Паста з грибами - рецепт

Розповімо, як можна приготувати пасту з грибами.
Пасту готуємо окремо
З пастою все зрозуміло: купуємо будь-які макаронні вироби з маркуванням на упаковці «група А», занурюємо потрібну кількість пасти в каструлю з киплячою водою повністю і відварюємо до стану al dente, тобто протягом 5-15 а краще 8 хвилин, після чого відкидаємо на друшляк. Промивка не потрібно. Будемо готувати Пасту після того, як приготували гриби.
Далі мова йде тільки про приготування грибних сумішей-добавок у різних варіантах.
Паста з куркою і білими грибами рецепт в російському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Очищений лук, нарізаний не дуже дрібно, злегка пасеруємо в сковороді на олії, потім додаємо гриби, нарізані трохи більші, ніж цибуля. Обсмажуємо все разом, перемішуючи лопаткою, на середньому вогні, потім, зменшивши вогонь, тушкуємо протягом 15 хвилин з додаванням невеликої кількості води (не більше 30 мл), якщо це буде потрібно. Вимикаємо вогонь, приправляємо спеціями і додаємо подрібнену зелень. Тепер, поки суміш, остигаючи, доходить під кришкою, варимо пасту (див. вище) і подаємо всі разом в порційних тарілках.
Для пасти з грибами можна окремо приготувати соус, наприклад, часниково-вершковий.
Інгредієнти:
Приготування
Змішаємо вершки з продавлений часником і трохи присолим. Замість вершків можна використовувати сметану або майонез (краще домашній).
Пісна паста з грибами в винному соусі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зубчик часнику розрізаємо навпіл і злегка обсмажуємо в сковороді на оливковій олії, щоб надати маслу смак і запах. Потім часник виймаємо. Гриби, нарізані не занадто дрібно, злегка обсмажуємо в сковороді, помішуючи лопаткою, потім зменшуємо вогонь, вливаємо вино і додаємо спеції. Тушкуємо ще до готовності. Додаємо цю суміш до тільки що звареної пасті. Присипаємо зеленню. Цей рецепт ближче до автентичних італійським. Можна ще присипати тертим твердим сиром. Ну, і вина подати для кращого засвоєння.
Паста з грибами і шинкою – рецепт в паназиатском стилі
Інгредієнти:

Приготування
Шинку, нарізану короткими смужками, злегка обсмажуємо в сковороді на середньо-сильному вогні. Потім додаємо нарізані цибулю, солодкий перець і гриби. Обсмажуємо все разом, потім зменшуємо вогонь, додаємо соєвий соус і червоний пекучий перець. Можна додати ложку-дві міріна або сливового вина. Готуємо суміш протягом 10 хвилин, періодично струшуючи сковороду і помішуючи лопаткою. Приправляємо часником і присипаємо подрібненою зеленню. Таку суміш можна подавати з будь-якою пастою, в тому числі, з рисової та гречаної локшиною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з соусом песто
Соус песто завжди дуже добре поєднується з гарячою пастою. Це ароматне неповторне італійське блюдо готується дуже швидко і просто. Цінителі

Вершковий соус для макаронів
Макаронні вироби чудово поєднуються з різними соусами. І сьогодні ми розповімо вам декілька порад, як приготувати вершковий соус для них. Таке блюдо

Макарони з шинкою
Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний

Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити

Паста з ікрою
Паста - популярний продукт у багатьох країнах. З нею можна створювати самі смачні та чудові страви. І сьогодні ми розповімо, як приготувати пасту з

Піджарка зі свинини
Піджарка зі свинини - це найпростіше м'ясне блюдо, яке завоювало любов господинь простотою приготування і нехитрим смаком, який подобається всім.