Суп з капустою
Капуста є чудовим, доступним круглий рік овочем для приготування найрізноманітніших страв, у тому числі і супів. Завдяки її чудовим смаковим властивостям супи з капустою виходять легкими, ароматними і насиченими.
Людям, які стежать за своєю фігурою, рекомендуються пісні супи у поєднанні з іншими овочами. Любителям же ситних страв рекомендуємо додавати в них ніжне м'ясо птиці, свинину чи яловичину, від чого смакові характеристики страв стають більш насиченими.
Овочевий суп з капустою може бути класичним рідким і у вигляді крем-супу. Готувати його можна як з білокачанної та цвітної капусти, а етапи приготування нічим не відрізняються від процесу приготування інших супів.
Ми вам сьогодні розповімо, як зварити смачний суп з капусти.
Інгредієнти:
свіжа білокачанна капуста – 260 г;
куряче м'ясо – 05 кг;
стручкова квасоля – 75 г;
картопля – 250 г;
морква – 170 г;
цибуля – 170 г;
запашний перець горошком – 2 шт.;
лавровий лист – 1 шт.;
перець;
сіль;
свіжа зелень.
Приготування
Куряче м'ясо промиваємо і відварюємо до готовності в двох літрах води. Очищаємо і нарізаємо картоплю і цибулю кубиками, моркву соломкою і шаткуємо капусту.
Дістаємо курку, нарізаємо м'ясо шматочками ножем або руками розбираємо на волокна.
Приготовлені овочі і стручкову квасолю покласти в киплячий бульйон, солимо, перчимо, додаємо лавровий лист і варимо двадцять хвилин. За п'ять хвилин до готовності додаємо куряче м'ясо.
Подаємо суп гарячим зі свіжою зеленню.
Страва ідеально підходить для дієтичного харчування.
Інгредієнти:
свіжі білі гриби – 350 г;
капуста – 300 г;
картопля – 450 г;
морква – 175 г;
цибуля – 175 г;
часник – 3-4 зубки;
топлене масло – 55 г;
запашний перець горошком – 2 шт.;
лаврове листя – 1-2 шт.;
чорний перець;
сіль;
кріп і петрушка.
Приготування
Білі гриби гарненько промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, заливаємо двома літрами гарячої води і даємо постояти тридцять хвилин.
Тим часом очищену картоплю нарізаємо кубиками, моркву і капусту соломкою, дрібно рубаємо цибулю і часник.
Після закінчення часу каструлю з водою і грибами ставимо на вогонь і варимо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо капусту, а через десять хвилин картоплю і обсмажені на топленому маслі цибулю з морквою, часник, сіль, перець, лавровий лист і рубану зелень. Проварюємо на повільному вогні ще десять хвилин.
Подаємо ароматний грибний супчик з капустою, приправивши сметаною.
Інгредієнти:
молода капуста – 250 г;
сьомга – 350 г;
пшоно – 100 г;
соєвий соус – 15 мл;
куряче яйце – 2 шт.;
гаряча вода – 15 л;
чорний перець;
сіль;
свіжа зелень петрушки.
Приготування
Промиваємо і очищаємо від шкіри сьомгу. Видаляємо з неї кістки, нарізаємо на шматочки, поливаємо його соєвим соусом і даємо просочитися протягом двадцяти хвилин.
Промите пшоно заливаємо окропом і варимо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо сьомгу, нашатковану молоду капусту, сіль, перець і варимо десять хвилин.
Відварені круто яйця, очищаємо і ріжемо на чотири частини.
Подаємо наш оригінальний, смачний супчик, поклавши в тарілку четвертинку яйця і приправте петрушкою.
Приємного апетиту!
Інгредієнти:
капуста молода – 150 г;
рис – 50 г;
цибуля – 90 г;
маслини без кісточок – 90 г;
пікантний сир твердий – 50 г;
чорний перець;
сіль;
свіжа зелень.
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо кубиками, смажимо до приємного золотистого кольору на сковороді з рослинним маслом, разом з промитим рисом відправляємо в каструлю з киплячою водою і варимо до напівготовності рису. Потім додаємо нашатковану капусту, сіль, перець, маслини і варимо ще десять хвилин.
При подачі посипаємо наш легкий супчик натертим сиром і рубаною зеленню.
Людям, які стежать за своєю фігурою, рекомендуються пісні супи у поєднанні з іншими овочами. Любителям же ситних страв рекомендуємо додавати в них ніжне м'ясо птиці, свинину чи яловичину, від чого смакові характеристики страв стають більш насиченими.
Овочевий суп з капустою може бути класичним рідким і у вигляді крем-супу. Готувати його можна як з білокачанної та цвітної капусти, а етапи приготування нічим не відрізняються від процесу приготування інших супів.
Ми вам сьогодні розповімо, як зварити смачний суп з капусти.
Суп з капустою, куркою і стручкової квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо промиваємо і відварюємо до готовності в двох літрах води. Очищаємо і нарізаємо картоплю і цибулю кубиками, моркву соломкою і шаткуємо капусту.
Дістаємо курку, нарізаємо м'ясо шматочками ножем або руками розбираємо на волокна.
Приготовлені овочі і стручкову квасолю покласти в киплячий бульйон, солимо, перчимо, додаємо лавровий лист і варимо двадцять хвилин. За п'ять хвилин до готовності додаємо куряче м'ясо.
Подаємо суп гарячим зі свіжою зеленню.
Страва ідеально підходить для дієтичного харчування.
Грибний суп з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Білі гриби гарненько промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, заливаємо двома літрами гарячої води і даємо постояти тридцять хвилин.
Тим часом очищену картоплю нарізаємо кубиками, моркву і капусту соломкою, дрібно рубаємо цибулю і часник.
Після закінчення часу каструлю з водою і грибами ставимо на вогонь і варимо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо капусту, а через десять хвилин картоплю і обсмажені на топленому маслі цибулю з морквою, часник, сіль, перець, лавровий лист і рубану зелень. Проварюємо на повільному вогні ще десять хвилин.
Подаємо ароматний грибний супчик з капустою, приправивши сметаною.
Суп з молодою капустою, сьомгою і пшоном
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо і очищаємо від шкіри сьомгу. Видаляємо з неї кістки, нарізаємо на шматочки, поливаємо його соєвим соусом і даємо просочитися протягом двадцяти хвилин.
Промите пшоно заливаємо окропом і варимо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо сьомгу, нашатковану молоду капусту, сіль, перець і варимо десять хвилин.
Відварені круто яйця, очищаємо і ріжемо на чотири частини.
Подаємо наш оригінальний, смачний супчик, поклавши в тарілку четвертинку яйця і приправте петрушкою.
Приємного апетиту!
Легкий суп з капустою і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо кубиками, смажимо до приємного золотистого кольору на сковороді з рослинним маслом, разом з промитим рисом відправляємо в каструлю з киплячою водою і варимо до напівготовності рису. Потім додаємо нашатковану капусту, сіль, перець, маслини і варимо ще десять хвилин.
При подачі посипаємо наш легкий супчик натертим сиром і рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Борщ з квашеною капустою
Борщ є дуже популярним серед перших страв. А, як відомо, популярна страва постійно зазнає змін на кухні в кожної господині. Наприклад, додаючи
Борщ з грибами і свіжою капустою
Щі зі свіжою капустою готуються досить просто. Керуючись нашими рецептами ви легко приготуєте блюдо, яке стане в пост смачним обідом і зробить ваше
Суп з цвітної капусти з куркою
Влітку, у спеку, ми готуємо більше легких страв. Окрошка, холодний борщ - часті гості на наших столах. Але іноді хочеться на перше гарячого супу.
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
Суп з квашеної капусти
Пропоную вам спробувати приготувати пікантний суп з квашеної капусти, смак якого вас не розчарує. Саме квашена капуста надає звичайному супу кислинку
Курячий суп з капустою
Курячий суп - це смачне і популярне блюдо. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами безліч. Сьогодні ми зробимо його з капустою по самим