Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста з грибами - рецепт

Паста з грибами - рецепт

21-06-2015, 12:34
768
Паста з грибами - рецепт
Пасту (або, як кажуть на пострадянському просторі, макаронні вироби), як відомо, спочатку відварюють, а потім подають з якими соусами, підливами та іншими вкусообразующими добавками. Традиції приготування сумішей-добавок до пасті в різних країнах різні, оскільки використовуються в основному ті продукти, які виготовляють або видобувають в тій чи іншій місцевості.
Розповімо, як можна приготувати пасту з грибами.

Пасту готуємо окремо


З пастою все зрозуміло: купуємо будь-які макаронні вироби з маркуванням на упаковці «група А», занурюємо потрібну кількість пасти в каструлю з киплячою водою повністю і відварюємо до стану al dente, тобто протягом 5-15 а краще 8 хвилин, після чого відкидаємо на друшляк. Промивка не потрібно. Будемо готувати Пасту після того, як приготували гриби.
Далі мова йде тільки про приготування грибних сумішей-добавок у різних варіантах.

Паста з куркою і білими грибами рецепт в російському стилі


Інгредієнти:

  • куряче філе – 300 г;

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • гриби білі свіжі – 300 г;

  • чорний перець мелений;

  • тертий мускатний горіх;

  • олія оливкова або перетоплений курячий жир;

  • зелень.


  • Приготування
    Очищений лук, нарізаний не дуже дрібно, злегка пасеруємо в сковороді на олії, потім додаємо гриби, нарізані трохи більші, ніж цибуля. Обсмажуємо все разом, перемішуючи лопаткою, на середньому вогні, потім, зменшивши вогонь, тушкуємо протягом 15 хвилин з додаванням невеликої кількості води (не більше 30 мл), якщо це буде потрібно. Вимикаємо вогонь, приправляємо спеціями і додаємо подрібнену зелень. Тепер, поки суміш, остигаючи, доходить під кришкою, варимо пасту (див. вище) і подаємо всі разом в порційних тарілках.
    Для пасти з грибами можна окремо приготувати соус, наприклад, часниково-вершковий.
    Інгредієнти:

  • вершки молочні натуральні – 60 мл;

  • часник – 2 зубчики;

  • сіль.


  • Приготування
    Змішаємо вершки з продавлений часником і трохи присолим. Замість вершків можна використовувати сметану або майонез (краще домашній).

    Пісна паста з грибами в винному соусі – рецепт


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці або гливи – 400 г;

  • олія оливкова;

  • часник – 1 зубчик;

  • вино біле десертне (мускат або вермут) – 30 мл;

  • тертий мускатний горіх;

  • мелений коріандр;

  • зелень різна, в тому числі, і цибулька.


  • Приготування
    Зубчик часнику розрізаємо навпіл і злегка обсмажуємо в сковороді на оливковій олії, щоб надати маслу смак і запах. Потім часник виймаємо. Гриби, нарізані не занадто дрібно, злегка обсмажуємо в сковороді, помішуючи лопаткою, потім зменшуємо вогонь, вливаємо вино і додаємо спеції. Тушкуємо ще до готовності. Додаємо цю суміш до тільки що звареної пасті. Присипаємо зеленню. Цей рецепт ближче до автентичних італійським. Можна ще присипати тертим твердим сиром. Ну, і вина подати для кращого засвоєння.

    Паста з грибами і шинкою – рецепт в паназиатском стилі


    Інгредієнти:

  • гливи або печериці свіжі – 300 г;

  • шинка свиняча – 200 г;

  • перець солодкий червоний – 1шт.;

  • цибуля-порей – 1 стебло (або червоний);

  • зелень;

  • соєвий соус;

  • олія кунжутна;

  • сік лайма;

  • червоний пекучий перець;

  • часник.
  • Паста з грибами - рецепт


    Приготування
    Шинку, нарізану короткими смужками, злегка обсмажуємо в сковороді на середньо-сильному вогні. Потім додаємо нарізані цибулю, солодкий перець і гриби. Обсмажуємо все разом, потім зменшуємо вогонь, додаємо соєвий соус і червоний пекучий перець. Можна додати ложку-дві міріна або сливового вина. Готуємо суміш протягом 10 хвилин, періодично струшуючи сковороду і помішуючи лопаткою. Приправляємо часником і присипаємо подрібненою зеленню. Таку суміш можна подавати з будь-якою пастою, в тому числі, з рисової та гречаної локшиною.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з соусом песто
    Паста з соусом песто
    Соус песто завжди дуже добре поєднується з гарячою пастою. Це ароматне неповторне італійське блюдо готується дуже швидко і просто. Цінителі
    Вершковий соус для макаронів
    Вершковий соус для макаронів
    Макаронні вироби чудово поєднуються з різними соусами. І сьогодні ми розповімо вам декілька порад, як приготувати вершковий соус для них. Таке блюдо
    Макарони з шинкою
    Макарони з шинкою
    Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний
    Паста з печерицями
    Паста з печерицями
    Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
    Паста з ікрою
    Паста з ікрою
    Паста - популярний продукт у багатьох країнах. З нею можна створювати самі смачні та чудові страви. І сьогодні ми розповімо, як приготувати пасту з
    Піджарка зі свинини
    Піджарка зі свинини
    Піджарка зі свинини - це найпростіше м'ясне блюдо, яке завоювало любов господинь простотою приготування і нехитрим смаком, який подобається всім.