Смажені пиріжки з картоплею
Пиріжки люблять, напевно, практично всі. Така їжа, звичайно, дуже калорійна, і захоплюватися нею не варто. Але іноді можна дати невелику слабину. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні смажені пиріжки з картоплею.
Інгредієнти:
борошно пшеничне вищого сорту – 2 склянки;
дріжджі сухі швидкої дії – 1 ч. ложка;
сіль (не екстра) – щіпка;
вода фільтрована – 300 мл;
олія соняшникова (без запаху) – 15 мл;
цукровий пісок – 40 г;
цибуля ріпчаста – 130 г;
картопля – 500 г;
сіль.
Приготування
У підігріту воду додаємо дріжджі сухі швидкої дії, цукор і 30 г борошна. Залишаємо опару на 20 хвилин – дріжджі мають «ожити». Потім додаємо решту борошна, бажано щоб вона була просіяної. Солимо, підливаємо масло і вимішуємо тісто. Накриваємо його і залишаємо підходити. Тепер займаємося начинкою. Картоплю чистимо і відварюємо. До золотавості пасеруємо подрібнену цибулю. Готову картоплю перетворюємо у пюре, солимо, перчимо, кладемо цибулю і перемішуємо. Із підійшов тіста формуємо невеличкі кульки, які потім обминаємо, в центр покласти начинку з картоплі і цибулі і скріплюємо краю. Тепер отримані заготовки смажимо на олії до приємної рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 1 кг;
яйце куряче – 1 шт.;
цукровий пісок – 25 г;
молоко – 500 мл;
сіль – 1 ч. ложка;
рослинна олія – 60 мл;
дріжджі пресовані – 50 г;
цибуля – 140 г;
картопля -1 кг.
Приготування
З'єднуємо яйце, масло, цукор і сіль. Свіжі дріжджі опускаємо в тепленьке молоко, перемішуємо до їх розчинення і змішуємо з раніше приготовленою масою. Замішуємо тісто, потроху підсипаючи борошно. Прикриваємо його серветкою, щоб не підсохло, і ставимо в холодильник. Коли воно підійде, обминаємо його і знову залишаємо підходити. Для начинки варимо очищену картоплю. Розминаємо її і додаємо смажену цибулю. За смаком солимо, перчимо, можна додати подрібнену зелень. Тепер починаємо формувати пиріжки. Робочу поверхню змащуємо рослинним маслом, тісто ділимо на коржики і в кожну з них кладемо трохи картопляної маси. Скріплюємо краю і злегка придавлюємо пиріжки. Смажимо їх в олії до рум'яності.
Інгредієнти:
борошно – 700 г;
сіль – 1 щіпка;
яйця -1 шт;
картопля – 500 г;
печериці – 500 г;
цибуля – 1 шт.;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
У просіяне борошно додаємо сіль, яйце і вливаємо воду. Замішуємо тісто, причому бажано помісити його хвилин 5 а потім вже можна накрити його рушником і залишити хвилин на 15. Картоплю чистимо, відварюємо і расталкиваем. Печериці з цибулею нарізаємо і смажимо до готовності. З'єднуємо картоплю з цибулею і грибами, солимо і перчимо за смаком. З тіста формуємо коржі. Кладемо начинку і скріплюємо краю. Обсмажуємо пиріжки на рослинному маслі.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 1 кг;
швидкодіючі сухі дріжджі – 10 г;
сіль – 15 ч. ложки;
вода – 25 склянки;
сметана – 1 склянка;
цукор – 1 ч. ложка.
Для начинки:
відварна картопля – 500 г;
обсмажену цибулю – 100 р;
сіль, перець.
Приготування
У глибоку ємність всипаємо 3 склянки просіяного борошна. Кладемо сухі дріжджі, вливаємо тепленьку водичку і перемішуємо. Даємо масі постояти хвилин 10-12. Потім додаємо цукор, сіль і сметану. Знову перемішуємо, додаємо решту борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його підходити. Для начинки змішуємо розім'яту картоплю відварну і смажену цибулю, солимо, перчимо за смаком. Тісто ділимо на кульки, які потім придавлюємо до коржі і кладемо всередину начинку. Скріплюємо краю і злегка придавлюємо пиріжки, які потім обсмажуємо на олії до рум'яності.
Смажені пиріжки з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
У підігріту воду додаємо дріжджі сухі швидкої дії, цукор і 30 г борошна. Залишаємо опару на 20 хвилин – дріжджі мають «ожити». Потім додаємо решту борошна, бажано щоб вона була просіяної. Солимо, підливаємо масло і вимішуємо тісто. Накриваємо його і залишаємо підходити. Тепер займаємося начинкою. Картоплю чистимо і відварюємо. До золотавості пасеруємо подрібнену цибулю. Готову картоплю перетворюємо у пюре, солимо, перчимо, кладемо цибулю і перемішуємо. Із підійшов тіста формуємо невеличкі кульки, які потім обминаємо, в центр покласти начинку з картоплі і цибулі і скріплюємо краю. Тепер отримані заготовки смажимо на олії до приємної рум'яної скоринки.
Дріжджові пиріжки смажені з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо яйце, масло, цукор і сіль. Свіжі дріжджі опускаємо в тепленьке молоко, перемішуємо до їх розчинення і змішуємо з раніше приготовленою масою. Замішуємо тісто, потроху підсипаючи борошно. Прикриваємо його серветкою, щоб не підсохло, і ставимо в холодильник. Коли воно підійде, обминаємо його і знову залишаємо підходити. Для начинки варимо очищену картоплю. Розминаємо її і додаємо смажену цибулю. За смаком солимо, перчимо, можна додати подрібнену зелень. Тепер починаємо формувати пиріжки. Робочу поверхню змащуємо рослинним маслом, тісто ділимо на коржики і в кожну з них кладемо трохи картопляної маси. Скріплюємо краю і злегка придавлюємо пиріжки. Смажимо їх в олії до рум'яності.
Швидкі смажені пиріжки з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
У просіяне борошно додаємо сіль, яйце і вливаємо воду. Замішуємо тісто, причому бажано помісити його хвилин 5 а потім вже можна накрити його рушником і залишити хвилин на 15. Картоплю чистимо, відварюємо і расталкиваем. Печериці з цибулею нарізаємо і смажимо до готовності. З'єднуємо картоплю з цибулею і грибами, солимо і перчимо за смаком. З тіста формуємо коржі. Кладемо начинку і скріплюємо краю. Обсмажуємо пиріжки на рослинному маслі.
Повітряні смажені пиріжки з картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У глибоку ємність всипаємо 3 склянки просіяного борошна. Кладемо сухі дріжджі, вливаємо тепленьку водичку і перемішуємо. Даємо масі постояти хвилин 10-12. Потім додаємо цукор, сіль і сметану. Знову перемішуємо, додаємо решту борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його підходити. Для начинки змішуємо розім'яту картоплю відварну і смажену цибулю, солимо, перчимо за смаком. Тісто ділимо на кульки, які потім придавлюємо до коржі і кладемо всередину начинку. Скріплюємо краю і злегка придавлюємо пиріжки, які потім обсмажуємо на олії до рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Смажені пиріжки з яйцем і цибулею – улюблені ласощі багатьох. Безсумнівно, вони вам сподобаються, адже рецепт простий, а результат перевершить
Пиріжки з картоплею в духовці
Якщо вже дуже захотілося пиріжків з картоплею, зробіть вибір на користь рецептів приготування в духовці. Печені пиріжки будуть набагато корисніше
Пиріжки з куркою
Всі люди люблять пиріжки: одні солодкі, інші - з м'ясом, картоплею, капустою. Поговоримо про більш ситної випічці - пиріжки з куркою. Вони дуже
Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили