Філе риби в клярі
Філе риби в клярі – оригінальне і ошатне блюдо, яке чудово прикрасить ваш стіл. Така закуска відмінно поєднується зі свіжими овочами, відварною картопляним пюре, переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
філе риби – 5 шт.;
борошно – 05 склянки;
лайм – 4 шт.;
спеції;
перець чилі – 1 шт.;
масло вершкове – 50 г.
Приготування
Як посмажити філе риби в клярі? Першим ділом моєму лайм, насухо витираємо їх рушником і вичавлюємо сік. У невеликій мисці з'єднуємо борошно зі спеціями і перемішуємо. На сковороді з антипригарним покриттям розтоплюємо шматочок вершкового масла. Філе обробляємо, обвалюємо в борошняній паніровці і обережно викладаємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо рибку на середньому вогні 10 хвилин, до появи апетитною скоринки. Потім, обережно перевертаємо філе лопаткою і засікаємо ще 5 хвилин. Готову страву перекладаємо на тарілку, а в сковороду виливаємо сік лайма і додаємо ще трохи олії. Коли фруктова рідина трохи випарується, поливаємо їй наше смачне рибне філе смажене в клярі і подаємо.
Інгредієнти:
картопля – 3 шт.;
форель – 600 г;
лимон свіжий – 05 шт.;
яйце – 1 шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Рибне філе обполіскуємо, обсушуємо і ріжемо на шматочки. Потім присипаємо їх будь-якими спеціями за смаком і трохи поливаємо соком лимона. Картоплю чистимо і подрібнюємо на крупній терочке в окрему тарілку. Потім додаємо яйце, додаємо борошно і ретельно перемішуємо. Ставимо сковорідку на середній вогонь, наливаємо масло і розжарюємо його. Підготовлену рибу паніруємо добре в клярі і обсмажуємо, приблизно півгодини. Вогонь встановлюємо на мінімальний рівень і після закінчення зазначеного часу, філе червоної риби в клярі готово!
Інгредієнти:
борошно – 80 г;
майонез – 50 г;
яйце – 2 шт.;
олія рослинна;
філе пангасіуса – 600 г;
сир – 100 р.
Приготування
Філе заздалегідь дістаємо з морозильної камери і залишаємо відтавати. Потім промиваємо, насухо витираємо і нарізаємо шматочками. Яйця окремо збиваємо міксером, додаємо майонез, всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. Подрібнюємо сир на терочке і кидаємо в кляр, злегка збиваючи масу. У сковороду наливаємо масло, ставимо її на плиту і розігріваємо. Рибні шматочки занурюємо в кляр і акуратно опускаємо в гаряче масло. Смажимо рибку з кожної сторони по 7 хвилин, на середньому вогні при відкритій кришці, щоб сирна скоринка вийшла хрусткою. Як гарнір чудово підійде нарізка з свіжих овочів.
Інгредієнти:
рибне філе – 700 г;
борошно – 150 г;
молоко – 05 склянки;
яйце – 2 шт.;
спеції;
олія рослинна;
свіжа зелень.
Для соусу:
майонез – за смаком;
кетчуп – за смаком;
огірки мариновані;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Філе риби обполіскуємо в проточній воді, промаківающімі серветками і ножем нарізаємо на шматочки. Для кляру, яйця збиваємо міксером до однорідності, підливаємо молоко і збиваємо. Потім поступово всипаємо борошно і замішуємо рідкувате тісто без грудочок. Підсолюємо масу за смаком, присмачую спеціями і злегка збиваємо. Філе занурюємо в готовий кляр, викладаємо на розігріте масло й обсмажуємо з обох сторін. Паралельно з цим готуємо соус для страви: майонез змішуємо з домашнім кетчупом, видавлюємо очищений часник і додаємо подрібнені мариновані огірки. Чавунну форму промазуємо маслом і викладаємо шматочки підсмаженого рибки. Заливаємо їх пікантним соусом і ставимо в добре розігріту духовку на 25 хвилин.
Рецепт філе риби в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Як посмажити філе риби в клярі? Першим ділом моєму лайм, насухо витираємо їх рушником і вичавлюємо сік. У невеликій мисці з'єднуємо борошно зі спеціями і перемішуємо. На сковороді з антипригарним покриттям розтоплюємо шматочок вершкового масла. Філе обробляємо, обвалюємо в борошняній паніровці і обережно викладаємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо рибку на середньому вогні 10 хвилин, до появи апетитною скоринки. Потім, обережно перевертаємо філе лопаткою і засікаємо ще 5 хвилин. Готову страву перекладаємо на тарілку, а в сковороду виливаємо сік лайма і додаємо ще трохи олії. Коли фруктова рідина трохи випарується, поливаємо їй наше смачне рибне філе смажене в клярі і подаємо.
Філе риби в картопляному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе обполіскуємо, обсушуємо і ріжемо на шматочки. Потім присипаємо їх будь-якими спеціями за смаком і трохи поливаємо соком лимона. Картоплю чистимо і подрібнюємо на крупній терочке в окрему тарілку. Потім додаємо яйце, додаємо борошно і ретельно перемішуємо. Ставимо сковорідку на середній вогонь, наливаємо масло і розжарюємо його. Підготовлену рибу паніруємо добре в клярі і обсмажуємо, приблизно півгодини. Вогонь встановлюємо на мінімальний рівень і після закінчення зазначеного часу, філе червоної риби в клярі готово!
Філе риби в сирному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Філе заздалегідь дістаємо з морозильної камери і залишаємо відтавати. Потім промиваємо, насухо витираємо і нарізаємо шматочками. Яйця окремо збиваємо міксером, додаємо майонез, всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. Подрібнюємо сир на терочке і кидаємо в кляр, злегка збиваючи масу. У сковороду наливаємо масло, ставимо її на плиту і розігріваємо. Рибні шматочки занурюємо в кляр і акуратно опускаємо в гаряче масло. Смажимо рибку з кожної сторони по 7 хвилин, на середньому вогні при відкритій кришці, щоб сирна скоринка вийшла хрусткою. Як гарнір чудово підійде нарізка з свіжих овочів.
Філе риби в клярі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Філе риби обполіскуємо в проточній воді, промаківающімі серветками і ножем нарізаємо на шматочки. Для кляру, яйця збиваємо міксером до однорідності, підливаємо молоко і збиваємо. Потім поступово всипаємо борошно і замішуємо рідкувате тісто без грудочок. Підсолюємо масу за смаком, присмачую спеціями і злегка збиваємо. Філе занурюємо в готовий кляр, викладаємо на розігріте масло й обсмажуємо з обох сторін. Паралельно з цим готуємо соус для страви: майонез змішуємо з домашнім кетчупом, видавлюємо очищений часник і додаємо подрібнені мариновані огірки. Чавунну форму промазуємо маслом і викладаємо шматочки підсмаженого рибки. Заливаємо їх пікантним соусом і ставимо в добре розігріту духовку на 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати рибу в клярі?
Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді
Пангасіус в клярі
Пангасіус в клярі - досить просте у приготуванні блюдо. Його можна зробити до сімейного обіду або вечері, а гарнір можна подати картопляне пюре і
Горбуша в клярі
Горбуша, смажена в клярі - просте і смачне блюдо. Відмінно підійде для повсякденного меню. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих рецептиков це
Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить