Солянка з копченої курки

Розповімо, як приготувати солянку з копченої курки. Уважно вибираємо копчену курку (або її окремі частини). В даний час багато несумлінні виробники не коптять курку, як належить за нормальної технології: димом від фруктових тирси і стружок, а проварюють у так званому рідкому димі. Такий продукт, якщо потерти його, пачкаем жовтим і має більш світлий неприродний відтінок. Правильно копчена курка швидше коричнево-золотистого відтінку. Так що краще вибирати продукцію перевірених виробників.
Рецепт збірної солянки з копченою куркою і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Окремо відваримо картопля в «мундирі» і яйця круто. Остудимо і очистимо. Разрежем кожну картоплину і кожне яйце на 8 частин.
Зрізаємо м'ясо копченої курки з кісточок, не намагаючись сильно. Наріжемо його дрібними шматочками. Зваримо невелике кількості бульйону з кісток із залишками м'яса (в бульйон додамо все необхідне, див. список інгредієнтів). Злегка присолим, остудимо і процідимо в чисту каструлю.
Ковбасу наріжемо шматочками довільно, як вам більше подобається. Оливки теж краще нарізати кружечками, втім, як хочете, можна класти і цілком.
Тепер ставимо глибокі тарілки і розкладаємо в кожну скибочки картоплі і вареного яйця, гриби (їх теж можна нарізати),

Можна приготувати солянку з копченої курки в мультиварці. Час приготування, звичайно, буде відрізнятися (дивіться інструкцію до конкретного приладу). Варіть все окремо і збирайте в тарілках - так буде смачніше.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибна солянка - рецепт
Рибна солянка - менш популярний, але не менш класичний рецепт приготування цієї страви, якщо його м'ясної аналог. Готують рибну солянку з осетрових і

Як приготувати збірну солянку?
Збірна солянка - це смачний наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду або вечері. Давайте розберемося, як її правильно приготувати і

Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як

Солянка зі свининою
Солянка - це густий гострий суп, зварений на крутому, рибному, грибному або м'ясному бульйоні з додаванням солоних огірків, квашеної капусти, маслин.

Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в

Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам