Сьогодні ви знайдете для себе всі відповіді і дізнаєтеся, як і скільки варити рибний суп. Нічого складного в приготуванні немає і рецепт досить простий. Нам знадобиться мінімум інгредієнтів і трохи бажання порадувати близьких смачним обідом.
Суп з рибними фрикадельками Інгредієнти: вода - 15 л; картопля - 60 г/4 шт.; морква середнього розміру - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; лавровий лист, сіль і перець за смаком; рибне філе - 400 г; вершкове масло - 10 гр.; куряче яйце - 1 шт. Приготування Поставити воду грітися, в цей час зайнятися приготуванням рибних фрикадельок . Для початку смажимо цибулю до золотистої скоринки і подрібнюємо його разом з рибним філе в м'ясорубці. В отриману суміш додати яйце і вершкове масло, розтоплене на водяній бані. Після чого слід додати спеції і додати фрикадельок вид кульок. Потім помити картоплю і моркву нарізати кубиками, варити протягом 15 хвилин. Після цього додаємо в киплячу воду фрикадельки, готуємо на повільному вогні 30 хвилин, періодично знімаючи пінку. Не забудьте посолити і додати духмяний лавровий лист.
Рибний суп з консервів
Інгредієнти: вода - 15 л; картопля - 4 шт.; морква - 1 шт.; рибні консерви - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; рослинна олія; пучок кропу; сіль і спеції за смаком. Приготування У підсолену киплячу воду додаємо очищену, нарізану скибочками картоплю і консерви. Протягом наступних 10 хвилин підсмажуємо на олії дрібно нарізану моркву і цибулю до золотистої скоринки. За 15 хвилин до готовності картоплі додаємо зажарку в каструлю. Після приготування додаємо в суп спеції і щіпку кропу.
Як правильно зварити рибний суп дитині?
Інгредієнти: вода - 1 л; риба - 150 г; картопля - 2 шт.; морква - 1 шт. Приготування Розбираємо рибу, видаляємо тельбухи, луску, кістки. Після чого кидаємо в киплячу воду на середньому вогні. Дрібно ріжемо цибулю, моркву і картоплю, додаємо їх в каструлю через 20 хвилин після того, як почала варитися риба. Варимо ще протягом 30-35 хвилин.
Суп з копченої риби Інгредієнти: вода - 15 л; молоко - 1 стакан; копчена риба - 300 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; кріп - щіпка; картопля - 300 г; сметана - за смаком. Приготування У киплячу підсолену воду додаємо нарізану кубиками картоплю, моркву і цибулю. Очищену і нарізану копчену рибу кладемо на картоплю, заливаємо молоком і варимо до готовності. Заправляємо спеціями і посипаємо кропом. Готову страву найкраще подавати з помилковою сметани зверху.