Вершковий суп з грибами
Коли грибний сезон у самому розпалі, час побалувати себе улюблених різними грибними стравами. І найголовніше, якщо ці смаколики готуються ще й дуже швидко. Наприклад, прийшли з роботи, втомилися, хочеться смачненько попоїсти, а вершковий грибний суп - раз, два - і готовий! Дивовижно смачний, божественний суп також може прикрасити будь-який святковий стіл. Так що це блюдо - і в світ, і в бенкет! Вершковий суп з грибами має дуже ніжну густувату консистенцію і трохи солодкуватий вершково-грибний смак. Варити цей суп можна як на овочевому, так і на м'ясному бульйоні або ж просто на воді.
Рецепт вершкового супу з грибами досить простий і легкий у приготуванні, до того ж він виходить дуже смачним і ароматним. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
вода або бульйон - 2 л;
картопля-200 г;
печериці - 200 г;
вершки - 100 г;
цибуля - 1 шт.;
олія соняшникова - 1 ст. ложка;
сіль, спеції, зелень - за смаком.
Приготування
Доводимо воду або бульйон до кипіння і додаємо заздалегідь очищений і порізаний кубиками картоплю. На сковороді обсмажуємо крупно нарізані шампіньйони з цибулею.
У каструлю з картоплею додаємо обсмажені гриби, солимо, додаємо спеції за смаком і варимо на невеликому вогні 5 хвилин. Заважаємо і акуратно вводимо в суп вершки і подрібнену зелень: можете додати кріп, петрушку, базилік. Варимо ще кілька хвилин, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Вершковий суп з печерицями найкраще подавати з часниковими грінками. Для цього батон обсмажуємо на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Зверху грінки змащуємо вершковим маслом з додаванням 2 - 3 зубчиків роздавленого часнику.
Приємного апетиту!
Інгредієнти:
гриби печериці - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
молоко - 2 ст.;
вершки (жирні) - 1 ст.
Приготування
Акуратно обробляємо печериці, ріжемо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Трохи грибів відкладаємо окремо в тарілку - вони нам знадобляться для прикраси, а до решти додаємо заздалегідь обсмажений цибулю і часник. Все добре перемішуємо і присипаємо борошном борошном.
В окремій каструльці кип'ятимо молоко (можна взяти навпіл з бульйоном), потім додаємо гриби з цибулею і часником і всі разом проварюємо. Переливаємо вміст в блендер і робимо однорідне пюре. Отриману суміш перелити назад в каструлю і додаємо пів склянки вершків і відкладені раніше гриби. Доводимо до кипіння.
Гриби для приготування вершкового супу-пюре з печериць можна використовувати не тільки свіжі, але й заморожені або консервовані. Але зі свіжими грибами виходить набагато смачніше!
Подаємо готовий грибний вершковий суп-пюре гарячим і додаємо в тарілки вершки.
Інгредієнти:
печериці - 250 г;
цибуля - 1 шт.;
вершки - 100 мл;
сіль, цукор, перець і паприка - за смаком;
бульйон - 1 ст.
Приготування
Чистимо і ріжемо цибулю, печериці півкільцями і подрібнюємо до однорідної маси в блендері. Цибульно-грибну масу перекладаємо в каструлю з попередньо закипевшими вершками. Додаємо бульйон і всі спеції за смаком. Варимо все хвилин 10 поки не вийде однорідна кремоподібна маса. Грибний вершковий крем-суп виходить дуже легким і ніжним, тому що не обтяжать додаванням картоплі та інших овочів, і гриби з цибулею не обсмажуються, а додаються в вершки.
Подаємо на стіл, попередньо прикрасивши готову страву зеленню і вершками.
Вершковий суп з печерицями
Рецепт вершкового супу з грибами досить простий і легкий у приготуванні, до того ж він виходить дуже смачним і ароматним. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
Приготування
Доводимо воду або бульйон до кипіння і додаємо заздалегідь очищений і порізаний кубиками картоплю. На сковороді обсмажуємо крупно нарізані шампіньйони з цибулею.
У каструлю з картоплею додаємо обсмажені гриби, солимо, додаємо спеції за смаком і варимо на невеликому вогні 5 хвилин. Заважаємо і акуратно вводимо в суп вершки і подрібнену зелень: можете додати кріп, петрушку, базилік. Варимо ще кілька хвилин, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Вершковий суп з печерицями найкраще подавати з часниковими грінками. Для цього батон обсмажуємо на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Зверху грінки змащуємо вершковим маслом з додаванням 2 - 3 зубчиків роздавленого часнику.
Приємного апетиту!
Вершковий суп-пюре з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Акуратно обробляємо печериці, ріжемо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Трохи грибів відкладаємо окремо в тарілку - вони нам знадобляться для прикраси, а до решти додаємо заздалегідь обсмажений цибулю і часник. Все добре перемішуємо і присипаємо борошном борошном.
В окремій каструльці кип'ятимо молоко (можна взяти навпіл з бульйоном), потім додаємо гриби з цибулею і часником і всі разом проварюємо. Переливаємо вміст в блендер і робимо однорідне пюре. Отриману суміш перелити назад в каструлю і додаємо пів склянки вершків і відкладені раніше гриби. Доводимо до кипіння.
Гриби для приготування вершкового супу-пюре з печериць можна використовувати не тільки свіжі, але й заморожені або консервовані. Але зі свіжими грибами виходить набагато смачніше!
Подаємо готовий грибний вершковий суп-пюре гарячим і додаємо в тарілки вершки.
Вершковий крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо і ріжемо цибулю, печериці півкільцями і подрібнюємо до однорідної маси в блендері. Цибульно-грибну масу перекладаємо в каструлю з попередньо закипевшими вершками. Додаємо бульйон і всі спеції за смаком. Варимо все хвилин 10 поки не вийде однорідна кремоподібна маса. Грибний вершковий крем-суп виходить дуже легким і ніжним, тому що не обтяжать додаванням картоплі та інших овочів, і гриби з цибулею не обсмажуються, а додаються в вершки.
Подаємо на стіл, попередньо прикрасивши готову страву зеленню і вершками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вершковий суп
Вершковий суп - відмінна ідея для обіду, особливо якщо ви любите радувати родину новими стравами. Зробити його можна і з рибкою, і з куркою, і навіть
Картопляний суп-пюре
Нам уже доводилося розглядати багато рецепти супів-пюре, однак про самому простому і доступному - картопляному, так і не вдавалося поговорити. Що ж,
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Суп-пюре з печерицями
Суп-пюре з печерицями - ніжне і смачне блюдо з чудовим грибним ароматом. Такий супчик сподобається і дорослим, і дітям. Давайте розглянемо детально,
Грибний суп в мультиварці
Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з