло - 10 г;

  • щіпка листя чебрецю;

  • сухе біле вино - 30 мл;

  • сік лимона - 15 мл


  • Приготування
    Розтопіть трохи олії і використовуйте його для обжарювання печінки з часником. Коли печінка схопиться, посипте її чебрецем, а потім залийте вином з соком лимона і дайте рідини випаруватися. Збийте печінка з молоком в однорідну пасту. Змішайте паштет з вареними яєчними білками і майонезом, після чого отсадите начинку поверх білка.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Чим фарширувати кальмари?
    Чим фарширувати кальмари?
    З кальмарів можна приготувати безліч різноманітних страв, проте найпопулярніші цей молюск у фаршированому вигляді. Тушка кальмара ніби спеціально
    Фаршировані млинці
    Фаршировані млинці
    Фаршировані млинці можна подати в будь-який час - це і смачний сніданок, і обід, і вечерю. Навіть на святковому столі завжди знайдеться гідне місце.
    Яйця, фаршировані грибами
    Яйця, фаршировані грибами
    Яйця, фаршировані грибами - це оригінальне і неймовірно смачне блюдо відмінно прикрасить святковий стіл. Зараз ми з вами розберемося, як їх
    Яйця, фаршировані печінкою тріски
    Яйця, фаршировані печінкою тріски
    Яйця, фаршировані печінкою тріски - це чудова і вишукана закуска на святковий або фуршетний стіл. Готувати його досить нескладно. Давайте розберемо
    Закуска з яєць
    Закуска з яєць
    Закуски з яєць можна досить часто бачити на наших святкових столах. Це один з найпопулярніших видів їжі на фуршеті. Варіацій приготування цієї
    Яйця, фаршировані сиром
    Яйця, фаршировані сиром
    Фаршировані яйця - прекрасна закуска, яку можна зустріти на будь-якому святковому столі. І сьогодні ми вирішили додати кілька нових рецептів цієї