Сало в цибулинні – рецепти

Смачне сало в цибулинні готується елементарно просто і досить швидко, а на виході виходить ніжний і буквально тане в роті продукт.
Класична засолювання сала в цибулинні
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням промите і обсушенное свіже сало ріжемо шматочками сантиметри по 4 довжиною.
Каструлю, в якій ви збираєтеся солити свинину, на 2/3 заповніть цибулевої лушпинням і залийте водою. Після закипання проваріть цибулиння до тих пір, поки вода в якій вона вариться не стане коричневою. Більшу частину лушпиння викиньте, додайте в каструлю морської солі з розрахунку 3 столові ложки на кіло сала, після чого закладіть в тузлук саме сало і дочекайтеся вторинного закипання розчину. Варити, а точніше солити сало залишилося ще 10 хвилин, а далі можна витягати його в глибоку миску або продуктовий контейнер, змішувати з тонкими скибочками часнику, остуджувати і залишати на зберігання в холодильнику. Свиняче сало в цибулинні здатне зберігатися цілих 3 місяці.
Посол сала в цибулинні
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо На вогонь каструлю з півтора літрами води (каструлю брати не біле і не нову – цибульна лушпиння добре фарбується), кладемо в неї лаврові листочки, засипаємо сіллю з цукром і ставимо все на вогонь. Після закипання тузлуку досить покипіти хвилин п'ять щоб придбати необхідний колір. Поки наш розчин для засолу стоїть на вогні, в салі проробляємо глибокі отвори, в кожне з яких занурюємо розрізаний навпіл зубчик часнику. Кладемо шматочки сала в цибульний відвар і спершу залишаємо покипіти хвилин 15 а потім і зовсім знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і відставляємо з бік. У такому вигляді слід солити сало в цибулинні не менше півгодини.
Далі шматочки витягаємо і перекладаємо в контейнер, залишаємо повністю охолонути і охолодити в холодильнику.
Домашнє сало в цибулинні
Зрозуміло, можна просто засолити сало в цибулинні, витягти його з розсолу, остудити і смакувати, насолоджуючись чудовим смаком, але можна зробити фінальний ривок, покривши шматочки спеціями перед розміщенням на зберігання.
Інгредієнти:

Приготування
Як і в попередніх рецептах, насамперед необхідно поставити на вогонь каструлю з водою і цибульним лушпинням. Туди ж засипте сіль, а після закипання додайте в розсолі свинячу грудинку або шматочок підчеревини. Через 15 хвилин зніміть каструлю з вогню, а сала дайте просолитися ще з півгодини. Солоне сало обсушіть від залишків розсолу, остудіть і покрийте міксом спецій для плову, тертим часником і цілими горошинами перцю. Прямо в спеціях оберніть сало плівкою і залиште в холодильнику на 12 годин. Після закінчення часу можна знімати першу пробу!
Рекомендуємо добрі рецепти

Грудинка в цибулинні
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити смачну грудинку в цибулинні. Принадність рецепту в тому, що грудинка набуває вигляду копченого м'яса і виходить

Мариноване сало
Якщо ви любите сало в різних його варіантах приготування, то наш рецепт однозначно заслуговує вашої уваги. Мариноване сало - чудова закуска, яка не

Варене сало в цибулинні
Складно уявити українську кухню без сала. І, звичайно ж, сало можна приготувати різними способами - солити, коптити, маринувати. Ми ж розповімо вам,

Як солити сало з часником?
Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх

Як правильно солити сало?
Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме

Сало з часником в розсолі
Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми