Курячі рулетики з грибами
Курячі рулетики з грибами – просте у приготуванні, але дуже оригінальне і неймовірно ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь буденний стіл. Подавати страву найкраще гарячим, посипавши подрібненою сиром і свіжою зеленню. А як гарнір чудово підійде рис або гаряче картопляне пюре .
Інгредієнти:
філе куряче – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
сир – 100 г;
спеції;
масло рослинне – 50 мл;
свіжі печериці – 150 р.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо на рослинному маслі до м'якості. Потім додаємо порізані пластинами гриби, обсмажуємо 5 хвилин і залишаємо остигати. Твердий сир подрібнюємо на тертці і додаємо в овочеву обжарку, підсолюємо за смаком. Філе розрізаємо на пласти, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Приправляємо м'ясо спеціями і на кожну заготовку викладаємо грибну начинку. Щільно згортаємо в трубочки, обмотуємо їх міцною ниткою і викладаємо у змащену маслом форму. Запікаємо курячі рулетики з грибами при 180 градусах в духовці близько 40 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе – 800 г;
печериці свіжі – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
сир – 100 г;
майонез – 50 г;
спеції;
масло рослинне – 30 мл
Приготування
Отже, цибулю очищаємо, шаткуємо кільцями і пасеруємо на розігрітій олії до прозорості. Цим часом, промиваємо печериці, обробляємо їх і нарізаємо на невеликі пластини. Потім викладаємо до цибулі гриби і, помішуючи, обсмажуємо все на слабенькому вогні 15 хвилин. Куряче філе ретельно промиваємо, витираємо насухо рушником, накриваємо плівкою і відбиваємо. Після цього натираємо м'ясо сіллю і перцем. Далі промазуємо кожен шматочок майонезом і залишаємо маринуватися. Коли овочева обсмажування буде готова, знімаємо її з плити, даємо трохи охолонути і викладаємо потроху на кожен курячий скибочку. Зверху посипаємо рясно тертим сиром і загортаємо м'ясо рулетиком, закріплюючи краю зубочисткою. На деко вистилаємо великий аркуш фольги, а на нього викладаємо всі наші заготовки, загортаємо їх і відправляємо в розігріту духовку. Через 40 хвилин акуратно виймаємо деко, розгортаємо фольгу, змащуємо рулетики з курячого філе з грибами, майонезом і знову відправляємо в духовку ще хвилин на 10.
Інгредієнти:
куряче філе – 800 г;
цибулина – 1 шт.;
сир напівтвердий – 50 г;
свіжі печериці – 300 г;
сметана нежирна або вершки – 300 мл;
зелень кропу – 3 гілочки;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Для приготування курячих рулетиків з грибами у вершковому соусі м'ясо промиваємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж на кілька шматочків. Потім накриваємо його харчовою плівкою і злегка відбиваємо молоточком з усіх боків. Підготовлене м'ясо присипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. Гриби ретельно миємо, обробляємо і шаткуємо соломкою, а цибулю подрібнюємо кубиками. У сковороду наливаємо трохи масла, ставимо на середній вогонь, розігріваємо і пасеруємо печериці з цибулею до готовності, періодично помішуючи лопаткою. Готову обжарку підсолюємо за смаком і викладаємо потроху на кожну м'ясну відбивну. Після цього звертаємо всі філе в рулетики і закріплюємо краю.
Форму для промазуємо рослинним жиром, викладаємо наші заготовки швом вниз і заливаємо вершками або нежирної сметаною. Запікаємо страву приблизно 35 хвилин в прогрітій духовці. Готові курячі рулетики з грибами і цибулею присипаємо тертим сиром і відразу подаємо.
Рулетики з курячого філе з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо на рослинному маслі до м'якості. Потім додаємо порізані пластинами гриби, обсмажуємо 5 хвилин і залишаємо остигати. Твердий сир подрібнюємо на тертці і додаємо в овочеву обжарку, підсолюємо за смаком. Філе розрізаємо на пласти, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Приправляємо м'ясо спеціями і на кожну заготовку викладаємо грибну начинку. Щільно згортаємо в трубочки, обмотуємо їх міцною ниткою і викладаємо у змащену маслом форму. Запікаємо курячі рулетики з грибами при 180 градусах в духовці близько 40 хвилин.
Рулетики з курячого філе з начинкою з грибів і сиру
Інгредієнти:
Приготування
Отже, цибулю очищаємо, шаткуємо кільцями і пасеруємо на розігрітій олії до прозорості. Цим часом, промиваємо печериці, обробляємо їх і нарізаємо на невеликі пластини. Потім викладаємо до цибулі гриби і, помішуючи, обсмажуємо все на слабенькому вогні 15 хвилин. Куряче філе ретельно промиваємо, витираємо насухо рушником, накриваємо плівкою і відбиваємо. Після цього натираємо м'ясо сіллю і перцем. Далі промазуємо кожен шматочок майонезом і залишаємо маринуватися. Коли овочева обсмажування буде готова, знімаємо її з плити, даємо трохи охолонути і викладаємо потроху на кожен курячий скибочку. Зверху посипаємо рясно тертим сиром і загортаємо м'ясо рулетиком, закріплюючи краю зубочисткою. На деко вистилаємо великий аркуш фольги, а на нього викладаємо всі наші заготовки, загортаємо їх і відправляємо в розігріту духовку. Через 40 хвилин акуратно виймаємо деко, розгортаємо фольгу, змащуємо рулетики з курячого філе з грибами, майонезом і знову відправляємо в духовку ще хвилин на 10.
Курячі рулетики з грибами в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курячих рулетиків з грибами у вершковому соусі м'ясо промиваємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж на кілька шматочків. Потім накриваємо його харчовою плівкою і злегка відбиваємо молоточком з усіх боків. Підготовлене м'ясо присипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. Гриби ретельно миємо, обробляємо і шаткуємо соломкою, а цибулю подрібнюємо кубиками. У сковороду наливаємо трохи масла, ставимо на середній вогонь, розігріваємо і пасеруємо печериці з цибулею до готовності, періодично помішуючи лопаткою. Готову обжарку підсолюємо за смаком і викладаємо потроху на кожну м'ясну відбивну. Після цього звертаємо всі філе в рулетики і закріплюємо краю.
Форму для промазуємо рослинним жиром, викладаємо наші заготовки швом вниз і заливаємо вершками або нежирної сметаною. Запікаємо страву приблизно 35 хвилин в прогрітій духовці. Готові курячі рулетики з грибами і цибулею присипаємо тертим сиром і відразу подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі рулетики в духовці
Курячі рулетики — це скручені в кілька шарів промариновані відбивні з філе курки. Виглядають вони дуже апетитно і приголомшливо смачні! Нарешті, вони
Курячі рулетики з чорносливом
Коли рідні просять чого-небудь незвичайного, або просто хочеться урізноманітнити щоденне меню, радимо приготувати фаршировані курячі рулетики з
Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо
Пальчики з курячого філе
Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі
Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього