Запіканка з гарбуза з яблуками
Будучи справжнім осіннім стравою, запіканка з яблук і гарбуза відмінно зігріває і справляється з почуттям голоду. Про те як приготувати запіканку з яблуками двома різними способами ми розповімо далі.
Інгредієнти:
гарбузове пюре - 50 г;
кленовий сироп - 15 мл;
яблука - 120 г;
пшоняна крупа (відварна) - 170 г;
кориця, імбир, мускатний горіх - по щіпці;
горіхи.
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, змащуємо форму і беремося за підготовку решти інгредієнтів. Натираємо яблука на дрібній терці, попередньо знявши з них шкірку. Віджимаємо надлишки вологи і з'єднуємо всі з гарбузовим пюре і пшенкой. В якості підсолоджувача ми вибрали кленовий сироп, але його можна замінити сиропом з цукру або медом в еквівалентній кількості. Останній штрих – прянощі, і можна перемішувати інгредієнти, а після викладати їх у форму. Перед відправкою в духовку, смачну запіканку з гарбуза посипаємо подрібненими горішками. Готуємо при 180 градусах 45 хвилин.
Якщо ви готуєте запіканку з гарбуза для дитини, то можете виключити з рецепту прянощі.
Інгредієнти:
гарбуз - 550 г;
мускатний горіх, кориця - по щіпці;
мед - 30 г;
вершкове масло - 15 г;
цукор - 45 г;
масло рослинне - 25 мл;
великі яблука - 6 шт.;
імбирне печиво ;
паличка кориці.
Приготування
Нарізаний гарбуз поливаємо олією і посипаємо мускатом, після чого запікаємо до м'якості при 170 градусах (близько 30 хвилин).
На сковороді розтоплюємо масло, кладемо в нього паличку кориці з цукром. В отриманий сироп зрізом вниз кладемо половинки яблук з вирізаною серцевиною і ставимо в духовку на 15 хвилин.
Гарбуз пюрируем, заповнюємо нею порожнини в яблуках, посипаємо корицею і крихтою печива, а після готуємо просту запіканку з гарбуза ще 12 хвилин.
Як приготувати запіканку з гарбуза?
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, змащуємо форму і беремося за підготовку решти інгредієнтів. Натираємо яблука на дрібній терці, попередньо знявши з них шкірку. Віджимаємо надлишки вологи і з'єднуємо всі з гарбузовим пюре і пшенкой. В якості підсолоджувача ми вибрали кленовий сироп, але його можна замінити сиропом з цукру або медом в еквівалентній кількості. Останній штрих – прянощі, і можна перемішувати інгредієнти, а після викладати їх у форму. Перед відправкою в духовку, смачну запіканку з гарбуза посипаємо подрібненими горішками. Готуємо при 180 градусах 45 хвилин.
Якщо ви готуєте запіканку з гарбуза для дитини, то можете виключити з рецепту прянощі.
Смачна запіканка з гарбуза в яблуці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаний гарбуз поливаємо олією і посипаємо мускатом, після чого запікаємо до м'якості при 170 градусах (близько 30 хвилин).
На сковороді розтоплюємо масло, кладемо в нього паличку кориці з цукром. В отриманий сироп зрізом вниз кладемо половинки яблук з вирізаною серцевиною і ставимо в духовку на 15 хвилин.
Гарбуз пюрируем, заповнюємо нею порожнини в яблуках, посипаємо корицею і крихтою печива, а після готуємо просту запіканку з гарбуза ще 12 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з гарбуза з куркою
Всім відомо, що гарбуз корисна і багата вітамінами. Але зазвичай, далі десертів і каш з гарбузом справа не доходить. Адже м'ясні страви з гарбузом
Компот з гарбуза на зиму
Багато господині в осінню пору займаються заготовками на зиму. Готують варення, соління, соки, компоти. Сьогодні ми хочемо вам розповісти про рецепти
Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і
Запіканка з яблуками
Запіканка з яблуками - це чудовий і корисний варіант сніданку для дорослих і дітей. Приготувати її можна з додаванням різних інгредієнтів: сиру,
Запіканка з гарбуза з сиром
Запіканка з гарбуза з сиром - це ситна та поживна страва, яку часто подають до сніданку. Таку смакота неодмінно оцінять і дорослі, і діти. Давайте
Сирна запіканка з гарбузом
Сирна запіканка - чудове і корисне блюдо для сніданку як для дорослих, так і дітей. Варіантів її створення дуже багато. І сьогодні мова піде про