Курячі рулетики в духовці
Якщо ви збираєтеся зустрічати поважних гостей або просто хочете здивувати домашніх апетитним і смачним блюдом, то курячі рулетики в духовці – те, що вам треба! Їх можна зробити з різноманітними начинками, врахувавши всі побажання і переваги. Таку страву вразить гостей, а приготувати його не складе труднощів навіть недосвідченій господині!
Інгредієнти:
куряче філе – 5 шт.;
сушений чорнослив – 5 шт.;
сир фета - 60 г;
олія рослинна;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й обсмажуємо на маслечко, підсолюємо, до підрум'янення. Чорнослив промиваємо, подрібнюємо і заливаємо окропом. Хвилин через 10 зливаємо воду, обсушуємо сухофрукти і разом з размятым сиром додаємо до цибулі. Філе обполіскуємо, просушуємо, розрізаємо навскоси на кілька частин і натираємо сіллю. На кожен пласт викладаємо трохи начинки, звертаємо трубочкою і закріплюємо краю зубочистками. Тепер викладаємо курячі рулетики з начинкою на деко і запікаємо в духовці до готовності.
Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
сир – 100 г;
зелену цибулю і кріп;
спеції.
Приготування
З грудки акуратно зрізаємо філе тонкими пластинами і натираємо їх сіллю і спеціями. Окремо збиваємо яйця з зеленню і сіллю і випікаємо з отриманої суміші кілька тоненьких круглих омлетиков. На кожен викладаємо філе, посипаємо тертим сиром і загортаємо рулетом. Закріплюємо заготовки нитками і запікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин.
Інгредієнти:
томатний сік – 150 мл;
вершки – 150 мл;
сир – 100 г;
філе курячої грудки – 4 шт.;
морква – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Кожне філе розрізаємо вздовж на плоскі шматочки і відбиваємо через харчову плівку. Потім м'ясо натираємо спеціями і залишаємо маринуватися. Моркву чистимо і разом з сиром натираємо на крупній тертці. Перемішуємо, додаємо рубану зелень і викладаємо суміш на курячі пласти. Потім згортаємо їх рулетиками, заколюємо дерев'яними зубочистками і викладаємо у форму для випічки. Сметанку змішуємо з томатним соком, заливаємо нашу страву і посипаємо рясно сиром. Запікаємо рулетики з філе курки в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 600 г;
апельсиновий сік – 200 мл;
апельсин – 1 шт.;
бринза – 150 г;
свіжий зелений горошок – 100 г;
мед – 30 мл;
ягоди ялівцю – 3 шт.;
ягоди барбарису – 3 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування ніжних курячих рулетиків в духовці, філе обробляємо, обполіскуємо і розрізаємо вздовж на частини. Потім м'ясо злегка відбиваємо і підсолюємо за смаком. З одного апельсина вичавлюємо в пиалку сік і занурюємо у нього підготовлене філе. Цедру не викидаємо, вона нам ще знадобиться. Маринуємо курку близько години, а цим часом готуємо начинку. Бринзу нарізаємо на кубики, кріп дрібненько рубаємо, додаємо горошок і перемішуємо. Куряче філе розкладаємо на столі, викладаємо трохи начинки, змащуємо відбивну оливковим маслом, додаємо кілька зерен гірчиці і звертаємо в рулетик. Закріплюємо краю зубочистками і таким чином формуємо всі заготовки. Апельсин нарізаємо півкільцями. Форму для випічки застеляємо фольгою, викладаємо апельсин, зверху – курячі рулетики, посипаємо паприкою і розкладаємо ягоди барбарису. Між курячими заготовками вставляємо апельсинові кірки, закриваємо все фольгою і випікаємо 40 хвилин.
Курячі рулетики з чорносливом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й обсмажуємо на маслечко, підсолюємо, до підрум'янення. Чорнослив промиваємо, подрібнюємо і заливаємо окропом. Хвилин через 10 зливаємо воду, обсушуємо сухофрукти і разом з размятым сиром додаємо до цибулі. Філе обполіскуємо, просушуємо, розрізаємо навскоси на кілька частин і натираємо сіллю. На кожен пласт викладаємо трохи начинки, звертаємо трубочкою і закріплюємо краю зубочистками. Тепер викладаємо курячі рулетики з начинкою на деко і запікаємо в духовці до готовності.
Курячі рулетики з сиром і зеленню в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З грудки акуратно зрізаємо філе тонкими пластинами і натираємо їх сіллю і спеціями. Окремо збиваємо яйця з зеленню і сіллю і випікаємо з отриманої суміші кілька тоненьких круглих омлетиков. На кожен викладаємо філе, посипаємо тертим сиром і загортаємо рулетом. Закріплюємо заготовки нитками і запікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин.
Курячі рулетики з грибами і сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кожне філе розрізаємо вздовж на плоскі шматочки і відбиваємо через харчову плівку. Потім м'ясо натираємо спеціями і залишаємо маринуватися. Моркву чистимо і разом з сиром натираємо на крупній тертці. Перемішуємо, додаємо рубану зелень і викладаємо суміш на курячі пласти. Потім згортаємо їх рулетиками, заколюємо дерев'яними зубочистками і викладаємо у форму для випічки. Сметанку змішуємо з томатним соком, заливаємо нашу страву і посипаємо рясно сиром. Запікаємо рулетики з філе курки в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин до готовності.
Курячі рулетики запечені в духовці з апельсином
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування ніжних курячих рулетиків в духовці, філе обробляємо, обполіскуємо і розрізаємо вздовж на частини. Потім м'ясо злегка відбиваємо і підсолюємо за смаком. З одного апельсина вичавлюємо в пиалку сік і занурюємо у нього підготовлене філе. Цедру не викидаємо, вона нам ще знадобиться. Маринуємо курку близько години, а цим часом готуємо начинку. Бринзу нарізаємо на кубики, кріп дрібненько рубаємо, додаємо горошок і перемішуємо. Куряче філе розкладаємо на столі, викладаємо трохи начинки, змащуємо відбивну оливковим маслом, додаємо кілька зерен гірчиці і звертаємо в рулетик. Закріплюємо краю зубочистками і таким чином формуємо всі заготовки. Апельсин нарізаємо півкільцями. Форму для випічки застеляємо фольгою, викладаємо апельсин, зверху – курячі рулетики, посипаємо паприкою і розкладаємо ягоди барбарису. Між курячими заготовками вставляємо апельсинові кірки, закриваємо все фольгою і випікаємо 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі рулетики з грибами
Рум'яні і апетитні курячі рулетики, приготовані з філе курочки і фаршировані грибами, чудово виглядають на столі і є смачною, оригінальною, гарячою
Рулетики з курячого філе з начинкою
Курячі рулетики - це вишукане, але просте у приготуванні блюдо, яке відмінно виглядає на святковому столі. Подати їх можна і на гаряче, і на холодне.
Курячі рулетики з чорносливом
Коли рідні просять чого-небудь незвичайного, або просто хочеться урізноманітнити щоденне меню, радимо приготувати фаршировані курячі рулетики з
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних