» » Суп з свинячих реберець

Суп з свинячих реберець

Суп з свинячих реберець
Серед любителів ситних м'ясних супів існує думка, що бульйон, зварений з свинячих ребер, виходить самим смачним і поживним. Суп на свинячому бульйоні вариться дуже швидко, тому що з усіх видів м'яса свинина сама м'яка. Дуже часто можна чути запитання: «А який суп можна зварити з свинячих ребер?» Смачний і ситний суп можна приготувати різними способами, наприклад, додати овочі, гриби або навіть вермішель. Все залежить від вашої фантазії. Суп зі свинячими реберцями - справжня смакота і насолоду. Не вірите? Переконайтеся в цьому самі! Отже, давайте розглянемо з вами, як приготувати суп з свинини.

Овочевий суп з свинячих реберець з грибами


Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 500 г;

  • масло рослинне - 4 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • печериці - 100 г;

  • помідори - 4 шт.;

  • картопля - 200 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень петрушки для прикраси.


  • Приготування
    Отже, щоб приготувати грибний суп зі свининою, для початку потрібно підготувати всі продукти. Беремо свинячі ребра і гарненько миємо під холодною водою. Кладемо в чавунець, наливаємо олію і обсмажуємо їх на слабкому вогні. Чистимо цибулю і гриби, ріжемо дрібними кубиками. Болгарський перець миємо, очищаємо від насіння і серцевини і нарізаємо соломкою. Додаємо порізані овочі і гриби до свинячим ребрышкам і обсмажуємо все разом 5 хвилин.
    Тепер чистимо картоплю, нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо водою, щоб вийшов весь крохмаль. В чавунець наливаємо води і доводимо до кипіння. Потім кладемо картоплю і варимо протягом 15 хвилин. Свіжі помідори заливаємо окропом і витримуємо їх 3 хвилини. Коли шкірка лопне, дістаємо їх з води і очищаємо.
    Суп з свинячих реберець
    М'якоть ретельно подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом приблизно 5 хвилин.
    Додаємо спеції і перемішуємо. Перекладаємо обжарку з помідорів в чавунець, солимо і перчимо за смаком. Зелень петрушки моєму під проточною водою і дрібно-дрібно ріжемо. Додаємо її в наш супчик і проварюємо все разом ще хвилин 5-10. Знімаємо чавунець з вогню, накриваємо кришкою і даємо супу час гарненько натомиться і дійти до чудового смаку. Розливаємо готовий суп зі свинини з грибами в красиві глибокі тарілки і перед подачею на стіл додаємо в кожну трохи посіченою зеленню і сметани за смаком. Приємного апетиту вам і всій вашій родині!
    Додав: admin | 26-03-2015, 18:49
    Переглядів: 309