Овочева піца
Піца – страва, яке з'явилося в нашій країні відносно недавно, але тим не менш швидко довелося за смаком величезній кількості людей. Приготування піца – це, можна сказати, процес творчий. З її начинками можна експериментувати до безконечності. Нижче наведемо рецепти приготування овочевий піци.
Інгредієнти:
борошно – 420 г;
дріжджі пресовані – 05 палички;
моцарелла – 130 г;
консервовані томати – 850 г;
томатна паста – 1 ст. ложка;
цукор – 05 ч. ложки;
сир гауда – 430 г;
оливкова олія – 30 мл;
овочевий мікс ( цукіні, солодкий перець) – 300 г;
гриби – 120 г;
материнка сушена – 1 ч. ложка;
сіль.
Приготування
Висипаємо В миску просіяне борошно, додаємо дрібку солі. Дріжджі розводимо у воді (250 мл) і змішуємо з борошном. Прибираємо тісто підходити в тепле місце хвилин на 20-25. Тим часом консервовані томати у власному соку розминаємо, додаємо томатну пасту, сіль, цукор. Сир гауда тремо на тертці. Моцарелу і овочі нарізаємо шматочками. Духовку заздалегідь прогріваємо. Температура в ній повинна бути 200 градусів. Тісто, що підійшло обминаємо, розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. На тісто наносимо томатну масу і посипаємо його половиною тертого сиру. Зверху розкладаємо овочі і моцарелу в довільному порядку. Засипаємо тертим сиром. Знову залишаємо заготівлю хвилин на 15-20 нехай тісто ще трохи підійде. Після цього поливаємо овочеву піцу з грибами оливковою олією, притрушиваем сушеної материнкою і випікаємо протягом півгодини.
Інгредієнти:
основа для піци – 1 шт.;
філе курки – 230 г;
цибуля ріпчаста – 100 г;
болгарський перець – 1 шт.;
перець халапеньо – половинка;
пір'я зеленої цибулі – 50 г;
кукурудза – 230 г;
соус Ранч - 130 г;
соус для барбекю – 40 г;
сир чеддер – 250 г;
сіль часникова – 1 . ложка;
чорний мелений перець – 05 ч. ложки.
Приготування
Куряче філе варимо, остуджуємо і розбираємо на волокна. Ріпчаста і зелена цибуля, а також болгарський перець халапеньо і дрібненько нарізаємо. У форму для випічки поміщаємо заготівлю, тонким шаром наносимо на неї соус Ранч, посипаємо зверху приблизно половиною тертого сиру чеддер. Зверху рівномірно розподіляємо кукурудзу, солодкий перець, цибулю, халапеньо і філе. Посипаємо тертим сиром і зверху притрушиваем зеленою цибулею. Збризкуємо соусом для барбекю, посипаємо часниковою сіллю і чорним меленим перцем. У духовці, яку ми попередньо прогріли до 190 градусів, запікаємо піцу близько 15 хвилин. Орієнтиром про готовність будуть служити краї піци – як тільки вони підрум'янилися, піца готова!
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 15 склянки;
вода – 100 мл;
розпушувач – 1 ч. ложка;
оливкова олія – 40 мл;
скибочки ковбаси – 8 шт.;
томатне пюре – 60 мл;
помідори черрі – 8 шт.;
моцарелла – 150 г;
печериці – 100 г;
маслини – 8 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
цибуля порей для прикраси.
Приготування
Борошно змішати з розпушувачем, додати охолоджену кип'ячену воду і оливкове масло. Гарненько вимішуємо. Після цього розкачуємо тісто в пласт товщиною приблизно 5 мм і переміщаємо його на деко, вистелений пергаментом. Духовку заздалегідь прогріваємо до 190 градусів. Пласт тесту промазуємо томатним пюре, зверху викладаємо шматочки моцарели. Промиваємо болгарський перчик, чистимо його, нарізаємо шматочками і викладаємо зверху. Розміщуємо маслини, помідори, нарізані пластинами гриби і ковбасу. В гарячій духовці випікаємо піцу близько 15 хвилин. Готову овочеву піцу на тонкому тісті прикрашаємо цибулею пореєм.
Піца з овочами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Висипаємо В миску просіяне борошно, додаємо дрібку солі. Дріжджі розводимо у воді (250 мл) і змішуємо з борошном. Прибираємо тісто підходити в тепле місце хвилин на 20-25. Тим часом консервовані томати у власному соку розминаємо, додаємо томатну пасту, сіль, цукор. Сир гауда тремо на тертці. Моцарелу і овочі нарізаємо шматочками. Духовку заздалегідь прогріваємо. Температура в ній повинна бути 200 градусів. Тісто, що підійшло обминаємо, розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. На тісто наносимо томатну масу і посипаємо його половиною тертого сиру. Зверху розкладаємо овочі і моцарелу в довільному порядку. Засипаємо тертим сиром. Знову залишаємо заготівлю хвилин на 15-20 нехай тісто ще трохи підійде. Після цього поливаємо овочеву піцу з грибами оливковою олією, притрушиваем сушеної материнкою і випікаємо протягом півгодини.
Піца з куркою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе варимо, остуджуємо і розбираємо на волокна. Ріпчаста і зелена цибуля, а також болгарський перець халапеньо і дрібненько нарізаємо. У форму для випічки поміщаємо заготівлю, тонким шаром наносимо на неї соус Ранч, посипаємо зверху приблизно половиною тертого сиру чеддер. Зверху рівномірно розподіляємо кукурудзу, солодкий перець, цибулю, халапеньо і філе. Посипаємо тертим сиром і зверху притрушиваем зеленою цибулею. Збризкуємо соусом для барбекю, посипаємо часниковою сіллю і чорним меленим перцем. У духовці, яку ми попередньо прогріли до 190 градусів, запікаємо піцу близько 15 хвилин. Орієнтиром про готовність будуть служити краї піци – як тільки вони підрум'янилися, піца готова!
Піца з ковбасою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Борошно змішати з розпушувачем, додати охолоджену кип'ячену воду і оливкове масло. Гарненько вимішуємо. Після цього розкачуємо тісто в пласт товщиною приблизно 5 мм і переміщаємо його на деко, вистелений пергаментом. Духовку заздалегідь прогріваємо до 190 градусів. Пласт тесту промазуємо томатним пюре, зверху викладаємо шматочки моцарели. Промиваємо болгарський перчик, чистимо його, нарізаємо шматочками і викладаємо зверху. Розміщуємо маслини, помідори, нарізані пластинами гриби і ковбасу. В гарячій духовці випікаємо піцу близько 15 хвилин. Готову овочеву піцу на тонкому тісті прикрашаємо цибулею пореєм.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца без тіста
Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви
Піца з морепродуктами
Хоч піца - це італійське блюдо, але в нашій країні вона вже давно полюбилася багатьом. Її можна готувати з найрізноманітнішими начинками: з ковбасою,
Піца на кефірі - рецепт
Хто з нас не знайомий з таким смачним блюдом, як піца. Варіантів її приготування існує безліч, напевно у кожної господині знайдеться свій особливий.
Піца з грибами та ковбасою
Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо