Грибна юшка

Справжня юшка повинна бути насичена смак основного інгредієнта, так, в нашому випадку з грибною юшкою, смак і аромат страва буде цілком відповідати грибного, але додавання додаткових інгредієнтів у страву також можливо.
Рецепт грибної юшки
Інгредієнти:
Приготування
Обидва види масла розігріваємо в глибокій сковороді і обсмажуємо на ньому нарізану кубиком селера , моркву і ріпчасту цибулю. Як тільки овочі придбають золотистий відтінок, прибираємо їх з вогню і перекладаємо в тарілку.
Тепер настала черга грибів, їх необхідно нарізати великими пластинами і припустити на вогні близько 5-6 хвилин. Тепер перекладаємо гриби, разом з виділилася рідиною, а також овочі в каструлю. Заливаємо вміст каструлі водою, додаємо трави та спеції і доводимо рідину до кипіння. Після, зменшуємо вогонь і варимо юшку близько 30 хвилин.
Грибна юшка з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати грибну юшку, перлову крупу необхідно перебрати і промити до чистої води. П'ять склянок води доводимо до кипіння і заливаємо висушені білі гриби. Залишаємо гриби насититися вологою близько години. Тим часом ставимо на вогонь склянку води і кладемо нарізану кубиками селеру і зубчики часнику. Варимо все близько 15 хвилин або до м'якості, після чого пюрируем відвар і овочі за допомогою блендера.
Гриби віджимаємо від надлишків вологи, а саму рідину повертаємо на вогонь і змішуємо з овочевим пюре. Закладаємо у відвар перловку, додаємо вино і гілочку чебрецю.
Варимо до готовності перловки, потім додаємо гриби і продовжуємо готування ще пару хвилин. Солимо і перчимо грибну юшку з білих грибів за смаком і подаємо до столу. Доповненням до страви може стати сметана, вершки або свіжа зелень.
Грибна юшка на воді
Інгредієнти:
Приготування

Поки гриби в духовці, квасоля кладемо в воду, додаємо чебрець, шавлія, сіль, перець і доводимо відвар до кипіння.
Як тільки овочі будуть готові, залишаємо їх злегка охолонути, гриби відкладаємо окремо, а овочі пюрируем разом з 3 склянками квасоляного відвару. Повертаємо пюре в каструлю, перемішуємо, витягаємо трави і додаємо гриби. Варимо суп на повільному вогні близько 5-7 хвилин, після чого розливаємо по тарілках, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без

Овочевий суп з квасолею
Овочеві супи - це корисна дієтична страва. Способів їх приготування досить багато з різними інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як зварити овочевий

Суп на м'ясному бульйоні
Супи на м'ясному бульйоні виходять поживними, наваристими і ароматними. У нашій статті ми поділимося простими рецептами приготування грибного,

Юшка з лосося
Юшка з лосося - це чудовий наваристий суп, який сподобається і дорослим, і дітям. А головне він виходить дуже корисним і поживним. Пропонуємо вашій

Грибна начинка
Начинка з грибів - універсальна страва. Її можна начиняти млинці, пироги, пиріжки, піцу. Варіантів її приготування досить багато. У нашій статті ми

Ікра з білих грибів
Грибна ікра - вишукане ласощі для справжніх гурманів. Її неповторний ніжний смак здатний стати прикрасою будь-якого столу. Грибну ікру можна подавати