Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як варити рибний суп?

Як варити рибний суп?

26-03-2015, 18:07
565
Як варити рибний суп?
Сьогодні ви знайдете для себе всі відповіді і дізнаєтеся, як і скільки варити рибний суп. Нічого складного в приготуванні немає і рецепт досить простий. Нам знадобиться мінімум інгредієнтів і трохи бажання порадувати близьких смачним обідом.
Суп з рибними фрикадельками
Інгредієнти:

  • вода - 15 л;

  • картопля - 60 г/4 шт.;

  • морква середнього розміру - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • лавровий лист, сіль і перець за смаком;

  • рибне філе - 400 г;

  • вершкове масло - 10 гр.;

  • куряче яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Поставити воду грітися, в цей час зайнятися приготуванням рибних фрикадельок . Для початку смажимо цибулю до золотистої скоринки і подрібнюємо його разом з рибним філе в м'ясорубці. В отриману суміш додати яйце і вершкове масло, розтоплене на водяній бані. Після чого слід додати спеції і додати фрикадельок вид кульок. Потім помити картоплю і моркву нарізати кубиками, варити протягом 15 хвилин. Після цього додаємо в киплячу воду фрикадельки, готуємо на повільному вогні 30 хвилин, періодично знімаючи пінку. Не забудьте посолити і додати духмяний лавровий лист.

    Рибний суп з консервів


    Інгредієнти:

  • вода - 15 л;

  • картопля - 4 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • рибні консерви - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • рослинна олія;

  • пучок кропу;

  • сіль і спеції за смаком.


  • Приготування
    У підсолену киплячу воду додаємо очищену, нарізану скибочками картоплю і консерви. Протягом наступних 10 хвилин підсмажуємо на олії дрібно нарізану моркву і цибулю до золотистої скоринки. За 15 хвилин до готовності картоплі додаємо зажарку в каструлю. Після приготування додаємо в суп спеції і щіпку кропу.

    Як правильно зварити рибний суп дитині?


    Інгредієнти:

  • вода - 1 л;

  • риба - 150 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.


  • Приготування
    Розбираємо рибу, видаляємо тельбухи, луску, кістки. Після чого кидаємо в киплячу воду на середньому вогні. Дрібно ріжемо цибулю, моркву і картоплю, додаємо їх в каструлю через 20 хвилин після того, як почала варитися риба. Варимо ще протягом 30-35 хвилин.
    Суп з копченої риби
    Інгредієнти:

  • вода - 15 л;

  • молоко - 1 стакан;

  • Як варити рибний суп?

  • копчена риба - 300 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • кріп - щіпка;

  • картопля - 300 г;

  • сметана - за смаком.


  • Приготування
    У киплячу підсолену воду додаємо нарізану кубиками картоплю, моркву і цибулю. Очищену і нарізану копчену рибу кладемо на картоплю, заливаємо молоком і варимо до готовності. Заправляємо спеціями і посипаємо кропом. Готову страву найкраще подавати з помилковою сметани зверху.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибний суп з горбуші
    Рибний суп з горбуші
    Коли хочеться смачного рибного супу, а часу на тривале готування немає, згадайте про горбуші. Зробити з неї перше блюдо дуже просто, причому як зі
    Рибний суп з пшоном
    Рибний суп з пшоном
    Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з
    Суп з рибними консервами
    Суп з рибними консервами
    У кожної господині завжди вистачає часу на приготування смачного і швидкого обіду. Але ми пропонуємо вам чудове рішення - зваріть незвичайний суп з
    Суп з рибними фрикадельками
    Суп з рибними фрикадельками
    Суп з рибними фрикадельками - це смачна страва родом з дитинства. Воно виходить легким і дієтичним. Давайте приготуємо знайомий супчик за нескладними
    Рибний суп з рисом
    Рибний суп з рисом
    Якщо у вас не вистачає часу для приготування ситного обіду або вечері. Тоді просто зваріть рибний суп з рисом. Це дуже корисне, і смачне перше блюдо,
    Рибний суп в мультиварці
    Рибний суп в мультиварці
    Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька