» » Спагеті з грибами

Спагеті з грибами

Спагеті з грибами
Після важких робочих буднів від голодування може врятувати або заздалегідь наготовленная з запасом їжа, або швидкий, але не дуже корисний снек, або простий і смачний рецепт, зразок рецепту спагеті з грибами про який і піде мова далі.

Спагеті з грибами і сиром


Інгредієнти:

  • спагетті - 320 г;

  • оливкова олія - 75 мл;

  • часникові зубчики - 2 шт.;

  • розмарин - 1 гілочка;

  • чебрець - 5 гілочок;

  • гриби - 250 г;

  • тертий пармезан - 50 г;

  • вершки - 100 мл


  • Приготування
    Поки вода для пасти доходить в каструлі до кипіння, на розігрітому маслі обсмажуємо роздавлені зубчики часнику з розмарином і чебрецем пару хвилин. Витягаємо часник і трави, а на отриманому ароматній олії припускаємо нарізані гриби, чекаючи моменту, коли вся волога з них випарується. Не забувайте про приправах.
    Кладемо пасту в киплячу підсолену воду і варимо, слідуючи вказівкам на упаковці.
    Підігріваємо вершки і розтоплюємо в них шматочки сиру. Змішуємо пасту з обсмаженими грибами, викладаємо на тарілку і поливаємо сирним кремом.

    Рецепт спагетті з куркою і грибами


    Інгредієнти:

  • бальзамічний оцет - 90 мл;

  • оливкова олія - 45 мл;

  • часниковий зубчик;

  • білий цибулю - 70 г;

  • куряче філе - 150 г;

  • свіжа зелень петрушки;

  • спагетті - 150 г;

  • печериці - 250 г;

  • тертий сир - 40 г;

  • шніт-цибулю.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати спагеті з грибами, готуємо куряче філе очистивши його від плівок і нарізує кубиками. Слідом за курою ріжемо цибулю з часником, а з ними і гриби. Дрібно нарізаємо зелень.
    Розігрів масло в сковороді обсмажуємо на неv часник і цибулю протягом 2-3 хвилин. До засмажки додаємо птицю, половину петрушки, шніт цибуля і сіль з перцем, без них нікуди. Через 5 хвилин у киплячу воду покласти спагетті. Прибираємо куру зі сковороди, а замість неї смажимо пластинки грибів заливши їх бальзамічним оцтом. З'єднуємо куру і гриби з відвареної пастою, посипаємо все сиром і пробуємо.

    Спагетті з фаршем і грибами


    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 30 мл;

  • бекон - 40 г;

  • печериці - 120 г;

  • білий цибуля - 80 г;

  • селера (стебла) - 80 г;

  • часникові зубчики - 2 шт.;

  • м'ясний фарш - 450 г;

  • сушений чебрець і орегано - по 4 г;

  • сушені томати - 100 г;

  • томати у власному соку - 700 мл;

  • червоне сухе вино - 200 мл;

  • спагетті - 500 р.


  • Приготування
    Щоб бекон став хрустким і рум'яним, обсмажуємо його у великій кількості розігрітої олії 3 хвилини. У вытопившемся жиру пасеруємо овочі з грибами, часником і томатами. Коли вся волога з грибів випарується, приправте основу для соусу сушеними травами і морською сіллю. До грибів і овочів додайте м'ясний фарш, а коли він схопиться, залийте вино і дочекайтеся випаровування алкоголю. У фіналі покладіть в соус консервовані та сушені томати, накрийте все кришкою і тушкуйте годину. По закінченні приготування змішайте відварену пасту з соусом і посипте все сиром.

    Спагетті з білими грибами – рецепт


    Білі гриби не можна назвати продуктом доступним і дешевим до тих пір, поки ви не збираєте їх в лісі самостійно. Саме так чинили італійські бідняки вигадали цей рецепт. Про те, що цей рецепт був більш ніж доступними для всіх верств населення говорить класична заміна тоді дорогому пармезану – зажаристая хлібна крихта.
    Інгредієнти:

  • сушені білі гриби - 20 р;

  • спагетті - 200 г;

  • оливкова олія - 45 мл;
  • Спагеті з грибами

  • часникові зубчики - 2 шт.;

  • лимонна цедра - 1 ч. ложка;

  • листя чебрецю;

  • хлібна крихта - 70 р.


  • Приготування
    Сушені гриби вимочуємо в теплій воді. Відварюємо Пасту, дотримуючись рекомендацій на упаковці.
    Розігрів на сковороді масло, смажимо на нього цедру з часником і дрібкою чебрецю. До ароматної олії кладемо не менш ароматні нарізані гриби і смажимо їх 4 хвилини. В середині смаження додаємо хлібну крихту.
    Викладаємо свіжозвареним пасту на тарілку, посипаємо грибами з крихтою і подаємо. Так як сир нині рідкістю не є, його можна додати в блюдо. Згодиться як звичний тертий пармезан, так і скибочки м'якою моцарелли.
    Додав: admin | 21-06-2015, 12:32
    Переглядів: 578