Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з печерицями
Рецепт вершкового супу з грибами досить простий і легкий у приготуванні, до того ж він виходить дуже смачним і ароматним. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
Приготування
Доводимо воду або бульйон до кипіння і додаємо заздалегідь очищений і порізаний кубиками картоплю. На сковороді обсмажуємо крупно нарізані шампіньйони з цибулею.
У каструлю з картоплею додаємо обсмажені гриби, солимо, додаємо спеції за смаком і варимо на невеликому вогні 5 хвилин. Заважаємо і акуратно вводимо в суп вершки і подрібнену зелень: можете додати кріп, петрушку, базилік. Варимо ще кілька хвилин, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Вершковий суп з печерицями найкраще подавати з часниковими грінками. Для цього батон обсмажуємо на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Зверху грінки змащуємо вершковим маслом з додаванням 2 - 3 зубчиків роздавленого часнику.
Приємного апетиту!
Вершковий суп-пюре з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Акуратно обробляємо печериці, ріжемо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Трохи грибів відкладаємо окремо в тарілку - вони нам знадобляться для прикраси, а до решти додаємо заздалегідь обсмажений цибулю і часник. Все добре перемішуємо і присипаємо борошном борошном.
В окремій каструльці кип'ятимо молоко (можна взяти навпіл з бульйоном), потім додаємо гриби з цибулею і часником і всі разом проварюємо. Переливаємо вміст в блендер і робимо однорідне пюре. Отриману суміш перелити назад в каструлю і додаємо пів склянки вершків і відкладені раніше гриби. Доводимо до кипіння.
Гриби для приготування вершкового супу-пюре з печериць можна використовувати не тільки свіжі, але й заморожені або консервовані. Але зі свіжими грибами виходить набагато смачніше!
Подаємо готовий грибний вершковий суп-пюре гарячим і додаємо в тарілки вершки.
Вершковий крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти:

Приготування
Чистимо і ріжемо цибулю, печериці півкільцями і подрібнюємо до однорідної маси в блендері. Цибульно-грибну масу перекладаємо в каструлю з попередньо закипевшими вершками. Додаємо бульйон і всі спеції за смаком. Варимо все хвилин 10 поки не вийде однорідна кремоподібна маса. Грибний вершковий крем-суп виходить дуже легким і ніжним, тому що не обтяжать додаванням картоплі та інших овочів, і гриби з цибулею не обсмажуються, а додаються в вершки.
Подаємо на стіл, попередньо прикрасивши готову страву зеленню і вершками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Вершковий суп
Вершковий суп - відмінна ідея для обіду, особливо якщо ви любите радувати родину новими стравами. Зробити його можна і з рибкою, і з куркою, і навіть

Картопляний суп-пюре
Нам уже доводилося розглядати багато рецепти супів-пюре, однак про самому простому і доступному - картопляному, так і не вдавалося поговорити. Що ж,

Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без

Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька

Суп-пюре з печерицями
Суп-пюре з печерицями - ніжне і смачне блюдо з чудовим грибним ароматом. Такий супчик сподобається і дорослим, і дітям. Давайте розглянемо детально,

Грибний суп в мультиварці
Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з