Суп з квашеної капусти

Суп з квашеною капустою і куркою - рецепт
Інгредієнти:
Для бульйону:
Приготування
Почнемо з того, що приготуємо бульйон. Курку (можна брати крила, гомілки, загалом, будь-які частини) заливаємо водою і на сильному вогні доводимо до кипіння. Потім вогонь зменшуємо, знімаємо піну, додаємо цілу моркву, цибулю, спеції і сіль. Варимо до готовності курки. Коли вона повністю зварилася, м'ясо повинно легко відходити від кісточок.
Квашену капусту кладемо в друшляк і промиваємо холодною водою. Картоплю і моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. Дрібненько рубаємо часник. Коли курка зварилася, витягуємо її, а бульйон проціджують. М'ясо знімаємо з кісточок і ріжемо шматочками. На сковороді нагріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю, моркву, половину рубаного часнику і пасеруємо близько 5 хвилин. У бульйон закладаємо капусту на сильному вогні доводимо до кипіння. Кидаємо картоплю, а хвилин через 10 додаємо подрібнене куряче м'ясо, томатну пасту (замість неї можна взяти свіжі помідори, кетчуп або будь томатний соус), кайенский перець, паприку, половину петрушки і часник. Після закипання проварюємо близько 10 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, даємо супу з квашеної капусти з куркою настоятися ще чверть години, а потім подаємо його зі сметаною, притрусивши залишилася зеленню.
Суп з квашеною капустою і квасолею
Інгредієнти:
Приготування
У бульйон опускаємо картоплю, нарізану невеликими брусочками, і варимо до готовності. Потім додаємо квасолю. Подрібнюємо цибулю і моркву, як більше подобається, і тушкуємо на сковороді. Додаємо подрібнений часник, паприку, спеції і тушкуємо ще хвилин 5. Відправляємо зажарку в каструлю, додаємо квашену капусту і якщо потрібно, солимо. Наполягаємо суп хвилин 10 а потім розливаємо по тарілках.
Суп з квашеною капустою, рисом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо шматочками, кладемо в каструлю,

Рекомендуємо добрі рецепти

Борщ з квасолею
Капусняк з квасолею, приготовані за класичним рецептом, зігріють вас, наситять і зарядять енергією. Хороший варіант для тих, хто бажає

Борщ з квашеною капустою
Борщ є дуже популярним серед перших страв. А, як відомо, популярна страва постійно зазнає змін на кухні в кожної господині. Наприклад, додаючи

Як варити щі зі свинини?
Ми розповімо, як приготувати звичайні щі зі свинини. Таке перше блюдо виходить корисним, ситним і неймовірно смачним. Подавати борщ краще гарячими, з

Солянка з свіжої капусти
Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і

Солянка з квашеної капусти
Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як

Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка