Томатний суп з креветками
Перші страви - це невід'ємна частина раціону кожної людини. І коли вам набридли звичайні супи, можна спробувати приготувати смачні супи з морепродуктів. Варіантів таких супів - величезна кількість. Сьогодні ми вам розповімо, як зварити томатні супи з креветок.
Інгредієнти:
готові чищені креветки – 250 г;
помідори в соці – 5 шт.;
морква – 2 шт.;
цибуля – 2 шт.;
перець солодкий – 1 шт.;
петрушка;
селера;
часник – 2 зубчики;
базилік сушений – 1 ч. ложка;
цукор;
сіль;
сухе вино – 100 г;
вода – 500 мл;
соняшникова олія – 2 ст. ложки;
натертий твердий сир – 100 г;
грінки, нарізані кубиками.
Приготування
Болгарський перець, моркву, цибулю нарізаємо і обсмажуємо, в кінці додаємо подрібнений часник. Сік томатний виливаємо в каструлю, а томати відчищаємо і натираємо на крупній тертці. У каструлю додаємо воду, вино, цукор, сіль і даємо закипіти. Обсмажені овочі викладаємо в каструлю, і чекаємо, коли маса знову закипить, додаємо зелень. В кінці додаємо базилік, креветки і проварюємо три хвилини. Вимикаємо плиту і залишаємо суп настоятися. Подаємо з грінками і сиром.
Інгредієнти:
помідори у власному соку – 350 г;
перець болгарський – 100 г;
зелена цибуля – 50 р;
овочевий бульйон – 300 г;
часник – 2 зубчики;
лимон – 1/2 шт.;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
креветки – 8 шт.;
перепелині яйця – 2 шт.;
сіль, перець.
Приготування
У посуд в якій будемо варити суп наливаємо оливкову олію, обсмажуємо на ньому нарізаний часник, зелений лук і солодкий перець. Потім вливаємо томати з банки і варимо 15 хвилин, і додаємо овочевий бульйон, солимо, перчимо. Даємо масі закипіти і вимикаємо вогонь. Додаємо в суп цедру лимона, оливкова олія, базилік і збиваємо суп у блендері. Тепер наш суп пюре ставимо на вогонь і прогріваємо 7 хвилин. у цей час обсмажуємо чищені креветки. Варені яйця очищаємо і ріжемо навпіл. Готовий суп розливаємо по тарілках, в центр кладемо половинку яйця і креветки. До супу подаємо часникові грінки, сир моцарелла.
Інгредієнти:
креветки заморожені очищені – 200 г;
олія оливкова – 4 ст. ложки;
цибуля біла – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
орегано сухий – 025 ч. ложки;
помідори – 4 шт.;
розмарин сухий;
чорний мелений перець;
сіль;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Помідори очищаємо від шкірки і ріжемо. Цибулю, часник і моркву подрібнюємо. На оливковій олії протягом трьох міну обсмажуємо часник зі спеціями, після додаємо цибулю, а ще через дві хвилини моркву. Обсмажуємо всі овочі, після додаємо в сковороду помідори й тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин. У трилітрову каструлю виливаємо нашу зажарку, додаємо окріп і варимо суп на слабкому вогні 15 хвилин. Знімаємо каструлю з печі і подрібнюємо овочі за допомогою блендера. Додаємо в крем-суп заморожені креветки, ставимо каструлю знову на вогонь і проварюємо 10 хвилин. Подаємо крем-суп з сухариками і зеленню.
Інгредієнти:
форель - 600 г;
креветки – 400 г;
помідори – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
картопля – 2 шт.;
перець болгарський – 200 г;
цибуля зелена;
біле сухе вино – 150 г;
спеції;
олія оливкова.
Приготування
Очищену рибу кладемо в каструлю, заливаємо невеликою кількістю води, додаємо спеції і варимо 25 хвилин. В цей час підсмажуємо на сковорідці нарізану цибулю і болгарський перець до прозорості. Додаємо нарізані, очищені томати і часник уварюємо інгредієнти 10 хвилин, вливаємо склянку вина і склянку води і тримаємо на вогні ще 10 хвилин при закритій кришці. Далі з рибного бульйону дістаємо рибу, вливаємо туди тушковані у вині овочі і нарізаний не дуже картоплю. Доводимо суміш до кипіння і кип'ятимо 15 хвилин, додаємо очищені креветки, варимо ще три хвилини, додаємо оброблену рибу. Вимикаємо і даємо постояти 20 хвилин.
Томатний суп з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець, моркву, цибулю нарізаємо і обсмажуємо, в кінці додаємо подрібнений часник. Сік томатний виливаємо в каструлю, а томати відчищаємо і натираємо на крупній тертці. У каструлю додаємо воду, вино, цукор, сіль і даємо закипіти. Обсмажені овочі викладаємо в каструлю, і чекаємо, коли маса знову закипить, додаємо зелень. В кінці додаємо базилік, креветки і проварюємо три хвилини. Вимикаємо плиту і залишаємо суп настоятися. Подаємо з грінками і сиром.
Томатний суп пюре з креветками
Інгредієнти:
Приготування
У посуд в якій будемо варити суп наливаємо оливкову олію, обсмажуємо на ньому нарізаний часник, зелений лук і солодкий перець. Потім вливаємо томати з банки і варимо 15 хвилин, і додаємо овочевий бульйон, солимо, перчимо. Даємо масі закипіти і вимикаємо вогонь. Додаємо в суп цедру лимона, оливкова олія, базилік і збиваємо суп у блендері. Тепер наш суп пюре ставимо на вогонь і прогріваємо 7 хвилин. у цей час обсмажуємо чищені креветки. Варені яйця очищаємо і ріжемо навпіл. Готовий суп розливаємо по тарілках, в центр кладемо половинку яйця і креветки. До супу подаємо часникові грінки, сир моцарелла.
Томатний крем-суп з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Помідори очищаємо від шкірки і ріжемо. Цибулю, часник і моркву подрібнюємо. На оливковій олії протягом трьох міну обсмажуємо часник зі спеціями, після додаємо цибулю, а ще через дві хвилини моркву. Обсмажуємо всі овочі, після додаємо в сковороду помідори й тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин. У трилітрову каструлю виливаємо нашу зажарку, додаємо окріп і варимо суп на слабкому вогні 15 хвилин. Знімаємо каструлю з печі і подрібнюємо овочі за допомогою блендера. Додаємо в крем-суп заморожені креветки, ставимо каструлю знову на вогонь і проварюємо 10 хвилин. Подаємо крем-суп з сухариками і зеленню.
Рибно-томатний суп з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Очищену рибу кладемо в каструлю, заливаємо невеликою кількістю води, додаємо спеції і варимо 25 хвилин. В цей час підсмажуємо на сковорідці нарізану цибулю і болгарський перець до прозорості. Додаємо нарізані, очищені томати і часник уварюємо інгредієнти 10 хвилин, вливаємо склянку вина і склянку води і тримаємо на вогні ще 10 хвилин при закритій кришці. Далі з рибного бульйону дістаємо рибу, вливаємо туди тушковані у вині овочі і нарізаний не дуже картоплю. Доводимо суміш до кипіння і кип'ятимо 15 хвилин, додаємо очищені креветки, варимо ще три хвилини, додаємо оброблену рибу. Вимикаємо і даємо постояти 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Томатний суп з морепродуктів
Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з
Суп-пюре з креветками
Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Закуски з креветками
Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості
Томатний суп в мультиварці
Томатні супи популярні в багатьох сім'ях, тому що вони прості в приготуванні і досить ситни. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх в мультиварці. Це