Рулетики з курячого філе з начинкою
Курятина, а в особливості філе, знаменита своєю диетичностью. Завдяки низькому вмісту жиру, м'ясо курячої грудки може вийти сухуватим, а тому найчастіше його готують з жирними соусами або начинками. Дотримуватися подібних правил приготування кури і ми беремося за допомогою рецепта одного з гарячих страв, встиг стати традиційним на наших столах – курячих рулетиків .
Інгредієнти:
філе кури (велика) - 4 шт.;
шинка - 45 г;
твердий сир (слайсы) - 2-4 шт.;
свіжа хлібна крихта - 1 ст.;
яйця - 3 шт.
Приготування
Очистивши курятину від плівок і прожилок, відбиваємо її до товщини 05-06 см. На цьому етапі можна приправити філе сумішшю спецій для птиці, класичними прованськими або італійськими травами, а можна просто гарненько посолити з обох сторін і приступати до викладання начинки. У якості останньої ми вибрали безпрограшний союз шинки і сиру: прямо на куру кладемо шар шинки, на неї – сир, згортаємо рулет. Фіксувати фаршировані рулети з курячої грудки можна нитками або зубочистками, головне, щоб вони тримали форму. Після, збиваємо пару-трійку яєць і занурюємо в них роли, обвалюємо все в хлібній крихті і кладемо на сковороду з розігрітим маслом. На даному етапі нашої завданням є лише підрум'янити м'ясо, а не приготувати його наскрізь, а тому включаємо сильний вогонь. Після зарум'янювання, перекладаємо рулетики на блюдо для запікання і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку приблизно на півгодини.
Смачні курячі рулетики з начинкою з шинки можуть подаватися і самостійно, але краще присмачити їх улюбленим білим соусом на сирній або сирно-вершковою основі, і подати з білим сухим вином.
Інгредієнти:
філе кури - 2 шт.;
вершковий сир - 115 г;
твердий сир - 45 г;
часниковий зубок;
яйця - 3 шт.;
хлібна крихта;
борошно;
зелень петрушки;
цедра лимона і лайма.
Приготування
Попередньо поділяємо філе на 4 пласта і кожен легенько відбиваємо. Готуємо суміш з сирів з парою відварених яєць, туди ж відправляємо цедру цитрусових і улюблену нарізану зелень. Приємний аромат і легку гостроту м'яса забезпечить часниковий зубчик і щіпка чорного або кайенского перцю. Нанесіть сирно-яєчну суміш на куряче філе і поверніть його, згодом скріпивши. Спершу посипте борошном поверхню м'яса, потім занурте його в збите яйце і посипте хлібної крихтою. Тепер м'ясо можна обсмажити 6-8 хвилин, перед приміщенням в духовку, а можна відразу розташувати соковиті курячі рулетики з сиром і зеленню в розігрітій до 200 градусів духовій шафі. Час приготування м'яса становитиме близько 25 хвилин.
Інгредієнти:
філе кури - 4 шт.;
оливкова олія - 55 мл;
зубки часнику - 2 шт.;
шпинат свіжий - 290 г;
невелика цибулинка;
гриби - 90 г;
зелена цибуля;
борошно - 20 г;
сир фета - 65 г;
вершкове масло - 30 г;
родзинки або курага - 30 г;
сир рікотта - 55 г;
біле вино - 100 мл;
курячий бульйон - 240 мл
Приготування
Відбивши куряче філе, приправляємо його з обох сторін стандартної сумішшю солі і перцю. Пасеруємо цибульні кільця 3 хвилини, після чого додаємо до нього гриби і чекаємо аналогічний період часу. Додаємо до грибів щедру порцію свіжого шпинату і пюрированный часник, а коли вся волога із зелені випарується, прибираємо начинку з вогню і змішуємо з обома видами сиру і нарізаної кураги. Загорнути начинку курячими відбивними і скріплюємо рулети. Обсмажуємо рулетики з курячої грудки з курагою по 4 хвилини з кожного боку, а потім тушкуємо в суміші з обсмаженої борошна, вина і бульйону ще 15 хвилин.
Рецепт курячих рулетиків з начинкою з шинки
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши курятину від плівок і прожилок, відбиваємо її до товщини 05-06 см. На цьому етапі можна приправити філе сумішшю спецій для птиці, класичними прованськими або італійськими травами, а можна просто гарненько посолити з обох сторін і приступати до викладання начинки. У якості останньої ми вибрали безпрограшний союз шинки і сиру: прямо на куру кладемо шар шинки, на неї – сир, згортаємо рулет. Фіксувати фаршировані рулети з курячої грудки можна нитками або зубочистками, головне, щоб вони тримали форму. Після, збиваємо пару-трійку яєць і занурюємо в них роли, обвалюємо все в хлібній крихті і кладемо на сковороду з розігрітим маслом. На даному етапі нашої завданням є лише підрум'янити м'ясо, а не приготувати його наскрізь, а тому включаємо сильний вогонь. Після зарум'янювання, перекладаємо рулетики на блюдо для запікання і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку приблизно на півгодини.
Смачні курячі рулетики з начинкою з шинки можуть подаватися і самостійно, але краще присмачити їх улюбленим білим соусом на сирній або сирно-вершковою основі, і подати з білим сухим вином.
Курячі рулетики фаршировані яйцем, сиром і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо поділяємо філе на 4 пласта і кожен легенько відбиваємо. Готуємо суміш з сирів з парою відварених яєць, туди ж відправляємо цедру цитрусових і улюблену нарізану зелень. Приємний аромат і легку гостроту м'яса забезпечить часниковий зубчик і щіпка чорного або кайенского перцю. Нанесіть сирно-яєчну суміш на куряче філе і поверніть його, згодом скріпивши. Спершу посипте борошном поверхню м'яса, потім занурте його в збите яйце і посипте хлібної крихтою. Тепер м'ясо можна обсмажити 6-8 хвилин, перед приміщенням в духовку, а можна відразу розташувати соковиті курячі рулетики з сиром і зеленню в розігрітій до 200 градусів духовій шафі. Час приготування м'яса становитиме близько 25 хвилин.
Рулетики з курячого філе з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Відбивши куряче філе, приправляємо його з обох сторін стандартної сумішшю солі і перцю. Пасеруємо цибульні кільця 3 хвилини, після чого додаємо до нього гриби і чекаємо аналогічний період часу. Додаємо до грибів щедру порцію свіжого шпинату і пюрированный часник, а коли вся волога із зелені випарується, прибираємо начинку з вогню і змішуємо з обома видами сиру і нарізаної кураги. Загорнути начинку курячими відбивними і скріплюємо рулети. Обсмажуємо рулетики з курячої грудки з курагою по 4 хвилини з кожного боку, а потім тушкуємо в суміші з обсмаженої борошна, вина і бульйону ще 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі рулетики в духовці
Курячі рулетики — це скручені в кілька шарів промариновані відбивні з філе курки. Виглядають вони дуже апетитно і приголомшливо смачні! Нарешті, вони
Курячі рулетики з грибами
Рум'яні і апетитні курячі рулетики, приготовані з філе курочки і фаршировані грибами, чудово виглядають на столі і є смачною, оригінальною, гарячою
Курячі рулетики з чорносливом
Коли рідні просять чого-небудь незвичайного, або просто хочеться урізноманітнити щоденне меню, радимо приготувати фаршировані курячі рулетики з
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Рулетики з шинки з начинкою
Рулетики з шинки можна приготувати різними способами і з різними начинками, а значить їх рецептів безліч. Тому ми вирішили відібрати найсмачніші,
Рулетики з шинкою і сиром
Рулетики з шинкою і сиром - проста і смачна закуска, яку завжди можна швиденько приготувати до приходу гостей. У нашій статті ми зібрали кілька