Кабачкові оладки в духовці
Кабачок своїм походженням зобов'язаний північній Мексиці, де спочатку вживали тільки його насіння. Завдяки великому наявності вітамінів, мінералів, легкої засвоюваності, низької калорійності і найкращим смаковими якостями, кабачок придбав популярність по всьому світу. Плоди бувають зеленого, жовтого, чорного або білого кольору, а м'якоть ніжна і швидко готується. Його фарширують, роблять з нього всім відому кабачкову ікру , але найпопулярнішими, особливо в сезон, є оладки з кабачків.
Найкращі оладки виходять з молодих кабачків, так як продукт сам по собі ніжний, володіє своїми кращими смаковими і корисними властивостями, а зрізати шкірку, немає необхідності.
Є величезна кількість способів приготування кабачкового оладок з яйцями і без них, з овочами і грибами, м'ясом, сиром і часником. Можна їх смажити. А прихильникам не жирної їжі, рекомендується запікати їх у духовці. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати кабачкові оладки в духовці.
Інгредієнти:
кабачки – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
борошно – 120-150 г;
сіль.
Приготування
Кабачки миємо, натираємо на тертці і віджимаємо сік, що виділився. Потім додаємо нарізану дрібними кубиками цибулю, яйце, сіль за смаком і добре перемішуємо.
На пергаментний папір, застелену на деко, накладаємо ложкою кабачкову масу у вигляді коржів і випікаємо при температурі 220 градусів п'ятнадцять хвилин. При необхідності один раз перевертаємо на інший бік.
Готові оладки подаємо ще гарячими, поливши сметаною.
Інгредієнти:
кабачки – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
манна крупа – 120-150 г;
сир твердий - 150 г;
часник - 2-3 зубчики;
сметана - 200 г;
рубана зелень кропу, базиліка і петрушки;
перець;
сіль.
Приготування
Вимиті кабачки натираємо на крупній тертці, даємо стекти соку, додаємо збите яйце, манну крупу, натертий на тертці сир, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Потім розігріваємо духовку до 220 градусів, викладаємо на деко з пергаментним папером сформовані ложкою кабачкові оладки і відправляємо запікатися приблизно на п'ятнадцять хвилин. Якщо буде потрібно, один раз перевертаємо на інший бік.
Поки оладки запікаються, приготуємо до них соус. Для цього змішуємо сметану з дрібно подрібненим або видавленим через чеснокодавку часником, рубаною зеленню, сіллю і перцем.
Подаємо кабачкові оладки з сиром гарячими, приправивши соусом.
Найкращі оладки виходять з молодих кабачків, так як продукт сам по собі ніжний, володіє своїми кращими смаковими і корисними властивостями, а зрізати шкірку, немає необхідності.
Є величезна кількість способів приготування кабачкового оладок з яйцями і без них, з овочами і грибами, м'ясом, сиром і часником. Можна їх смажити. А прихильникам не жирної їжі, рекомендується запікати їх у духовці. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати кабачкові оладки в духовці.
Кабачкові оладки, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, натираємо на тертці і віджимаємо сік, що виділився. Потім додаємо нарізану дрібними кубиками цибулю, яйце, сіль за смаком і добре перемішуємо.
На пергаментний папір, застелену на деко, накладаємо ложкою кабачкову масу у вигляді коржів і випікаємо при температурі 220 градусів п'ятнадцять хвилин. При необхідності один раз перевертаємо на інший бік.
Готові оладки подаємо ще гарячими, поливши сметаною.
Кабачкові оладки з сиром зі сметаною і часником
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки натираємо на крупній тертці, даємо стекти соку, додаємо збите яйце, манну крупу, натертий на тертці сир, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Потім розігріваємо духовку до 220 градусів, викладаємо на деко з пергаментним папером сформовані ложкою кабачкові оладки і відправляємо запікатися приблизно на п'ятнадцять хвилин. Якщо буде потрібно, один раз перевертаємо на інший бік.
Поки оладки запікаються, приготуємо до них соус. Для цього змішуємо сметану з дрібно подрібненим або видавленим через чеснокодавку часником, рубаною зеленню, сіллю і перцем.
Подаємо кабачкові оладки з сиром гарячими, приправивши соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з кабачків з сиром і часником
Оладки з кабачків з сиром і часником - це досить смачне і ситне блюдо, підходить під будь-який гарнір. Готуються вони дуже просто, з цим рецептом
Кабачкові оладки
Добрий день повинен починатися зі смачного сніданку. Замість звичної яєчні або каші побалуйте домашніх оладками, та не звичайними, а кабачковими.
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Оладки з кабачків на кефірі
Кабачок - це дуже корисний і дієтичний продукт. Його використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми вам пропонуємо кілька рецептів
Оладки з картоплі
Оладки з картоплі - чудове блюдо для розвантажувальних або пісних днів. Така страва неодмінно різноманітить ваш раціон. Давайте розберемося, як