Суп-пюре з кабачків
Самий оригінальний, поживний і ситний суп-пюре - це, безсумнівно, кабачковий. Він неймовірно просто і швидко готується, а також є корисним і смачним блюдом, яке сподобається всім без винятку. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування супів з кабачками.
Інгредієнти:
кабачки - 500 г;
картопля - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
рослинне масло - 100 г;
батон - 200 г;
сіль - 1 ч. ложка;
зелень кропу, пастернаку - 100 г;
приправа для плову - за смаком.
Приготування
Кабачки миємо, дрібно нарізаємо кубиками разом з очищеним картоплею. У каструльку наливаємо воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кидаємо спочатку картоплю, а хвилин через 5 кабачки. Варимо до м'якості овочів, періодично знімаючи піну, яка утворилася. Цим часом нарізаємо поки ріпчасту цибулю, а морква подрібнюємо соломкою або натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо до готовності на рослинному маслі моркву з цибулею.
Зварені кабачки і картоплю збиваємо блендером до отримання однорідної маси. Далі солимо, викладаємо в каструлю моркву, цибулю і після закипання варимо не більше 5 хвилин. Знявши з вогню, додаємо подрібнену зелень. Батон нарізаємо дрібними кубиками, обсмажуємо до хрусткості і рум'яності.
Подаємо дієтичний суп з кабачків гарячим, поклавши в кожну тарілку грінки.
Інгредієнти:
морква - 1 шт.;
кабачок - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сир твердих сортів - 100 г;
сіль, перець, спеції - за смаком.
Приготування
Отже, очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо його на сковороді з рослинним маслом. Потім додаємо потерту моркву і тушкуємо на вогні протягом 3 хвилин. Після цього перекладаємо обжарку в каструлю, додаємо порізаний шматочками картоплю, кабачки, заливаємо овочі крутим окропом і варимо на повільному вогні під закритою кришкою. Коли овочі стануть м'якими, перекладаємо все в блендер і ретельно подрібнюємо до однорідного стану. Отриманий суп - пюре знову переливаємо в каструльку, кип'ятимо, солимо за смаком. Розливаємо по тарілках і перед подачею додаємо в нього трохи дрібно порізаних грінок і тертий сир.
Інгредієнти:
вершкове масло - 10 г;
кабачки - 200 г;
молоко - 130 мл;
пшенична борошно - 10 р;
овочевий відвар - 100 мл;
картопля - 3 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Кабачки очистити від шкірки, ріжемо скибочками, а потім відварюємо в молоці разом з картоплею. Коли овочі стануть м'якими, протираємо через сито або подрібнюємо за допомогою блендера. Потім отриману суміш заливаємо овочевим бульйоном, трохи солимо за смаком. Чекаємо, поки кабачковий суп закипить, потім додаємо до нього борошна і ретельно перемішуємо. Перед подачею на стіл в кабачковий суп-пюре кладемо невеликий шматочок вершкового масла.
Інгредієнти:
цибуля-порей - 50 г;
кабачки - 200 г;
борошно - 10 г;
квасоля стручкова - 20 г;
молоко - 100 мл
Приготування
Отже, беремо спочатку цибулю подрібнюємо його і підсмажити на середньому вогні з додаванням олії Потім перекладаємо його в каструльку до дрібно порізаною кубиками кабачків. Далі заливаємо овочі овочевим бульйоном, додаємо трохи солі за смаком, вершкового масла і проварюємо все протягом 10 хвилин при закритій кришці на повільному вогні. Потім готові овочі або подрібнюємо за допомогою блендера або протираємо через сито. Розливаємо готовий легкий суп по тарілках і в кожну додаємо трохи відвареної заздалегідь стручкової квасолі. Зверху посипаємо блюдо подрібненими грінками з яйцем або часниковими грінками .
Дієтичний суп-пюре з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, дрібно нарізаємо кубиками разом з очищеним картоплею. У каструльку наливаємо воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кидаємо спочатку картоплю, а хвилин через 5 кабачки. Варимо до м'якості овочів, періодично знімаючи піну, яка утворилася. Цим часом нарізаємо поки ріпчасту цибулю, а морква подрібнюємо соломкою або натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо до готовності на рослинному маслі моркву з цибулею.
Зварені кабачки і картоплю збиваємо блендером до отримання однорідної маси. Далі солимо, викладаємо в каструлю моркву, цибулю і після закипання варимо не більше 5 хвилин. Знявши з вогню, додаємо подрібнену зелень. Батон нарізаємо дрібними кубиками, обсмажуємо до хрусткості і рум'яності.
Подаємо дієтичний суп з кабачків гарячим, поклавши в кожну тарілку грінки.
Рецепт супу-пюре з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Отже, очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо його на сковороді з рослинним маслом. Потім додаємо потерту моркву і тушкуємо на вогні протягом 3 хвилин. Після цього перекладаємо обжарку в каструлю, додаємо порізаний шматочками картоплю, кабачки, заливаємо овочі крутим окропом і варимо на повільному вогні під закритою кришкою. Коли овочі стануть м'якими, перекладаємо все в блендер і ретельно подрібнюємо до однорідного стану. Отриманий суп - пюре знову переливаємо в каструльку, кип'ятимо, солимо за смаком. Розливаємо по тарілках і перед подачею додаємо в нього трохи дрібно порізаних грінок і тертий сир.
Кабачковий крем-суп
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки очистити від шкірки, ріжемо скибочками, а потім відварюємо в молоці разом з картоплею. Коли овочі стануть м'якими, протираємо через сито або подрібнюємо за допомогою блендера. Потім отриману суміш заливаємо овочевим бульйоном, трохи солимо за смаком. Чекаємо, поки кабачковий суп закипить, потім додаємо до нього борошна і ретельно перемішуємо. Перед подачею на стіл в кабачковий суп-пюре кладемо невеликий шматочок вершкового масла.
Кабачковий суп-пюре з квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо спочатку цибулю подрібнюємо його і підсмажити на середньому вогні з додаванням олії Потім перекладаємо його в каструльку до дрібно порізаною кубиками кабачків. Далі заливаємо овочі овочевим бульйоном, додаємо трохи солі за смаком, вершкового масла і проварюємо все протягом 10 хвилин при закритій кришці на повільному вогні. Потім готові овочі або подрібнюємо за допомогою блендера або протираємо через сито. Розливаємо готовий легкий суп по тарілках і в кожну додаємо трохи відвареної заздалегідь стручкової квасолі. Зверху посипаємо блюдо подрібненими грінками з яйцем або часниковими грінками .
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-пюре з брокколі - рецепт
Овочеві супи є дуже корисними для нашого харчування. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення супів-пюре з брокколі. Читаємо
Кабачковий торт
Однією з традиційних закусок святкового столу є кабачковий торт. Існуємо безліч рецептів його приготування, проте знають далеко не всі. З цієї
Суфле з кабачків
Кабачок - це універсальний і корисний овоч, який смажать, тушкують, роблять запіканки. І сьогодні ми хочемо поговорити з вами про суфле з кабачків.
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Пюре з кабачків для дитини
Кабачок - один з перших овочів, з яким знайомлять дитину. Він відмінно підходить для першого прикорму, так як практично не викликає алергії і добре
Сік з кабачків
Якщо вам набридли звички соки з яблук, цитрусових та інших фруктів, рекомендуємо приготувати незвичайний сік з кабачків. Ми впевнені такий корисний