Биточки з курячого філе

Січені биточки з курячого філе з грибами
Биточки можна готувати з будь-якої частини тушки, але безперечною класикою можна назвати рецепт на основі курячого філе. Легкі і низькокалорійні, вони стануть прекрасною частиною дієтичного меню.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе знамените тим, що може легко пересушуватися під час приготування через відсутність жиру, щоб уникнути цього до рубленному м'яса слід додати пропущену через м'ясорубку цибулю, сік якої в подальшому забезпечить соковитість і самих биточків. Приправляємо м'ясо і ліпимо з нього биточки рівного розміру. Кожен з биточків обсмажуємо на сильно розігрітій оливковій олії до рум'янцю.
В окремому посуді смажимо гриби, а коли з них випарується вся волога, додаємо часник і чебрець (свіжий або сушений). Заливаємо гриби сумішшю молока і йогурту, і даємо вершкового соусу випаруватися і загуснути. Кладемо в соус биточки і тушкуємо їх 7-9 хвилин, після чого посипаємо блюдо пір'ям зеленого лука.
Ніжні биточки з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо кабачок на дрібній тертці і злегка віджимаємо, щоб позбавитися від зайвої вологи. Змішуємо кабачок з рубленою курою і яйцем, додаємо дрібно нарізану зелень і розтертий з морською сіллю зубчик часнику. За бажанням в суміш для биточків можна також додати трохи кайенского перцю і куміна.
Фарш формуем в кульки однакового розміру і злегка сплющує кожен з них долонями. Смажимо биточки по 4-6 хвилин на рослинному або оливковому маслі. За бажанням биточки з курячого філе можна зробити в духовці, попередньо розігрів останню до 190 градусів і залишивши в неї деко з биточками на 9-12 хвилин.
Биточки з курячого філе з сиром
Поєднання курки або індички з сиром Чеддер і яблуками можна назвати класичним у американської кухні. Якщо ви хочете приготувати незвичайні биточки, то візьміть цей рецепт на замітку.
Інгредієнти:

Приготування
Курятину, будь то філе або червоне м'ясо, очищаємо від плівок і жив, після чого дрібно рубаємо і змішуємо з тертим сиром і спеціями. В якості останніх можна використовувати як стандартну комбінацію з солі і свіжомеленого перцю, так і готовий мікс спецій для кури, який легко знайти в будь-якому маркеті. Ще одним смаковими відтінком у страві стане невелика кількість діжонської гірчиці. Очищену цибулину і яблуко натираємо на середній тертці і додаємо у фарш, попередньо віджавши надлишки вологи. Ділимо суміш на рівні порції і формуем з них котлетки. Биточки з курячої грудки досить обсмажують на добре розігрітому маслі близько 6-7 хвилин, після чого вберіть надлишки жиру кухонним рушником і подавайте страву до столу.
Пікантним доповненням до такої страви з курятини може стати легкий йогуртовий соус, що складається з суміші самого йогурту з невеликим зубчиком часнику, подрібненими листям м'яти і цедрою половини лимона або лайма.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пшоняні биточки
З такої простої і дуже корисною крупи пшоно можна готувати не тільки каші. Далі ми розповімо вам, як зробити пшоняні биточки. Навіть ті, хто не

Рулетики з курячого філе з начинкою
Курячі рулетики - це вишукане, але просте у приготуванні блюдо, яке відмінно виглядає на святковому столі. Подати їх можна і на гаряче, і на холодне.

Биточки – рецепт
Далеко не всі знають, як можна швидко і смачно зробити домашні биточки. Нічого складного в цьому немає. Щоб переконатися в цьому твердженні,

Биточки по-селянськи
Биточки по-селянськи - ситне і смачне блюдо. Готується не складно, а виходить таким апетитним, ситний і дуже смачним, що ваші близькі неодмінно

Биточки з картопляного пюре
Якщо у вас після вечері залишилося картопляне пюре – не поспішайте його викидати. З нього можна приготувати чудові картопляні биточки, які цілком

Биточки з фаршу
Любите готувати страви з фаршу? Значить ви напевно чули про биточках. Це надзвичайно ніжне і ситне блюдо відмінно підійде до вечері. На гарнір можна