Сосиски в тесті на сковороді
Посмажити сосиски на сковороді можна лише в рідкому тісті, подобі кляру, яке на виході виходить хрустким зовні, повітряним всередині і рівномірно готується, чого неможливо домогтися взявши за основу рецепт сосисок в листковому тісті або дріжджовому. Плюсів у такому приготуванні багато не тільки тому, що це смачно, але і тому, що вам більше не доведеться перейматися питанням - як загорнути сосиску в тісто, залишиться лише вмочувати, вмочати і ще раз мочати. Давайте приступати.
Інгредієнти:
борошно пшеничне - 180 г;
борошно кукурудзяне - 140 г;
цукор - 30 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 250 мл;
сода - 4 г;
мускатний горіх - 2 г;
сосиски;
олія для смаження.
Приготування
Просійте обидва види борошна і з'єднайте їх з хорошою пучкою солі, мускатним горіхом і содою. Збийте молоко з яйцем і цукром, а після з'єднайте дві підготовлені суміші і замісіть густе тісто.
Розігріваємо в сковороді кількість масла достатня для того, щоб повністю покрити сосиску.
Очищені від оболонки сосиски спершу обвалюємо в борошні, щоб кляр краще прилипав, а потім занурюємо в тісто і даємо надлишків стекти. Моментально занурюємо заготовки в гаряче масло і чекаємо. Приготування сосисок у тісті буде завершено тоді, коли тісто стане золотистим.
Інгредієнти:
рослинна олія - 1 л;
борошно пшеничне - 320 г;
цукор - 40 г;
розпушувач - 6 г;
яйце - 1 шт.;
кефір - 250 мл;
сосиски - 8 шт.
Приготування
Перед тим, як посмажити сосиски в тісті, поставте каструльку з маслом на середній вогонь і залиште його розігріватися. До тих пір, поки масло дійде до потрібної температури, ми встигнемо зробити кляр.
Для кляру збиваємо кефір з яйцем, додаємо борошно з розпушувачем, трохи цукру і солі. Переливаємо кляр у високу склянку чи банку. Сосиски нанизуємо на шпажки, щоб їх зручніше було занурювати в суміш і перевертати під час обсмажування. Занурюємо сосиску в кляр так, щоб покрити її з усіх сторін, надлишків даємо стекти і моментально поміщаємо її в киплячу олію. 3-5 хвилин буде достатньо для того, щоб сосиски були готові, після, їх можна подавати з улюбленим соусом.
Якщо на приготування кляра немає часу або ж ви далекі від майстерності цієї справи, візьміть за основу лаваш або тортилью і зробіть улюблену закуску за лічені секунди.
Інгредієнти:
лист лаваша;
твердий сир - 130 г;
гострий перець - за смаком;
сосиски;
олія для смаження.
Приготування
Розріжте сосиски навпіл, а лаваш – великими квадратами. Натріть твердий сир і, за бажанням, змішайте його з такою кількістю гострого перцю, яким забажаєте (тільки насіння з нього попередньо видаліть). Викладіть сосиску на один з країв лаваша, поруч насипте тертого сиру і поверніть лаваш в рулет, не забувши підвернути верхні і нижні краї, щоб плавящийся сир не витік. Для надійності зафіксуйте всі зубочисткою і обсмажте на розігрітій олії.
Інгредієнти:
борошно - 320 г;
цукор - 30 г;
розпушувач - 5 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 60 мл;
пиво - 240 мл;
сосиски;
рослинне масло.
Приготування
Поставте масло розігріватися на середньому вогні.
Просіяне борошно і розпушувач, додайте до суміші цукор та дрібку солі. Збийте яйце з молоком і додайте борошняну основу. Тепер, коли ви отримали густе і комковатое тісто, начиніть вливати до нього пиво, постійно помішуючи. Коли кляр для сосисок у тісті стане однорідним – настав час занурювати в нього самі сосиски, попередньо розміщені на шпажках для зручності.
Обсмажування в маслі займе пару хвилин з кожної зі сторін, після чого слід обов'язково подавати закуску в компанії келиха пива.
Смажені сосиски в тісті – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Просійте обидва види борошна і з'єднайте їх з хорошою пучкою солі, мускатним горіхом і содою. Збийте молоко з яйцем і цукром, а після з'єднайте дві підготовлені суміші і замісіть густе тісто.
Розігріваємо в сковороді кількість масла достатня для того, щоб повністю покрити сосиску.
Очищені від оболонки сосиски спершу обвалюємо в борошні, щоб кляр краще прилипав, а потім занурюємо в тісто і даємо надлишків стекти. Моментально занурюємо заготовки в гаряче масло і чекаємо. Приготування сосисок у тісті буде завершено тоді, коли тісто стане золотистим.
Смажені сосиски в тісті на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як посмажити сосиски в тісті, поставте каструльку з маслом на середній вогонь і залиште його розігріватися. До тих пір, поки масло дійде до потрібної температури, ми встигнемо зробити кляр.
Для кляру збиваємо кефір з яйцем, додаємо борошно з розпушувачем, трохи цукру і солі. Переливаємо кляр у високу склянку чи банку. Сосиски нанизуємо на шпажки, щоб їх зручніше було занурювати в суміш і перевертати під час обсмажування. Занурюємо сосиску в кляр так, щоб покрити її з усіх сторін, надлишків даємо стекти і моментально поміщаємо її в киплячу олію. 3-5 хвилин буде достатньо для того, щоб сосиски були готові, після, їх можна подавати з улюбленим соусом.
Смачні сосиски в тісті
Якщо на приготування кляра немає часу або ж ви далекі від майстерності цієї справи, візьміть за основу лаваш або тортилью і зробіть улюблену закуску за лічені секунди.
Інгредієнти:
Приготування
Розріжте сосиски навпіл, а лаваш – великими квадратами. Натріть твердий сир і, за бажанням, змішайте його з такою кількістю гострого перцю, яким забажаєте (тільки насіння з нього попередньо видаліть). Викладіть сосиску на один з країв лаваша, поруч насипте тертого сиру і поверніть лаваш в рулет, не забувши підвернути верхні і нижні краї, щоб плавящийся сир не витік. Для надійності зафіксуйте всі зубочисткою і обсмажте на розігрітій олії.
Сосиски в пивному тісті у фритюрі
Інгредієнти:
Приготування
Поставте масло розігріватися на середньому вогні.
Просіяне борошно і розпушувач, додайте до суміші цукор та дрібку солі. Збийте яйце з молоком і додайте борошняну основу. Тепер, коли ви отримали густе і комковатое тісто, начиніть вливати до нього пиво, постійно помішуючи. Коли кляр для сосисок у тісті стане однорідним – настав час занурювати в нього самі сосиски, попередньо розміщені на шпажках для зручності.
Обсмажування в маслі займе пару хвилин з кожної зі сторін, після чого слід обов'язково подавати закуску в компанії келиха пива.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сосиски в тісті рецепт
Сосиски в тісті - відмінне блюдо для перекусу, але купувати його на вулиці не варто, неперевірені продукти можуть завдати серйозної шкоди вашому
Як приготувати сосиски в тісті?
Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
Смажені сосиски
Сосиски - не самий корисний продукт, тим більше в смаженому вигляді, але якщо дуже хочеться, іноді можна. І сьогодні ми детально розповімо, як їх
Сосиска в лаваші
Полегшений варіант для любителів сосисок у тісті - приготувати їх в лаваші. Виходить в рази швидше, та і наповнення можна урізноманітнити на свій
Сосиски в клярі
Сосиски в клярі - це смачне і досить просте у приготуванні блюдо, відмінна альтернатива сосисок у тісті. Давайте розберемося, як їх зробити на
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в