Рибний суп з форелі

Червону рибу часто включають в меню тих, хто дотримується дієтичного харчування, тому рибний суп з форелі - для них просто знахідка. Низька калорійність, а поживна цінність вище всяких похвал.
Як готувати рибний суп?
Для приготування бульйону ви можете взяти філе форелі, шкіру і хребет, так і голову. Звичайно, взявши філейну частину, у вас вийдуть апетитні порційні шматочки форелі в кожній тарілці, але і у голови і хребта можна відокремити м'ясо. Голова буде варитися трохи довше, але в цілому, розраховуйте, що час варіння риби одно часу приготування картоплі. Як бачите, приготування рибного супу не таке вже і клопітка справа. І один невеликий рада: купуйте все-таки не заморожену форель, а свіжу або охолоджену, щоб ваше блюдо вийшло смачніше і ароматні.
Рецепт рибного супу з форелі
Супчиком з філе форелі не гріх і себе потішити, і здивувати гостей. Дуже ніжний, пахучий, легкий - гідний тільки компліментів. Обов'язково дайте супу настоятися, хоча б 5-10 хвилин, тоді його смак буде ще краще. До речі, можете спробувати додати в кожну тарілку невелику скибочку лимона, він додасть страві пікантності.
Інгредієнти:
Приготування
Філе форелі гарненько миємо, ріжемо на шматочки 3-4 см і закладаємо в каструлю з холодною водою. Додаємо дрібно нарізану цибулю, моркву, натерту на тертці, і картоплю, порізану невеликими кубиками. Доводимо майбутній суп до кипіння, зменшуємо вогонь, знімаємо піну і додаємо приправи: чорний і запашний перець по кілька горошин. Через 10-15 хвилин, коли побачите, що картопля готовий, додати лавровий лист і соліть. Вимикаєте і даєте рибного супу з форелі настоятися 10 хвилин. При подачі на стіл прикрасьте страву зеленню.
Рибний суп з голови форелі
Найчастіше форель купують цілком, потім тушку розбирають, філе смажать або тушкують, запікають, отримуючи задоволення від такої смачної рибки, і залишається голова, яку відправляють в морозилку до кращих часів. Але, навіть, якщо ви володар всього лише голови червоної риби, вам все одно невимовно пощастило. Адже рецепт рибного супу з форелі включає в себе і голову. Вам всього лише доведеться варити її трохи довше, ну і, звичайно, гарненько почистити, а після варіння обробити.
Інгредієнти:
Приготування
Голову форелі ретельно чистимо, видаляємо зябра, промиваємо і укладаємо в каструлю з

Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з

Салат з форелі
Риба корисна всім людям, особливо така як форель. Тому готувати її треба досить часто. А щоб не повторюватися в стравах, варто готувати різноманітно

Форель - рецепти
Форель - одна з найсмачніших риб. Її смажать, запікають цілком, солять, використовують в створенні різних супів. Ось про всіх цих способах

Шашлик з форелі
Переконаним вегетаріанцям або тим, хто просто не любить шашлик з м'яса, зовсім не обов'язково під час пікніка задовольнятися тільки овочами або

Форель на грилі
Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.

Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в